Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakav scenario Srbiju ocekuje ako Radikali dodju na vlast  (Pročitano 17835 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
-Не знам да ли си говорио о мени али ја не мрзим никога и ништа. Ја се слажем да треба да се оријентишемо на књигу, али "пушка" мора постојати у случају да си нападнут. Молим те немој ово схватити као да сам милитариста или тако нешто, кад кажем пушка мислим на војску која ће да брани границе у случају напада. Никога ја не бих требио или селио или нападао! Што се тиче западњачког живота он има поред предности и велике мане које не смемо заборављати у жељи да им се приближимо. Ми у ствари имамо велику предност да видимо те мане и да у нашем приближавању западу не дозволимо да се и нама десе!
Ти остани умерени националиста јер то је у ствари "националиста" а не разноразни требитељи и сл. Поздрав!!! Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple 15
nacionalista - sovinista - fasista...
danas je jako tanka linija...
a, populistice teorije i demagogija cine da linija bude - jos tanja..  Smile

@ReCk@

Ti si klinac bez prava glasa... kad porastes.. moci ces da se busas u grudi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ја једно а Анеа друго!
Тако можемо заувек! (шовинизам, фашизам, демагогија, фразе, бла бла бла...)
Ајде ти образлажи оно што подржаваш или не подржаваш.
Поздрав!!! Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Focus...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 667
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung SGH-D500
-Микеланђело ако ти мислиш да је сврха живота имати пун стомак и новчаник, твоја ствар, то говори о теби довољно. Која бре елита са вајаним оценама са факултета? Па од кад је оцена мерило знања и способности, предпостављам да си студирао па знаш и сам ко и како може да заврши факултет! А ти што одлазе у бели свет, углавном не одлазе са децом и породицом већ са жељом за пуним стомаком и новчаником.
Totalna glupost. Nece tebe da prime ako si ko zna kako zavrsio fakultet na radno mesto u inostranstvu. Ti i dalje mislis da je tamo sistem kao kod nas. Mislis da ce neko da ti da novac a da nisi u stanju da uradis ono sto ocekuje od tebe. Dakle jos jednom ponavljam, elita odlazi, a oni sto ko zna kako zavrse fakultet, oni ostaju i govore da oni koji su otisli i nisu strucnjaci, da su slabi, da su otisli za punim novcanikom i punim stomakom. Naravno da su pobegli od onih koji su zavrsili fakultet, pronasli posao preko veze i bolje zive. Mislis da ce napraviti gresku da neki tamo salabajzer sa fakulteta ima dobar posao i moze da pruzi svojoj deci puno vise, dok oni koji je gulio knjigu 5 mozda najlepsih godina svog zivota da bi imao bolji zivot i dalje grca? Ko imalo ima postovanja prema sebi to nece dozvoliti. Naravno da svako ko je dosao do necega teskim trudom to postuje. Tako oni postuju svoje znanje. I dobro ga prodaju. A ako osoba postuje sebe, umece da postuje druge. I naravno da prepozna kvalitet. I nekvalitet. Dakle odlaze i za postovanjem. Za pristojnim zivotom.
Citat
У твом даљем таксту се углавном слажем са тобом али да појасним:
       -Ја нисам рекао да је наш систем добар, далеко од тога, поред оволико његових мана чудо је и да функционише.
Nije dobar, i uopste ne funkcionise. Funkcionise nas koji smo navikli na njega. Medjutim na taj nacin se samo koristi mehanizam odbrane-"sladak je limun". Ne sustinski sistem je truo. Sustinski su potrebni veliki rezovi da bi se to ispravilo. Sustinski, puno ljudi mora da promeni svoj nacin zivota i svoje navike. Sustinski je to jako tesko. Sustinski, bice puno ljudi nezadovoljno. Sustinski to je mnogo bolje za buducnost. Sustinski, u ovom trenutku nema politicara koji bi napravio takve rezove.
Citat
       -Па наравно да нам требају технологија и интернет, да нема тога неби ти и ја могли да размењујемо мишљења овако фино, али ја не знам зашто је свима вама национална Србија назадна и лоша по правилу. Србија може да буде и национална и технолошки развијена, моћна држава. И наравно сви талентовани морају да остану овде и да им се омогући да раде, да им се омогући нормално здравство, нормално школовање...али то је нека друга тема и веома сам рад да учествујем у таквој ако је буде.
