Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakav tip muskaraca/zena nalazite privlacnim?  (Pročitano 230018 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
devojke,jasno mi je sta zelite:

da bude duhovit,inteligentan,visok,lep,zgodan,grub i nezan,elokventan a cutljiv kad treba,veran i fenomenalan u krevetu,zanimljiv i misteriozan,da ima pare ali da ih je sam stekao,da vas cesto grli ali da ne bude maza,da vas postuje,da bude pravo musko ali da razume zenske probleme,itd.itd...

Cccc,naravno lepo je ceniti sebe,ali budite iskrene,da neko takav i postoji, a ne postoji,da li ga zasluzujete i sta vi to nudite za uzvrat.

Kada nekoga stvarno volis,volis i njegove mane kao i vrline.by the way,niko ne moze da bude savrsen a interesantan.savrsenstvo je mnogo dosadno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
niko nema sta da doda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mislim da niko i ne trazi savrsenstvo (takvo kako si ti opisao) , to bi bilo bas dosadno da je "on" bas takav  Smile

p.s ; sto kaze Tajci  Smile " ne moras biti Zgodan i Lep , samo budi dobar i pokloni mi cvet "  Smile
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
mozda sam malo preterao,ali sam samo citirao devojke

,nemoj me shvatiti preozbiljno, Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma ok , ali si nas citirao sve zajedno  Smile zuuuuum sve na gomilu  Smile   Smile
IP sačuvana
social share

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma znas @Anja 85,imaju oni obicaj da nas generalizuju... Smile.
Salim se,naravno,i iskreno se nadam da nisam u pravu.
Znas kako...shvatila sam da ja nemam odredjeni tip muskarca...mislim,ja bih voljela da on bude bla,bla,bla...
ali se u praksi desava jedna jako cudna stvar.To ponekad najmanje zavisi od njega.Ako mi je dan za zaljubljivanje,ja se zaljubim...hemija,sta li?Pa tu onda potpuno pada u vodu i boja kose i visina i da li ima para ili me moze izvesti samo na caj i tako neke spoljasnje i krajnje nebitne stvari...nekako bivam sebicna,meni je vazno da me zabavi,da mi je krajnje interesantno kraj tog nekog...Pa eto,moj tip muskarca je klovn Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
uvek sam imala odbojnost prema sportu i sportistima , ma nije  me zanimalo uopste, a sad bas volim takvog, sportista , trenira 4 x nedeljno , a nekad i 5 .
a eto , privlacili me pre rokeri i pankeri,skinski i sl , ali  eto ... sta ispade na kraju...

p.s ; klovn  Smile e to, ta ti je rec super  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jan 2006, 22:23:43 od Anja_85 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sta ja znam..koji glup nacin da zapocnem odgovor..ma znam odlicno..privlace me pazljivi muskarci..koji znaju da osvoje, koji znaju da ne budu napadni a da dopru do mene..muskarci koji znaju da osete i razlikuju prava osecanja od foliranja..koji znaju da postuju i cene..muskarci koji ce me prihvatiti ovakvu kakva jesam sa svim manama i vrlinama...koji ce mi dozvoliti da mu pridjem i pokazem da postoje i cure koje dan danas znaju sta su prave vrednosti..koje umeju da vole bez lazi i prevara..muskarci koji znaju da prepoznaju prave vrednosti i prihvate ono sto umem da pruzim...
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
E,stvarno ne mislim da provociram, ali primecujem strasnu kontradikciju izmedju onoga sto zene kazu ili misle da vole i onoga sto cine.

Anja je svoj slucaj opisala,a ima ih nebrojeno,ne mrzi me da kucam pa cu da prepricam scenu:

Izaasao sam sa jednom koleginicom i pijemo kaficu,ona meni kaze:
       "kako si ti mene nervirao kad sam te videla,vidi ovoga samo nesto kenja i pravi se pametan,,kad si prisao da se upoznas htela sam da ti lupim samar ,mnogo si bre prepotentan"
        (a stvarno nisam,nemam pojma zasto ostavljam takav utisak,al'da se vratim na pricu)
        "aha" kazem ja "a Dacha ili Nesha?jesu li te i oni nervirali?
        " nisu, Nesha je bas ok lik a i Dacha"
        "pa kako to da sedis samnom u kaficu a ne sa nekim od njih dvojice?znas da se svidjas obojici."
         "e,ne kenjaj...."

jos uvek moja dobra drugarica,uzgrad budi receno,ona je mene zvala na kafu,ne ja nju.Nemojte samo da mi kazete nesto tipa"ne znam ja s'kim se ti druzis,ja sam drugacija".jer iz mog iskustva, a imam 30 god.takvo ponasanje je karakteristicno,bar za Beogradske devojke.
bilo bi lepo da znate sta hocete,ali cinjenice govore drugacije,one sa ravnom kosom je frckaju,a sa frckavom je peglaju,visoke bi 'tele da su nize,a niske da su visoke,plavuse se farbaju u crno a crnke u plavo.
one sto traze nezne tipove,uvek su se nekim divljacima,koja trazi romanticnog tipa brzo zakljuci da joj je mnogo dosadan

pa ako vi ne znate sta hocete kako mi da znamo????????

Da se razumemo,nismo ni mi mnogo bolji,daleko od toga,ali eto tema ode u ovom pravcu

Ne ljutite se na mene,mozda sam malo prestrog,samo pokusavam da skapiram,ljubim vas sve i pozdravljam
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 628
Zastava Daleko sam
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Sve ovo je za mene? Hvala.
Meni je važno samo da je pametan, da drži do sebe i da je Čovjek (znači, da nije neki podmukli ljigavac, lažov i prevarant). Ovo zadnje kažem, jer ima dosta žena koje su sa takvima i kažu:"Pa, OK, takav je prema drugima, prema meni je bolji." A ja NE MOGU da budem sa takvima, čak i ako su bolji prema meni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.