Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како бих ја решио ситуацију 1991.  (Pročitano 37569 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49981
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S24

Ma daj, nemoj da si smešan. Ja tebe smatram ozbiljnim sagovrnikom, mislim da si hteo da pametno prodiskutujemo, a ti mi sad uvaljuš ovog iskompleksiranog hrvatskog konvertita koji pre podne mrzi ceo svet, a popodne mrzi samog sebe.

Šta čovek može da nauči od magarca hercegovačkog? Da je Srbija normalna zemlja, takav iskompleksirani umobolnik bi bio pod specijalističkim nadzorom do kraja svog života.

Znam da ga ne voliš, pa sam zato i postavio ovaj klip.

Ali pogledaj kako će drugi ljudi to prokomentarisati.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Не волим га ни ја, ал за ово је у праву.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6

Шта желиш да ти кажем?
Не можете своју мржњу према Србима (ЧИ) вечито да кријете иза пароле "па ето и Словенци су..."

Pa tim bolje što mrze Srbe. Zamisli da je postignut kompromis, pa makar i Z4 da je usvojen, danas bi se srpska trobojnica lepršala na Kninskoj tvrđavi. To bi ih proganjalo svaki dan, do kraja života. Njihova mržnja bi ih razarala iznutra i pre ili kasnije bi načinili pogrešan korak. A onda bi se valjda našao neki pametan Srbin da efektno "zabije" iz "zaleđa", tu bi MZ za Srbe odradila posao slično kao što je MZ odradila za šiptare.

Razmisli malo, pogledaj kako su šiptari maestralno odigrali na srpsku mržnju i iracionalnost. Kad već pričaš da je Tuđmanu trebao rat, pa razmisli koliko je šiptarima trebalo da srpska vojska i policija počnu neselektivno da razaraju i čiste kompletna sela, pod firmom "antiterorističkih" akcija. Šiptari su 90 godina čekali eksploziju srpske mržnje.

Mržnja je pogubna, ali ne za onog koga mrze, već za onog koji mrzi.

Bora i Zemunac, pogledajte klip i naučite povijest/istoriju.  Smile

Ma daj, nemoj da si smešan. Ja tebe smatram ozbiljnim sagovrnikom, mislim da si hteo da pametno prodiskutujemo, a ti mi sad uvaljuješ ovog iskompleksiranog hrvatskog konvertita koji pre podne mrzi ceo svet, a popodne mrzi samog sebe.

Šta čovek može da nauči od magarca hercegovačkog? Da je Srbija normalna zemlja, takav iskompleksirani umobolnik bi bio pod specijalističkim nadzorom do kraja svog patetičnog života.
Uvek bilo, poturica gori od Turcina  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6

Ma daj, nemoj da si smešan. Ja tebe smatram ozbiljnim sagovrnikom, mislim da si hteo da pametno prodiskutujemo, a ti mi sad uvaljuš ovog iskompleksiranog hrvatskog konvertita koji pre podne mrzi ceo svet, a popodne mrzi samog sebe.

Šta čovek može da nauči od magarca hercegovačkog? Da je Srbija normalna zemlja, takav iskompleksirani umobolnik bi bio pod specijalističkim nadzorom do kraja svog života.

Znam da ga ne voliš, pa sam zato i postavio ovaj klip.

Ali pogledaj kako će drugi ljudi to prokomentarisati.

Pazi, nije važno kako će drugi ljudi kometarisati Vjekoslava, i potpuno si omašio temu sa tim klipom. Nikoga nije briga šta su bili nečiji dedovi, već se polazi od činjenice kako se ljudi identifikuju sada. Čak i da su svi Hrvati zaista katolici srpskog porekla, to ni u čemu ne menja činjenicu da oni sebe identifikuju Hrvatima i imaju određene legitimne nacionalne interese.

Ne živi se u istoriji, čak i da su tačne ove Vjekine baljezgarije. Kad će Srbi više da shvate da je Džordž Vašington bio Englez, takođe i Bendžamin Frenklin, Tomas Džeferson, Aleksander Hamilton i hiljade drugih koji su stvorili novu naciju - amerikance.

Shvatite ljudi više da se nacije formiraju kad se ispune određeni politički, geografski ili duhovno-kulturološki uslovi i da uopšte nije važno šta su bili nečiji dedovi. Vašingtonov deda je bio Englez, pa šta onda?

Dosta više sa tim budalaštinama.
« Poslednja izmena: 19. Feb 2009, 14:48:07 od zemunac22 »
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49981
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S24
Šešeljev plan o rješenju pitanja Kosmeta, klip ne maši temu! Dakle ovo bi napisao Šešelj da je na ovoj temi, da je na Burek forumu. (pustite Šešelja, skoncentrišite se na plan)  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Znam za ovaj govor u vise verzija. Seselj je uvek imao prakticne al neizvodljive ideje.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6

Šešeljev plan o rješenju pitanja Kosmeta, klip ne maši temu! Dakle ovo bi napisao Šešelj da je na ovoj temi, da je na Burek forumu. (pustite Šešelja, skoncentrišite se na plan)  Smile

Opet gluposti, jedino mi zanimljiva klasična ijekavica i bosanski naglasak u celom govoru.

Kad smo već kod Kosova, ponovo se potvrdilo da su Srbi bili slon sa mozgom kišne gliste.