Ne moze da im se omoguci. Nista se ne omogucava. Za to mora da se bori. Svaki pojedinac posebno, pa onda i zajdeno. Kada nauce da nista ne pada sa neba, onda ce znati pravu vrednost rada i kvaliteta. Kada znaju koliko je tesko graditi kucu onda. Ne mozemo biti svi ako su oni koji drugacije misle odmah anatemisani kao izdajice, kao materijalisti. Malo da meandriram, posto me uvek ono novcanik i pun stomak malo nasmeje. Sta je lose u materijalizmu. Jel lose to sto hocu da moja deca imaju normalno studiranje, da odu i posete Bec, Veneciju, Garmisch-Partenkirchen, Chamonix. Da ode u bioskop pozoriste itd itd. Naravno da nije, i za to cu uvek da se borim. Naravno, da ne mlatim praznu slamu o moralu, jer je to izvakana prica, treba zaraditi na posten nacin. Ali treba, i to je ono sto ja mogu za sebe da kazem da cu raditi. A za druge, ma ne zanima me. Njihov problem. Ako je nemoralan, necu da radim sa njim. I tu je kraj. Ko hoce da radi posao sa njim, njegov problem, ako voli da bude zeznut onda neka radi. Recimo u Nemackoj, jednom se ne poneses profesionalno, niko vise nece da radi sa tobom. Nalazi te nepouzdanim. To je sasvim dovoljan nepisani zakon da se uvede postenje u poslovanju. Osim toga, obicno oni koji najvise pricaju o moralu prepisuju ispite na fakultetu i ne nalaze u tome nista lose. Uvek je standardni izgovor to meni nikada nece da treba, to je glup ispit, ja razumem sustinu itd itd. Tu je kljuc nemorala. Od toga sve pocinje. Osim toga kazes treba talentovanima obezbediti da ostanu. Cekaj pa sto im obezbedjivati kada samo nekvalitetni i slabi odlaze. Ne, odlaze najbolji.
Sto se nacionalne Srbije tice, dakle pre svega: gradjani Srbije(ima i Madjara, Bosnjaka, Albanaca, Crnogoraca...), pa cu reci, oni koji su vredni su najkvalitetniji gradjani Srbije, pa cu reci, ponosim se gradjanima Novoga Pazara, koje god su verospovesti, jer su jako vredni i puno rade i dobri su trgovci i uglavnom posteni... I meni je drago sto su uspeli. Samo da te podsetim oni nisu nista trazili niti od Vlade niti od bilo koga. Oni su radili i oni rade. Niko njih niti je stitio niti to sada radi. Oni sami nalaze trziste i sami se bore. I to je ono sto treba da se nauci. A stidim se onih koji kada treba da se proda fabrika vicu lopovi, prodaju nasu fabriku, a kada treba da se nesto ukrade iz fabrike prvi su, jer je to drzavna fabrika, nije njihova. To je sramota. Vecina tih radnika koji vicu da je fabrika njihova i da ne zele da je prodaju su glavni krivci zasto je ta fabrika propala. Primera je milion. Pocevsi od fabrike u Kragujevcu pa na dalje.
Citat
       -Војска јесте преобимна и нефункционална али да професионални војник саветује некога да иде на цивилно служење то ми није јасно. Ти јеси видео систем изнутра и он јесте лош али понављам војска служи да би у случају рата, непогода или било каквог другог угрожавања државе и народа могла да их заштити. Треба да буде мања боље опремљена и народна, а не професионална, с тим што обука треба да буде краћа и пуно садржајнија него сада. (у некој другој теми би моје ставове објаснио опширније)
Vojska se raspada se samo tako, i ne vidi se zato sto je Vojska zatvorena pa ne mozes da imas uvida. I to sto ti kazes dobro je da funkcionise, ja cu ti reci, da ne funkcionise. Ne zna se ko pije a ko placa. Nacin na koji funkcionise je odvratan. To je jedan od razloga zasto ja vise nisam vojno lice. A veruj mi da si proveo onoliko koliko sam ja u toj organizaciji, video bih kako funkcionise i ko je poslednjih godina otisao iz nje iz prostog razloga jer nije imao vise zivaca da gleda taj truli sistem. Otisli su mladi i kvalitetni, isti oni koji su otisli u inostranstvo.
Da, savetujem. Vise vredi osoba koja je umesto sest meseci leskarenja, mlacenja prazne slame i trosenja drzavnog novca na nesto sto ga nicemu nece nauciti, polozi neki ispit i licno se obrazuje. Ili jos bolje, napravi kontakte i pocne neki posao. Time bih bio izuzetno zadovoljan. Dize kvalitet sebi i samoj drzavi. To sto sada uci, moze u toku rata da nauci za mnogo krace vreme i sa mnogo manje volje. Osim toga, autoritet staresina se gradi kvalitetom. Malo je kvalitetnih staresina u Vojsci. I nemoj nista da te cudi, samo sam objektivan. Kada nesto stvarno budes naucio ljude na obuci, onda moze da se govori o potpunom sluzenju. Kada odu u vojsku i nauce nesto onda ce im biti drago da su tamo bili. Do tada, je bolje da budu na civilnom sluzenju. Manji je trosak i rizik da mu se nesto dogodi.
