Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 10:03:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da je glasanje danas,kako bi glasao/la?

Glasanje završeno: 16. Avg 2007, 02:07:23

Srpska radikalna stranka
24.8%  (33)
Demokratska stranka
21.1%  (28)
Demokratska stranka Srbije
13.5%  (18)
Liberalno Demokratska Partija
17.3%  (23)
Socijalistička partija Srbije
1.5%  (2)
Srpski pokret obnove
6%  (8)
G17+
3.8%  (5)
Nije na listi
1.5%  (2)
Ne glasam ni za koga
10.5%  (14)
Ukupno glasova: 133
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako biste glasali sada?  (Pročitano 40212 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Ne kazem da Mihajlovic nije imao nesto sa tom pricom, ali Kostunica je definitivno imao i tu nema za mene nikakve dileme. Specijalni tuzilac radi na tome, ajde da sacekamo, mada ne gajim nade da ce mnogo uraditi dok je Kostunica premijer.

Ono sto sam naveo gore nije LDP demagogija nego cinjenice, ja ti nudim konkretne tekstove i znanje koje bi mogao da usvojis, a ti mi odgovaras tako.

Sta je komunisticko u Ustavu za koji se LDP zalagao? Ja sam glasao protiv Ustava, i to iz tri razloga:
1) Recenica "svako ima pravo da odlucuje o radjanju" umesto ranije definicije da ZENA ima pravo da odlucuje - ovaj Ustav zene pretvara u inkubatore
2) Preambula o Kosovu - cista predizborna kampanja kojoj nije mesto u Ustavu
3) Nacionalna drzava i gomila drugih sitnih gluposti.

Gde ti vidis komunizam, meni nije jasno.

Kada budete dali jedan dokaz o Kostunici ja cu vam  Smile Smile Mani me praznih  geckovih prica o detektoru lazi.Ja vidim da je Cedica bogat a Voja  norm covek.Ovde vecina LDP se zalaze za ustav iz 74 i place sto je ukinut.Ja sam antikomunista i srecan sam da sve iz tog doba  promenjeno.Canak je okoreli komunista a on je koliko ja znam sa vama u koaliciji.Canak koristi komunistricke metode da zabranjuje,hapsi.....Ja nisam za ni za LDP,SRS.... pa necu nikoga da zabranjujem.Neka svako predlozi svoj program.Kome se svidja neka glasa.To je demoratija a to za sta se zalaze LDP je zapakovani komunizam.Vi se zalazete da se Bosni isplate milijarde za odstetu zbog "pomirenja".  Smile Objasni mi kako mislis da  damo tu lovu Bosni da krenemo napred?Jer ti mislis da u Srbiji rastu pare na drvetu ili Ceda ima carobni stapic pa ce da nam stvari taj deficit koji bi smo placali  Smile Smile

Dokazi o Kostunici i ekipi se trenutno prikupljaju. Mene mrzi da izlazem ceo slucaj opet, ali se nadam da ce uskoro da pocne da se odmotava klupko.

Kakve bre pare Bosni? Bole me dupe za to. Ono sto LDP pokusava da kaze je da ona presuda medjunardonog suda ne znaci da smo cisti i da nismo pocinili zverstva dole. Jesmo, i ne treba nacionalisti da dizu nos zbog te presude.

Ja komunizam posmatram iskljucivo kroz njegovu nerealno ekonomsku postavku, i u tom smislu LDP nema veze sa tim. To sto ti imas svoje definicije ko je komunista i sta je komunizam, to je tvoja stvar.

IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Carpe Diem

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1267
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 1100
Demokratska Stranka i dalje
IP sačuvana
social share

Is Google God? The Church Of Google believes a convincing argument can be made stating that the search engine Google is the closest mankind has ever come to experiencing an actual Deity.

If i have to find jesus, does that mean he's hiding? - "Come out, come out, wherever you are... oh, you’re on the cross again. Damn it jesus, you suck at hide and seek."
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Ne kazem da Mihajlovic nije imao nesto sa tom pricom, ali Kostunica je definitivno imao i tu nema za mene nikakve dileme. Specijalni tuzilac radi na tome, ajde da sacekamo, mada ne gajim nade da ce mnogo uraditi dok je Kostunica premijer.

Ono sto sam naveo gore nije LDP demagogija nego cinjenice, ja ti nudim konkretne tekstove i znanje koje bi mogao da usvojis, a ti mi odgovaras tako.

Sta je komunisticko u Ustavu za koji se LDP zalagao? Ja sam glasao protiv Ustava, i to iz tri razloga:
1) Recenica "svako ima pravo da odlucuje o radjanju" umesto ranije definicije da ZENA ima pravo da odlucuje - ovaj Ustav zene pretvara u inkubatore
2) Preambula o Kosovu - cista predizborna kampanja kojoj nije mesto u Ustavu
3) Nacionalna drzava i gomila drugih sitnih gluposti.

