Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 13:51:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da je glasanje danas,kako bi glasao/la?

Glasanje završeno: 16. Avg 2007, 02:07:23

Srpska radikalna stranka
24.8%  (33)
Demokratska stranka
21.1%  (28)
Demokratska stranka Srbije
13.5%  (18)
Liberalno Demokratska Partija
17.3%  (23)
Socijalistička partija Srbije
1.5%  (2)
Srpski pokret obnove
6%  (8)
G17+
3.8%  (5)
Nije na listi
1.5%  (2)
Ne glasam ni za koga
10.5%  (14)
Ukupno glasova: 133
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako biste glasali sada?  (Pročitano 40187 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ok, neka sam ja osnovac, nije problem.

Inace moze se reci da su glasaci DSSa ti koji politiku prate od 2000ih jer je predsednik stranke za koju glasaju devedesete proveo u podrumu ne slazuci se sa Milosevicem samo u detaljima, ali sustinski podrzavajuci politiku istog jer se protiv nje nije nesto bunio. Da nije bilo Djindjica, ne bi bilo ni Kostunice, pa mi je samim tim smesno da glasate za coveka kome se posrecilo i koji ocigledno pati od iste kolicine autizma i otudjenosti od normalnosti kakvu je imao Sloba.

I konacno - kada se dokaze da su Kostunica i njegova ekipa (Tomic, R Bulatovic, Nalic i ostala ekipa) politicki inspiratori i pomagaci ubistva Djindjica, nadam se da ces shvatiti za koga si glasao.

Kako vi iz LDP se.... pa to nije normalno....  Smile Smile Smile Je.... ne vadite Kostunicu iz usta a niste nasli da je uzeo ni 1 dinar.Vasa partija je komunisticka pa vas razumem zasto mrzite Kostunicu jer je on uvek bio protiv komunjara.  Smile
 Mani se vise bajki da DSS ima veze sa ubistvom Zorana.Zorana su ubili zato je svasta radio a i poceo je da se suprotstavlja nezavisnom Kosmetu.To se sada isto radi sa Dodikom.Oni koji najvise placu za Zoranom su najvise sumljivi.Vi se zalazete za nezavistan Kosmet.Sto to niste radili dok je bio Zoran bio ziv.Sram vas bilo.Sad kad je neko mrtav vi pricate sta bi on mislio.Gori ste od Topalovica  Smile Nije Tadic dzabe izbacio sljam iz DS.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Ok, neka sam ja osnovac, nije problem.

Inace moze se reci da su glasaci DSSa ti koji politiku prate od 2000ih jer je predsednik stranke za koju glasaju devedesete proveo u podrumu ne slazuci se sa Milosevicem samo u detaljima, ali sustinski podrzavajuci politiku istog jer se protiv nje nije nesto bunio. Da nije bilo Djindjica, ne bi bilo ni Kostunice, pa mi je samim tim smesno da glasate za coveka kome se posrecilo i koji ocigledno pati od iste kolicine autizma i otudjenosti od normalnosti kakvu je imao Sloba.

I konacno - kada se dokaze da su Kostunica i njegova ekipa (Tomic, R Bulatovic, Nalic i ostala ekipa) politicki inspiratori i pomagaci ubistva Djindjica, nadam se da ces shvatiti za koga si glasao.

Kako vi iz LDP se.... pa to nije normalno....  Smile Smile Smile Je.... ne vadite Kostunicu iz usta a niste nasli da je uzeo ni 1 dinar.Vasa partija je komunisticka pa vas razumem zasto mrzite Kostunicu jer je on uvek bio protiv komunjara.  Smile
 Mani se vise bajki da DSS ima veze sa ubistvom Zorana.Zorana su ubili zato je svasta radio a i poceo je da se suprotstavlja nezavisnom Kosmetu.To se sada isto radi sa Dodikom.Oni koji najvise placu za Zoranom su najvise sumljivi.Vi se zalazete za nezavistan Kosmet.Sto to niste radili dok je bio Zoran bio ziv.Sram vas bilo.Sad kad je neko mrtav vi pricate sta bi on mislio.Gori ste od Topalovica  Smile Nije Tadic dzabe izbacio sljam iz DS.  Smile Smile

Dok mi neko ne objasni (i to na sudu dokazima) zasto je Kostunica podrzao JSO protest i ono sto se desilo posle toga, zasto je stitio Radeta Markovica dok nije unistio dokaze itd, ne zanimaju me ove gluposti o siptarskom lobiju koji je ubio Djindjica. Kostunica i njegova ekipa su profitirali od smrti Djindjica i oni stoje iza toga, za mene nema dileme.