Druga stvar je to sto govoris samo o stavovima. Odlicno. Ono sto treba odmah da radis je implementacija tih stavova. E kada vidis da nije dovoljno samo nesto reci nego i napraviti, doci ces do sagledavanja pravih problema. O tome, recimo, SRS malo razmislja. Najlakse je doci pred malinare i reci im, onako sazaljivo:"Da, da, a koliko treba da bude malina, 95 dinara. Da, da razumem". Nista ih pod milim Bogom nisi naucio. Sta ako je meni lose, nemam ja nista od toga sto ce meni neko da kaze, da da, razumem da ti je lose. A jos manje ako mi jednokratno pomogne. Nauci ih kako da se bore. Postoji jedna eskimska poslovica koja kaze "Ako detetu das ribu, dao si mu hranu za jedan dan, ako ga naucis da peca, dao si mu hranu za ceo zivot". Sta mislis sta je lakse, nauciti ga da peca ili dati mu ribu? A sta je bolje? Dakle, lako je pricati, malina treba da se izvozi u Rusiju, bla bla bla. Organizuj ih, neka kupe hladnjacu na kredit. Neka izvezu, neka nadju nacina da podignu cenu. A ne da cekaju da im dodje neko iz Vlade i da im stiti cenu i resava probleme. Toga nema. Treba covek u Srbiji da shvati da mora sam da resava probleme.
Citat
       -ЕУ... Smile   Квалитетан систем у једној држави се не огледа у томе где је та држава и у каквој је организацији или унији. (Турска је у НАТО-у и на вратима ЕУ а тамо се дешава константно највеће кршење људских права од 2. рата, истребљивање једног народа итд.) Мој рецепт је: узети оно што ваља а бацити оно што не ваља. Значи: легализована дрога нам не треба, склапање бракова и усвајање деце код хомосексуалаца нам не треба, генетски модификована храна такође не треба... а све то МОРА у ЕУ.
Naravno da ne mora. To je generalizacija, i pre svega netacna. Ono sto treba je: promeniti sudstvo, promeniti milion zakona, napraviti bolje i funkcionalnije trgovniske zakone itd itd... To je ono sto treba. A svaka drzava ima pravo na svoj zakonodavni sistem. A reci uzeti samo ono sto nam treba a ostaviti ono sto nevalja, je toliko prirodan stav, da uopste ne treba komentarisati. Osim toga, svaka drzava u EU ima svoj jedinstveni zakonodavni sistem.
Medjutim treba treba treba treba. Nema treba, o tome sta treba, mozemo da tupimo petstomiliona godina. Implementacija. Onda dolazimo do odgovora na pitanje: Sta moze!!! I da naravno, da bi to znao mora implementacija da bude u oblasti u kojoj si strucan. Ne mogu strucnjaci geografije da govore sta je bolje da se ugradi u konstrukciju mosta. Ne oni taj posao mogu da ostave samo gradjevinskim inzenjerima i da se oslone na njihove odluke. I to je to.
Citat
       -Ја ћу земљу бранити како год и кад год буде требало. Али ајмо да је уређујемо изнутра, да сви заједно радимо да нама и нашој деци буде боље сутра. Рекао сам да се организација живота у Србији распада. И ја сам желео да се школујем у школском систему налик Америчком или Британском али није могло, школе сам завршио и нема назад, али желео бих да моја деца имају то овде у Србији.
Upravo tako. Ali to mozes samo sa njima, tim strancima, a ne sam! Moras da izgradis respekt kod stranih fakulteta, kod stranih naucnika. To je dug proces, a s obzirom da najkvalitetniji odlaze, Boga mi bice jos teze. Ali to je hteti, rekoh implementacija, pa onda dolazis do zakljucka sta moze i zasto moze i ne moze, i za koliko je moguce...
Citat
       - Нећемо о посланицима, сви су они углавном багра најобичнија, част изузецима. Ти си ме погрешно схватио као симпатизера СРС или чак члана. Сви данашњи политичари су такви.
Da naravno. U skupstini je previse preobracenih nazovikomunista, kojima je politikanstvo profesija. Dakle ne politika, nego politikanstvo. Pre svega, oni nisu svesni da svaki pojedinacno od njih predstavlja 25 000 gradjana Srbije. I da nemaju prava da se ponasaju neodgovorno i nekonstruktivno u skupstini. Da izmisljaju obaveze kako se ne bi pojavljivali. Da vicu u skupstini i da oni budu veci komicari od komicara na filmu. A u stvari je to tragedija. Jos veca je tragedija sto se najveci broj poslanika ponavlja iz mandata u mandat. Dakle skupstina ostaje u glavnom ista. Ono sto smo dobili je to da se sustinski nista ne menja. Tuzno. Ali u tome ne mogu nista da uradim. Narod zasluzuje onakvu vlast kakvu je ima.