Gde ti vidis komunizam, meni nije jasno.

Kada budete dali jedan dokaz o Kostunici ja cu vam  Smile Smile Mani me praznih  geckovih prica o detektoru lazi.Ja vidim da je Cedica bogat a Voja  norm covek.Ovde vecina LDP se zalaze za ustav iz 74 i place sto je ukinut.Ja sam antikomunista i srecan sam da sve iz tog doba  promenjeno.Canak je okoreli komunista a on je koliko ja znam sa vama u koaliciji.Canak koristi komunistricke metode da zabranjuje,hapsi.....Ja nisam za ni za LDP,SRS.... pa necu nikoga da zabranjujem.Neka svako predlozi svoj program.Kome se svidja neka glasa.To je demoratija a to za sta se zalaze LDP je zapakovani komunizam.Vi se zalazete da se Bosni isplate milijarde za odstetu zbog "pomirenja".  Smile Objasni mi kako mislis da  damo tu lovu Bosni da krenemo napred?Jer ti mislis da u Srbiji rastu pare na drvetu ili Ceda ima carobni stapic pa ce da nam stvari taj deficit koji bi smo placali  Smile Smile

Boro mnogo s.... Zalazemo se za ustav iz 74 pa ti nisi normalan, ne bre zalazemo se za onaj iz 1869. Ovaj ustav iz 2006 je los ustav, covece u tom ustavu sudija koji se bira prvi put ogranicava na mandat od 3 godine, pa ako odgovara moze da nastavi, javni tuzilac se bira na 6 godina, to nema nigde u svetu, i ima jos bezbroj sitnica a vas su zaslepili Kosovom pa Kosovom. I necu da komentarisem raspravu ko stoji iz ubistva Djindjica nema svrhe sta mi znamo, nista. Jos smo mi komunisti ma daj bre, sve sto kaze neko iz LDP-a vi izvrnete. Neko je spominjao da su glasaci DS-a za autonomiju Vojvodine, a LDP-a za nezvisnu, gluposti ciste, ja sam o nezavisnosti Vojvodine cuo samo iz usta onih koji su protiv. Mnogo ste alergicni na LDP. LDP jedini ima onu stvar da kazu istinu u lice (a istina boli), a ostali pricaju bajke za ususkane budale i prave politicke poene na prici o Kosovu, pa ima vaznijih stvari od Kosova, mnogo vremene gubimo zbog toga, al jebi ga narod se lozi na demagogiju. 
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Boro mnogo s.... Zalazemo se za ustav iz 74 pa ti nisi normalan, ne bre zalazemo se za onaj iz 1869. Ovaj ustav iz 2006 je los ustav, covece u tom ustavu sudija koji se bira prvi put ogranicava na mandat od 3 godine, pa ako odgovara moze da nastavi, javni tuzilac se bira na 6 godina, to nema nigde u svetu, i ima jos bezbroj sitnica a vas su zaslepili Kosovom pa Kosovom. I necu da komentarisem raspravu ko stoji iz ubistva Djindjica nema svrhe sta mi znamo, nista. Jos smo mi komunisti ma daj bre, sve sto kaze neko iz LDP-a vi izvrnete. Neko je spominjao da su glasaci DS-a za autonomiju Vojvodine, a LDP-a za nezvisnu, gluposti ciste, ja sam o nezavisnosti Vojvodine cuo samo iz usta onih koji su protiv. Mnogo ste alergicni na LDP. LDP jedini ima onu stvar da kazu istinu u lice (a istina boli), a ostali pricaju bajke za ususkane budale i prave politicke poene na prici o Kosovu, pa ima vaznijih stvari od Kosova, mnogo vremene gubimo zbog toga, al jebi ga narod se lozi na demagogiju.

Smile Smile Smile Smile Ma ustav iz 74 je vrh.U EU cete da idete sa komunistickim ustavom. Smile Smile  Smile Smile Da bar znas sta pricas..... Vracate se u pecinsko doba sa tim ustavom  Smile Smile Ustav je usvojen sa vecinom i mozete samo da placete  Smile Vi ste za Slobin ustav jer ste bojkotovali demokratski ustav  Smile Da ste se vi pitali ostali bi u pecinama sa Slobinim ustavom.DS jeste za autonomiju a Canak je djubre koje ce ako bog da odleprsati sa politicke scene Vojvodine na sledecim pokrajinskim izborima.Vi ste glavna kocnica u Srbiji  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 
e, a sto volim kad izdvojim neoboriv dokaz protiv LDP-a i onda cak ni oni sami ne znaju kako da ga opravdaju.
ali da ponovim.
njihova politika mi je mozda i najbliza tj. kombinacija politike DS-a i LDP-a je savrsena.jedni dovoljno umereni a drugi dovoljno extremni tako da njihova kombinaija je savrsenstvo po meni.