Sto se tice LDPovog "komunizma", ako procitas program - to je jedina partija koja se zalaze za veliku liberalizaciju ekonomije i ekstremno ogranicenje uloge drzave u privredi - dakle, liberalizam do jaja, kapitalizam po Americkom uzoru (ili Estonskom kao novijem primeru). Kad naucis osnovne pojmove o temi, pricacemo ponovo. U medjuvremenu imas na sajtu katalaksije tekst "Estonsko cudo".. Iscitaj ga na brzinu, obrazuj se.

DS koji je deo socijalisticke internacionale je mnogo blizi komunizmu od LDPa
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Dok mi neko ne objasni (i to na sudu dokazima) zasto je Kostunica podrzao JSO protest i ono sto se desilo posle toga, zasto je stitio Radeta Markovica dok nije unistio dokaze itd, ne zanimaju me ove gluposti o siptarskom lobiju koji je ubio Djindjica. Kostunica i njegova ekipa su profitirali od smrti Djindjica i oni stoje iza toga, za mene nema dileme.

E za mene nema dileme da je ono debelo g... i djubre Dusan Mihajlovic glavni organizator i inspirator ubistva Zorana Djindjica.Zasto?E pa zato sto je on pustio Bagzija koji je pokusao atentat,zato sto je naredio unistavanje dokaza u Silerovoj,zato sto je naredio likvidaciju Siptara i Kuma,zato sto je gajio u saksiji zlikovce i kriminalce iz JSO,zato sto je bivsi koalicioni partner Slobe...... On se pravi mnogo glupav i mutav  Smile Sad je jedino pitanje ko je sa njim u igri  Smile Cedica mi je prvi na listi sumljivih jer je i Ceda:"Isao na koncerte JSO,donosio kolace u zatvor Siptaru i Kumu  Smile .... Ima tu jos bagre samo sto za ostale jos nisam siguran  Smile Kostunica tu nema nikave veze  Smile

Citat
Sto se tice LDPovog "komunizma", ako procitas program - to je jedina partija koja se zalaze za veliku liberalizaciju ekonomije i ekstremno ogranicenje uloge drzave u privredi - dakle, liberalizam do jaja, kapitalizam po Americkom uzoru (ili Estonskom kao novijem primeru). Kad naucis osnovne pojmove o temi, pricacemo ponovo. U medjuvremenu imas na sajtu katalaksije tekst "Estonsko cudo".. Iscitaj ga na brzinu, obrazuj se.

Mani me ti LDP sr.. i demagogije....  Smile Smile Ima par cinjenica kojima se dokazuje da kad bi dosao LDP na vlast Srbija bi propala tako da  Smile Komunisti ste zato sto se zalazete za komunisticki ustav,hocete da uvedete diktaturu i pohapsite neistomisljenike... Verovatno ja sad ovo ne bi smeo da kucam da vi ne daj boze dodjete na vlast  Smile Smile

Citat

Nisam za DS ali oni su milion puta bolji od vas.Dokaz je koliko vi imate glasova a koliko DS.Da vam se nije slepao onaj debeli g.... ne bi nikad usli u parlament i zato  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Opet ovi iz LDP sa troduplim nalozima...e, boze...boze...
Korumpirana zemljo Srbijo... Smile

Sta pricas Anea? Ovo je moj jedini nalog, ti si moderator, proveri IP ili sta vec.
A ako te sokira sto LDP vodi na listi, sta da ti radim, cesi se.

Jao... pa, ko je pricao o tebi..
Ili si se nasao u mojim recima...
Sto se tice LDP.... mozda cu se cesati ako me ta vaska (LDP) ikad napadne, ovako... nema potrebe...