Citat
       -И да се разумемо у вези НАТО-а: немојте да верујете онима који вам причају да смо "милосрдног анђела" заслужили, невини нису гинули јер смо ми криви већ од бомби НАТО-а. И од кад су возови, избегличке колоне, пијаце итд. војни циљеви?!
       -Емоције, савест, образ јесу најбитније ствари у животу а не пун стомак и новчаник. Читајте мало историју нашег народа биће вам јасније. То уопште нису фразе то је некада постојало.
Emocije, savest i obraz su podrska u zivotu. Jedan put za kvalitetan zivot. Kao i religija, koja god da je. Kao ateista mogu da kazem da u svakoj religiji imas toliko dobrih saveta za kvalitetan zivot da je to fantasticno. Jedno veliko iskustvo akumulirano u verskim knjigama. Ali to je podrska a ne smisao. Pun stomak i novcanik su takodje jako bitni. Mozda ne prepuni, ali to zavisi od osobe do osobe. Kao sto rekoh, reci da to nije bitno, je meni smesno.
Krivi su oni koji su dozvolili da do "milosrdnog andjela" i dodje. A do toga je doslo zato sto smo mi bili pametni i zatvoreni, govorili, da ako njima trebaju dokazi neka dodju sami po njih, itd itd. Za to vreme je njima suprotna strana dostavljala ono sto je i dostavljala, tako da su oni na osnovu poluistina donosili zakljucke i to je to. Sto se "milosrdnog andjela" tice sasvim je izvesno da su bombardovali jako precizno i da su civilni objekti u glavnom stradali ilii zato sto su bili strateski vojni ciljevi ili zato sto su se nalazili u blizini vojnih ciljeva. Da, napravili su nekoliko gresaka, i to stoji. Mislim zgrozavam se na rec greska ali to je jedina rec koju se ovog trenutka mogu setiti.
Citat
-Псовки и увреда је било и раније, зауставите такво обраћање!
Tacno, ne moze se to zaustaviti, sve dok ljudi ne shvate da nisu jedni protiv drugih vec da imaju samo razlicito vidjenje stvari.
Citat
-Урке, у рату се не гађају цвећем већ мецима, бомбама тако да ниси рекао ништа ново (оно о умирању). А ти се распитај мало о уставу и види које су ти обавезе као грађана ове земље. Много битнија ствар је зашто и где се ратује!
Jasan cilj je jako bitan. Zasta se bori, i da li je realno da se za to bori. To je jako bitno. Ako bi mene neko hteo da ubedi da smo mi mogli da dobijemo borbu protiv NATO pakta, tesko. To je zavaravanje. Kada se pokrene jedna takva vojna sila, ona ne staje dok ne obavi posao. Sto zbog ugleda, sto zbog licne sujete. A mogu i naci ce nacina da ostvare. Ovako ili onako.
Ali da mislim da je moglo da se nadje nacina da se Kosovo i Metohija zadrze u Srbiji, mislim da je moglo.
Edit: zadrzati u Srbiji u smislu da Srpski narod zivi dole bez problema i diskriminacije... Pravna situacija ce tek biti resena...
« Poslednja izmena: 14. Mar 2006, 15:40:57 od mikelandjelo80 »
IP sačuvana
social share
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe... A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislim da se sa teme skrenulo.Pitanje je bilo kakva bi Srbija bila ako radikali dodju na vlast.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Focus...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 667
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung SGH-D500
Mislim da se sa teme skrenulo.Pitanje je bilo kakva bi Srbija bila ako radikali dodju na vlast.
Da. Tacno. Milsim da u ovom trenutku oni ne pruzaju kvalitetna i dugotrajna resenja. Zato mislim da bi to bio samo nastavak agonije u kojoj je Srbija trenutno.
IP sačuvana
social share
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe... A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
sigurno bi bila lošija jer loši ljudi koji vodr tu stranku bi nametali rešenja slična sebi
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Najbolje je da pitate ove domace i strane placenike iz B92,nevladine organizacije,stupite u kontakt sa stranim obavestajnim sluzbama............................
To jim je specijalnost.Novi scenario su Radikali i novi sukobi.Od svih sukoba najvise bi voleli da vide onaj kako Srbin na Srbina puca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Ja ću prvi da zapucam ako radikali dođu na vlast  icon_2gun
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
muka mi o tome da razmisljam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.