ali mi se ne svidja nacin na koji oni tu svoju politiku sprovode u medijima a najmanje mi se svidjaju neki glasaci LDP-a koji su otvoreno za nezavisnost vojvodine i sl...takvih u DS-u nema
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
e, a sto volim kad izdvojim neoboriv dokaz protiv LDP-a i onda cak ni oni sami ne znaju kako da ga opravdaju.
ali da ponovim.
njihova politika mi je mozda i najbliza tj. kombinacija politike DS-a i LDP-a je savrsena.jedni dovoljno umereni a drugi dovoljno extremni tako da njihova kombinaija je savrsenstvo po meni.

ali mi se ne svidja nacin na koji oni tu svoju politiku sprovode u medijima a najmanje mi se svidjaju neki glasaci LDP-a koji su otvoreno za nezavisnost vojvodine i sl...takvih u DS-u nema

Nest nisam bas video taj dokaz, ali ajde
Neki glasaci LDPa?   Pa zar je to stranka? jel to program stranke? to samo pokazuje da nismo kako vi kazete "totalitarna" stranka, vec da ljudi mogu govoriti ono sto misle. Nase je da se s tim misljenjem slozimo ili ne slozimo. Ali ciljevi ldp stoje jasno u statutu i programu. e a to treba procitati pre nego sto se pocne pljuvati. a kad dodje do citanja onda nas covek salje sve u p.... m.... i trazi to na internetu u vidu filma
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ali da ponovim.

DS je svojim omasovljivanjem poslednjih godina nakupio toliko moci gladnih gamadi da mi se gadi. Blizu moje zgrade je jedan od DSovih jacih "stabova" - znam neke od clanova koji redovno dolaze na sastanke. Iskljucivo i samo interes ih zanima u toj prici. Em mu treba za posao em se sire dobre info o berzi. Boli ga dupe i za Djindjica i za DS.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 341
Zastava Vrsac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k750i
Citat
alexnikolic
Djindjic je za mene bio jedina sansa za Srbiju, i zato sam pre glasao za DS. Kada je DS poceo da kohabituje sa tunjavim, odlucio sam se za LDP i nisam pogresio. Manje vise jedina prava gradjanska i partija koja sigurno nece praviti ustupke narodnjacima. Ceda mi nije omiljen lik pre svega zbog siromasnog CVa, ali partija ima ogromne potencijale da pokrene mlade i inteligentne ljude koji zele ogranicen drzavni aparat, liberalizaciju trzista i modernu Srbiju gde Mladic moze da ima bulevar samo u muzeju zlocinaca 20. veka.
Smile Smile Smile
Citat
Kraljevicu Marko
 ja bih glasao za LDP ali je situacija takva da svi koji zele da se odcepi vojvodina i da uzice postane drzava i sl, su za LDP.
naravno ima i dosta ok ljudi, ali sav sljam jetamo.
ne zelim da se solidarisem sa sljamom. ne zelim da cepam drzavu.

nervira me par sitnica kod njih: ukidanje republike srpske, zelja da placamo milijarde eura bosni(sto djindjic nije zeleo) i cepanje vojvodine i ostatka srbije. jedino se sa njihovim planom za KiM slazem od svih extremnih
Veruj mi da su oni na vlasti cepanja Vojvodine ne bi bilo i to niko ne bi zeleo zatop sto bi oni zastupali politiku Zorana Djindjica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat

Smile Smile Smile Smile Ma ustav iz 74 je vrh.U EU cete da idete sa komunistickim ustavom. Smile Smile  Smile Smile Da bar znas sta pricas..... Vracate se u pecinsko doba sa tim ustavom  Smile Smile Ustav je usvojen sa vecinom i mozete samo da placete  Smile Vi ste za Slobin ustav jer ste bojkotovali demokratski ustav  Smile Da ste se vi pitali ostali bi u pecinama sa Slobinim ustavom.DS jeste za autonomiju a Canak je djubre koje ce ako bog da odleprsati sa politicke scene Vojvodine na sledecim pokrajinskim izborima.Vi ste glavna kocnica u Srbiji  Smile

boro ponvo s..... Ponovo okreces reci. Ovaj ustav nije demokratski, jer nije glasalo 50%ljudi na njemu i to svi znaju postoje svedoci i dokazi, napisan za 3 dana, ocajan je. I znas Boro ustav se ne donosi da trje 2 godine i zadovolji trenutnu politicku situaciju, donosi se da traje 50god, i da postavi ciljeve kojim zemlja mora ici, i niko iz LDP-a ne kaze da je slobin ustav dobar on je jos vece sranje, mi hocemo drugaciji ustav. I sto vise pljujet po LDP-u ja sam vise za njih.

@Kraljevicu Marko
Ja jos nisam upoznao nekog ko je za nezvisnu Vojvodinu, to pominju paranoici.

IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
Citat

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 10:03:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.