Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakav scenario Srbiju ocekuje ako Radikali dodju na vlast  (Pročitano 17821 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislim da su takvi intelekti danas neophodni Srbiji. U nekim stvarima on cak prevazilazi Dr Sesija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
to su ljudi bez ideologije, a evo i zašto:

- nudili su bušu starijem dobrovoljce za irak u borbi protiv islamskog fundamentalizma, a onda im je sadam postao najbolji drug
- za slobu su rekli da je najveći ološ posle skupštine na palama, a sada se brinu o njemu...
- nosili glogov kolac u kuću cveća, a sada obnavljaju pokret nesvrstanih
- bili su četnici monarhisti, a sada su zakleti republikanci
- govorili su da bogoljub nema nikakve veze sa slobom i da je sve pošteno zaradio, a sada ga smatraju najvećim zlikovcem
- ...

ovako može do sutra, dopisati dalje...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Evo kakav scenario ocekuje Srbiju... nekrofilski...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
grobar.avi (227.9 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
A kada Radikali budu povratili Kosovo, onda će vam biti pravi! E PA AKO BUDE RATA POSLAĆU VAM RAZGLEDNICU IZ PRIŠTINE, čim istrebimo šiptare! Smile

Jedva cekam da odes da ratujes tamo, pa kada ti geler pocepa stomak da vidim da li ces da dozivas mamu ili ces da pevas "Sprem'te se, sprem'te..." dok drzis creva rukama da ne ispadnu...

Dok su po Beogradu hapsili ljude koji nisu hteli u rat i terali ih na front, takvi kao ti su pevali cetnicke pesme po kafanama, navijali uz televizor, ili su pijani i smrdljivi, u raznim paravojnim formacijama isli da kradu televizore i da siluju babe.... Nemas ti pojma o ratu, kao sto ni tvoji dvojica idola, svinja i grobar, nikad nisu videli rat uzivo, samo su sedeli negde u pozadini sa tv ekipama, zdrali jagnjetinu i busali se u grudi... I sada koriste takve umobolnike kao sto si ti da im placaju clanarinu, i glasaju za njih, a oni svake nedelje kod Miskovica u BancaIntesa-u po kamatu...
I ako te ikada i posalju u rat protiv NATO-a, dok ti budes lezao raskomadan, oni ce da kazu kako su, eto, junacki pokusali, a onda ce da odu na snimanje za nove plakate i spotove, pa u restoran na jagnjetinu, pa sledeceg ponedeljka opet kod Miskovica... E moj glupsone...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 175
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC nexus one
Ne preostaje nam nista drugo nego da svi pobegnemo u Rumuniju i da se zavucemo u njihove Shahte, tamo ce sigurno biti bolje!
IP sačuvana
social share
Свако има право на моје мишљење!

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E urrke, urke. Pa ne znam ja čiji su bežali iz zemlje kad god zagusti, "naši" ili "vaši"? Prekopaj malo po istoriji, ko je gde, kako i kada branio zemlju, pa se onda javljaj! A što se mene tiče, ne moraš toliko da se brineš, osetio sam ja štošta na svojoj koži za svojih 17 godina, i više nego što treba i to sve za vreme "vaše" vlasti! Što na kosovu, što u beogradu! Pa ti siđi malo dole u južne krajeve, da vidimo dal bi izdržao 5 minuta!
ne znam ja čiji su jeli, pili i tovili se dok se ratovalo? ! Zbog takvih poput vas se nama država raspada! Milošević je možda vodi pogrešnu politiku, ali je zato uspeo da održi ovu zemlju celu! Dok ovi vaši plaćenici samo pokušavaju da je rasture! Smile
znam ja takve poput tebe, ti su prvi u redu za prelaz granice, ne d'o bog da oni urade nešto za svoju zemlju! E pa zbog takvih se nama zemlja i raspada! Uostalom ne vredi pričati budali koja ne vidi ono što mu je pred nosom!
živeli radikali i velika srbija! ! !