Elem.. ne pisi post za postom... postoji opcija Izmeni
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 
da. separatisti. gde li sam cuo taj izraz? a da.... izvini.
ti ocenjujes ko su separatisti? po cemu? po tome sto kazu mi hocemo autonomiju za vojvodinu. Pa hocu i ja autonomiju za kragujevac. pa sta. to je sasvim normalno. nije normalno da je sve i svja u beogradu. a sve ostalo je provincija.
ne razumem?
separatist.
da hocu state of shumadija, ali bez beograda.

covece,
ja ti kazem kakva je realnost.
ovakva:
ljudi koji zele autonomiju, iskrenu ali bez cepanja i sl, glasaju za DS, a oni koji zele autonomiju, ali da bi to dovelo do nezavisnosti glasaju za LDP.
ja jos ne znam ljude koji glasaju za DS a da zele da cepaju vojvodinu, ali znam gomilu iz LDP-a koji to zele.
a primera i na forumu imas X.
DS !!!

Ne vidim da je neko od njih trenutno bolji, produktivniji za Srbiju !!!

Ako iznevere, videću ... ali mislim da neće, Tadić je dobar, zna gde, kada i šta treba da priča i radi da nam bude što pre bolje !!!

Ako iznevere????? Pa ko ti je premijer, covece, jesi pri sebi? Izneverili su, evo 10. put.
HAHAHA
 Smile Smile
i sta premijer radi???
blebece o kosovu a stvarnu moc ima jedino Djelic!
to se jasno vidi.
ko organizuje drzavU? djelic.
ko vodi ekonomiju?
djeic
ko kreira spoljnu politiku?
djelic.
ko upravlja sluzbama bezbednosti?
tadic i sutanovac.
ili mislis da se jocic popravio?
rekli ste da ce jocic 2007 biti isto sto i jocic 2006 a vidi, ako ste u pravu, onda su tolimira o ostale pohapsili tadic sutanovac i djelic.

ne moze i jedno i drugo. prica LDP-a ima dosta kontradikcija.moras priznati.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat

E za mene nema dileme da je ono debelo g... i djubre Dusan Mihajlovic glavni organizator i inspirator ubistva Zorana Djindjica.Zasto?E pa zato sto je on pustio Bagzija koji je pokusao atentat,zato sto je naredio unistavanje dokaza u Silerovoj,zato sto je naredio likvidaciju Siptara i Kuma,zato sto je gajio u saksiji zlikovce i kriminalce iz JSO,zato sto je bivsi koalicioni partner Slobe...... On se pravi mnogo glupav i mutav  Smile Sad je jedino pitanje ko je sa njim u igri  Smile Cedica mi je prvi na listi sumljivih jer je i Ceda:"Isao na koncerte JSO,donosio kolace u zatvor Siptaru i Kumu  Smile .... Ima tu jos bagre samo sto za ostale jos nisam siguran  Smile Kostunica tu nema nikave veze  Smile

Citat

Mani me ti LDP sr.. i demagogije....  Smile Smile Ima par cinjenica kojima se dokazuje da kad bi dosao LDP na vlast Srbija bi propala tako da  Smile Komunisti ste zato sto se zalazete za komunisticki ustav,hocete da uvedete diktaturu i pohapsite neistomisljenike... Verovatno ja sad ovo ne bi smeo da kucam da vi ne daj boze dodjete na vlast  Smile Smile

Citat

Nisam za DS ali oni su milion puta bolji od vas.Dokaz je koliko vi imate glasova a koliko DS.Da vam se nije slepao onaj debeli g.... ne bi nikad usli u parlament i zato  Smile

Ne kazem da Mihajlovic nije imao nesto sa tom pricom, ali Kostunica je definitivno imao i tu nema za mene nikakve dileme. Specijalni tuzilac radi na tome, ajde da sacekamo, mada ne gajim nade da ce mnogo uraditi dok je Kostunica premijer.

Ono sto sam naveo gore nije LDP demagogija nego cinjenice, ja ti nudim konkretne tekstove i znanje koje bi mogao da usvojis, a ti mi odgovaras tako.

Sta je komunisticko u Ustavu za koji se LDP zalagao? Ja sam glasao protiv Ustava, i to iz tri razloga:
1) Recenica "svako ima pravo da odlucuje o radjanju" umesto ranije definicije da ZENA ima pravo da odlucuje - ovaj Ustav zene pretvara u inkubatore
2) Preambula o Kosovu - cista predizborna kampanja kojoj nije mesto u Ustavu
3) Nacionalna drzava i gomila drugih sitnih gluposti.

Gde ti vidis komunizam, meni nije jasno.