Da se vratimo na temu. Zamislite hipotetički da je Milošević 1991. godine ponudio Vlasiju kantonizaciju Kosova na srpski i šiptarski kanton. Pa da je onda šiptarima ponuđena "suštinska autonomija" u njihovom kantonu. Sve ono što Srbija sada nudi šiptarima. Gde bi danas bilo Kosovo? I drugo pitanje, kad bi i došlo do nekih šiptarskih provokacija, na čijoj strani bi danas bila MZ?

Ali ne, Milošević je zaveo dole klasičnu vojno-policijsku diktaturu, Vlasija je uhapsio bez razloga, pa su posle morali da ga puste jer nisu uspeli da ga osude čak ni na montiranom političkom procesu, šiptari su otpuštani sa posla, čak je bilo smešnih situacija da su u Prištini otpušteni svi šoferi u gradskom saobraćaju, pa jedno vreme u Prištini nije radio gradski prevoz jer nije bilo šofera da voze autobuse.

U čisto šiptarske opštine (kao Mališevo ili Đakovica) dovođeni su Srbi sa strane (iz uže Srbije) da budu predsednici opština i da rade u policiji i opštinskim organima. Za one koji ne znaju, početkom 90-ih je u Srbiji bilo pravilo da svi državni činovnici moraju da idu da rade na Kosovo, najmanje 6 meseci. Moj komšija, drot zemunski, je odbio da ide na Kosovo i dobio je otkaz iz MUP-a Srbije. Kasnije se priključio SPO-u i bio je predsednik OO SPO u Zemunu.  Smile

Milošević je dole zaveo klasičan gaulajterski sistem vlasti, šiptari su izbačeni iz svih državnih i društvenih tokova i bukvalno ih je srpska politika naterala da žive u totalnoj ilegali, i da se nacionalno homogenizuju oko jednog jedinog nacionalnog cilja.

E, moji Srbi, um caruje, snaga klade valja. Koliko puta danas ću morati da ponovim tu poslovicu. Sad, kad je đavo odneo šalu, šiptarima nudimo suštinsku autonomiju, da nam neko sada ponudi Z4 pevali bi od sreće, ali jebi ga. Uzdali smo se u silu, a baš na našem primeru se pokazalo da je sila najgore rešenje.

Ima ona stara da pametan uči na tuđim greškama, a budala na svojim. Nažalost, gledajući sve ovo aktuelno oko statuta Vojvodine, sve mi se čini da ću za jedno 5-10 godina na ovom forumu ponovo citirati određenu narodnu poslovicu.  Smile   Oni, koji ne znaju za drugo osim da uhapse Vlasija ili da ubiju Čanka, na kraju završe ili u masovnoj grobnici ili u traktorskim prikolicama. Tako je uvek bilo, bojim se da će se istorija ponoviti i ovaj put.

Ali šta da se radi, izgleda je srpskom narodu tako suđeno od Boga, da se potuca Balkanom kao guske po magli. "Ko nema u glavi, ima u nogama", to je najbolji opis većinskog dela srpskog naroda.
« Poslednja izmena: 19. Feb 2009, 16:14:56 od zemunac22 »
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Pa tim bolje što mrze Srbe. Zamisli da je postignut kompromis, pa makar i Z4 da je usvojen, danas bi se srpska trobojnica lepršala na Kninskoj tvrđavi. To bi ih proganjalo svaki dan, do kraja života. Njihova mržnja bi ih razarala iznutra i pre ili kasnije bi načinili pogrešan korak. A onda bi se valjda našao neki pametan Srbin da efektno "zabije" iz "zaleđa", tu bi MZ za Srbe odradila posao slično kao što je MZ odradila za šiptare.

Razmisli malo, pogledaj kako su šiptari maestralno odigrali na srpsku mržnju i iracionalnost. Kad već pričaš da je Tuđmanu trebao rat, pa razmisli koliko je šiptarima trebalo da srpska vojska i policija počnu neselektivno da razaraju i čiste kompletna sela, pod firmom "antiterorističkih" akcija. Šiptari su 90 godina čekali eksploziju srpske mržnje.

Mržnja je pogubna, ali ne za onog koga mrze, već za onog koji mrzi.

з4 је већ велика разлика у одонсу на мањински статус Срба после референдума...  Smile
Е сад, као што не волим шиптарске заставе у Приштини, тако сматрам да није у реду да српске буду у Книну, поготову што би то провоцирало вечите комплексе код Хрвата...

Зато сам на почетку теме рекао да сам за поделу територија и размену становништва... Најскупљи, најтежи али и најмирнији и најпаметнији метод...
По принципу Срби на исток, Хрвати на запад, а Босну на пола...  Smile
Да је постојао договор Срба и Хрвата око тога, муџе не би могле да се љуте и све би било дивно...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat

Citat

Човек објаснио!

Nikoga nije briga šta su bili nečiji dedovi, već se polazi od činjenice kako se ljudi identifikuju sada.
Smiley 1  А зашто да се полази од те чињенице? Зашто се одрицати нечег што је наше? Ни Шиптари се нису одрекли па су успели на крају.
А ово 'šta su bili nečiji dedovi' је нама јако битно и то може да се искористи у будућности!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Citat
А зашто да се полази од те чињенице? Зашто се одрицати нечег што је наше? Ни Шиптари се нису одрекли па су успели на крају.
А ово 'šta su bili nečiji dedovi' је нама јако битно и то може да се искористи у будућности!

U potpunosti se slažem sa Emptyclip-om osim u činjenici da su Arbanasi uspeli. Samo polako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.