[Edit by marniko82: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 14. Mar 2006, 10:59:43 od marniko82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
E urrke, urke. Pa ne znam ja čiji su bežali iz zemlje kad god zagusti, "naši" ili "vaši"? Prekopaj malo po istoriji, ko je gde, kako i kada branio zemlju, pa se onda javljaj! A što se mene tiče, ne moraš toliko da se brineš, osetio sam ja štošta na svojoj koži za svojih 17 godina, i više nego što treba i to sve za vreme "vaše" vlasti! Što na Kosovu, što u Beogradu! Pa ti siđi malo dole u južne krajeve, da vidimo dal bi izdržao 5 minuta!
Ne znam ja čiji su jeli, pili i tovili se dok se ratovalo?! Zbog takvih poput vas se nama država raspada! Milošević je možda vodi pogrešnu politiku, ali je zato uspeo da održi ovu zemlju celu! Dok ovi vaši plaćenici samo pokušavaju da je rasture! Smile
Znam ja takve poput tebe, ti su prvi u redu za prelaz granice, ne d'o Bog da oni urade nešto za svoju zemlju! E pa zbog takvih se nama zemlja i raspada! Uostalom ne vredi pričati budali koja ne vidi ono što mu je pred nosom!
ŽIVELI RADIKALI I VELIKA SRBIJA!!!

Idi decko radi nesto korisno, zezaj se po diskotekama, jebi nesto, pikaj basket... Pusti se tih tvojih heroja sa slicica, i Velike Srbije, i Marakane... Imas 17 godina, ne mogu da verujem da si opsednut herojima... Taj tvoj heroj sa slike uz koga si do kraja bezi po sumama kao poslednja pizda. U Bosni je imao vojsku sa kojom bi svako dete moglo da brani teritorije, a on je zamalo izgubio Banja Luku pre Dejtona i ubijao ratne zarobljenike...

Koliko puta jos treba da te zajebu i da ti smanje drzavu da bi ti shvatio da "Velika Srbija" nikad nije postojala i nikada nece, vec da samo sluzi za skupljanje glasova od naivnog naroda... Stavice tako i jugoistocnu Srbiju kao zalog, i Vojvodinu i sve ce izgubiti ako treba, samo da bi ostali na vlasti...

A ono sto su Milosevic i radikali uradili ovo zemlji, ne moze ni "nasa" ni "vasa" ni bilo cija vlast da popravi za jos 50 godina, a kamo li za 5...

Secas li se kad je Seselj pekao vola u Zemunu i prizivao NATO - "dodjite, cekamo vas"? E, i oni su dosli.... Kad sam ja bio klinac kao ti, a to je bilo pre 10-ak godina, bilo je ovako - kad se neko kurci pa dobije batine - svi su ga smatrali budalom. Kad se neko kurci pa drugi zbog njega dobiju batine - svi su ga smatrali pizdom...

Zao mi je sto ti ne mozes da se vratis na Kosovo, ali se zapitaj kako ce to radikali da te odbrane... Da nece mozda grobar da uzme pusku? Nece. Njemu je njegov zivot bitan jer zivi jako lepo - a da li je tebi tvoj zivot bitan, ili bi ga poklonio radikalima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@ urrke i Reck@

Slobodno diskutujte ali bez prozivanja tipa "budalo" i slicno.

Sto se diskusije tice, slazem se sa urrketom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
-Анеа, да се разумемо, нити сам ја СРС почетник, нити си ти дала неке боље аргументе! Ја само волим своју земљу и не видим ништа лоше у томе. Да националиста сам!!! А ти ми молим те реци да ли има ишта лоше у томе бити националиста!!!