@Kraljevicu Marko

Ko je i dalje na celu DBa? Zasto je MUP dat DSSu posle svega sto su radili i Jocica debila, a narocito posle onog sastanka Legija-Jocic-ministar pravde-Tijanic? Premijer nije beznacajna pozicija, ne lazimo se.
« Poslednja izmena: 18. Jun 2007, 20:07:06 od alexnikolic »
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
A sta kad se dokaze da su Ceda, Beba i svi nosaci kovcega, saradnici na ubistvu Djindjica. Sta ces onda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
A sta kad se dokaze da su Ceda, Beba i svi nosaci kovcega, saradnici na ubistvu Djindjica. Sta ces onda?

Odlicno, neka se dokaze - ali da bar znamo. Ja prvi Cedu ne mirisem jer ima slab CV, ali podrzavam politiku LDPa. U stanju sam da razdvojim vodju i program. Ne glasam za coveka nego za program.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 
Citat

Citat

Citat

Ne kazem da Mihajlovic nije imao nesto sa tom pricom, ali Kostunica je definitivno imao i tu nema za mene nikakve dileme. Specijalni tuzilac radi na tome, ajde da sacekamo, mada ne gajim nade da ce mnogo uraditi dok je Kostunica premijer.

Ono sto sam naveo gore nije LDP demagogija nego cinjenice, ja ti nudim konkretne tekstove i znanje koje bi mogao da usvojis, a ti mi odgovaras tako.

Sta je komunisticko u Ustavu za koji se LDP zalagao? Ja sam glasao protiv Ustava, i to iz tri razloga:
1) Recenica "svako ima pravo da odlucuje o radjanju" umesto ranije definicije da ZENA ima pravo da odlucuje - ovaj Ustav zene pretvara u inkubatore

@Kraljevicu Marko

Ko je i dalje na celu DBa? Zasto je MUP dat DSSu posle svega sto su radili i Jocica debila, a narocito posle onog sastanka Legija-Jocic-ministar pravde-Tijanic? Premijer nije beznacajna pozicija, ne lazimo se.
pazi, onda ste lagali pre 2 meseca kada ste rekli da ce jocic i bulatovic ostati isti i isto ce lose raditi svoj posao.
jer, sada su uhvatili tolimira.
ko ga je uhvatio?
jocic koji se nije promenio ne. vi ste rekli da se jocic nece promeniti i da nece nikoga hapsiti.
dakle, jocic nije.
onda su ostali.
koji ostali?
pa tadic, sutanovac i Djelic.
a ako je to istina, onda kompletnu vlast u srbiji ima DS.
ajde, reci gde gresim.
ne mogu stojati 2 kontradiktorne price.
ako je prva tacna, onda za drugu lazete, ako je druga, onda za prvu lazete.
elem, zakljucak: lazete.
ne postoji fizicka mogucnost da za obe ovorite istinu jer jedna iskljucuje drugu. Smile
ajk razmisli pa se javi. Smile

p.s.
ja podrzavam politiku LDP-a, ali ne i ljude koji bi zeleli da je 'sprovode'
a realno, ceda=LDP. znam ljude iz BG-a koji su se smorili nacinom na koji je ceda odgurnuo lecica.
znaci, dolazio je u odbore i drao se da za njega ne sme da se glasa.
apsolutista...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat

Kada budete dali jedan dokaz o Kostunici ja cu vam  Smile Smile Mani me praznih  geckovih prica o detektoru lazi.Ja vidim da je Cedica bogat a Voja  norm covek.Ovde vecina LDP se zalaze za ustav iz 74 i place sto je ukinut.Ja sam antikomunista i srecan sam da sve iz tog doba  promenjeno.Canak je okoreli komunista a on je koliko ja znam sa vama u koaliciji.Canak koristi komunistricke metode da zabranjuje,hapsi.....Ja nisam za ni za LDP,SRS.... pa necu nikoga da zabranjujem.Neka svako predlozi svoj program.Kome se svidja neka glasa.To je demoratija a to za sta se zalaze LDP je zapakovani komunizam.Vi se zalazete da se Bosni isplate milijarde za odstetu zbog "pomirenja".  Smile Objasni mi kako mislis da  damo tu lovu Bosni da krenemo napred?Jer ti mislis da u Srbiji rastu pare na drvetu ili Ceda ima carobni stapic pa ce da nam stvari taj deficit koji bi smo placali  Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Jun 2007, 20:23:58 od bora82 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 13:51:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.