-Микеланђело ако ти мислиш да је сврха живота имати пун стомак и новчаник, твоја ствар, то говори о теби довољно. Која бре елита са вајаним оценама са факултета? Па од кад је оцена мерило знања и способности, предпостављам да си студирао па знаш и сам ко и како може да заврши факултет! А ти што одлазе у бели свет, углавном не одлазе са децом и породицом већ са жељом за пуним стомаком и новчаником.
У твом даљем таксту се углавном слажем са тобом али да појасним:
       -Ја нисам рекао да је наш систем добар, далеко од тога, поред оволико његових мана чудо је и да функционише.
       -Па наравно да нам требају технологија и интернет, да нема тога неби ти и ја могли да размењујемо мишљења овако фино, али ја не знам зашто је свима вама национална Србија назадна и лоша по правилу. Србија може да буде и национална и технолошки развијена, моћна држава. И наравно сви талентовани морају да остану овде и да им се омогући да раде, да им се омогући нормално здравство, нормално школовање...али то је нека друга тема и веома сам рад да учествујем у таквој ако је буде.
       -Војска јесте преобимна и нефункционална али да професионални војник саветује некога да иде на цивилно служење то ми није јасно. Ти јеси видео систем изнутра и он јесте лош али понављам војска служи да би у случају рата, непогода или било каквог другог угрожавања државе и народа могла да их заштити. Треба да буде мања боље опремљена и народна, а не професионална, с тим што обука треба да буде краћа и пуно садржајнија него сада. (у некој другој теми би моје ставове објаснио опширније)
       -ЕУ... Smile   Квалитетан систем у једној држави се не огледа у томе где је та држава и у каквој је организацији или унији. (Турска је у НАТО-у и на вратима ЕУ а тамо се дешава константно највеће кршење људских права од 2. рата, истребљивање једног народа итд.) Мој рецепт је: узети оно што ваља а бацити оно што не ваља. Значи: легализована дрога нам не треба, склапање бракова и усвајање деце код хомосексуалаца нам не треба, генетски модификована храна такође не треба... а све то МОРА у ЕУ.
       -Ја ћу земљу бранити како год и кад год буде требало. Али ајмо да је уређујемо изнутра, да сви заједно радимо да нама и нашој деци буде боље сутра. Рекао сам да се организација живота у Србији распада. И ја сам желео да се школујем у школском систему налик Америчком или Британском али није могло, школе сам завршио и нема назад, али желео бих да моја деца имају то овде у Србији.
       - Нећемо о посланицима, сви су они углавном багра најобичнија, част изузецима. Ти си ме погрешно схватио као симпатизера СРС или чак члана. Сви данашњи политичари су такви.
       -И да се разумемо у вези НАТО-а: немојте да верујете онима који вам причају да смо "милосрдног анђела" заслужили, невини нису гинули јер смо ми криви већ од бомби НАТО-а. И од кад су возови, избегличке колоне, пијаце итд. војни циљеви?!
       -Емоције, савест, образ јесу најбитније ствари у животу а не пун стомак и новчаник. Читајте мало историју нашег народа биће вам јасније. То уопште нису фразе то је некада постојало.

-Псовки и увреда је било и раније, зауставите такво обраћање!

-Урке, у рату се не гађају цвећем већ мецима, бомбама тако да ниси рекао ништа ново (оно о умирању). А ти се распитај мало о уставу и види које су ти обавезе као грађана ове земље. Много битнија ствар је зашто и где се ратује!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Mislim da je problem u tome sto danasnji nacionalisti definisu sami sebe recima "mrzim to i to":

-mrzim Ameriku, NATO i EU
-mrzim sve komsije
-mrzim demokratske partije
-pa tek onda volim Srbiju

Drugo, nasi nacionalisti u zelji da (valjda) sacuvaju neki svoj nacin zivota negiraju ne samo strane politicare vec i kompletnu zapadnu kulturu, nacin zivota, sve, u nekom glupom pokusaju da svima dokazu kako oni vole svoju zemlju i kako je to dobro sto oni rade. Ja sam nekada bio umereni nacionalista, ali kada procitam izjave ponekih naciionalista na ovom forumu milo mi je sto sam se urazumio. Plus sto mislim da je za dobrobit Srbije bolje da se preorijentisemo sa puske na knjigu a sa tim mojim stavom se 99% samozvanih nacionalista ne slaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.