Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Какав сценарио Србију очекује ако ДС дође на власт ?!  (Pročitano 10511 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@dell boy

директна веза између њих нема, али случајаним избором, међу великим бројем "српских јунака" и "хероја" и људи који су желели добро овом народу, дошло је до тога да они буду сад тренутно у "потпису"  (потпис ће бити "ажурирана" свремена на време па ћеш видети и осталае)  ! ! !

а што се тиче тога "ко неће дати радована ? "  неће га дати "оно мало православног" народа који је васпитаван у духу "светог саве" и оно "мало" потомака наших "славних српски војсковођа" и "солунских ратника" и "дипломата" које је србија имала и који надам се нису заборављени ! ! !

као што рече велики жупан стефан немања:
гробови, чедо моје, гробови и кости чине народ.
они који не знају за своје гробове и кости никада неће постати народ.
они су сличнији вуковима и лисицама, који не знају за своја гробља.
а гробља су, чедо моје, тиха сеоца у којима још увијек бораве под земљом наши покојници.
гробови су тихе постеље у којима заувијек спавају, у миру непробудном, тијела наших предака.
народ не чине само они живи на земљи, што по њој ходе и творе, него и сви мртви, сваки на броју који у њој почива. Јер без онога под земљом, чедо моје мило, онога најнезнатнијег и безименог, не би било овога на земљи, сада знатног и именитог.
ни њиву не чини једна љетина, па ни народ не чини један нараштај.
ливаду не чини један откос, нити може уништити једна косидба. Што је за ливаду један откос, то је за народ једна битка или морија.
народ ниче у таласима и пада у откосима смрти као трава, али опет прораста све гушће земљу и буја у новим нараштајима.
запамти, чедо моје, наша гробља су најсвјетлији биљези нашег народа и најсветији граничници наше домовине.
ако ти нико жив не може казати докле допире твоја земља и твоја баштина, потражи кости и гробове, и мртви ће ти истину казати.

[Edit by marniko82: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 07. Mar 2006, 18:11:04 od marniko82 »
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 308
mob
BlackBerry bold 9000
Aha... Super... Tek sad mi je sve jasno...

Prvo, gluposti koje si napisao, i redosled kojim si stvari uvezao u celinu najvise svedoce o tebi.

Drugo, da se vratimo na temu, za razliku od gomile razularenih i bezocnih kretena i kretencica koji bi najvise voleli da im bangavi Toma bude predvodnik i nosilac barjaka u pohodu na sve nesrpsko, nehriscansko, nepravoslavno, neradikalsko; onaj drustveni sloj koji takav scenario vidi kao niskobudzetni horor film u DS-u, i ostalim, nazalost ne brojnim, strankama demokratske provinijencije, kao odgovor na pitanje iz naslova ovog topica moze reci sledece: "Ne mnogo, ali ce, pre svega spreciti da Srbija potone jos dublje, u tamu i haos srednjega veka..."

Dakle, ako sam u situaciji da razmisljam sta bi se desilo ako bi neko, na primer, DS dosao na vlast u Srbiji, onda ne postoji drugi nacin, nego da razmisljanja o DS-u tavim nasuprot razmisljanjima o ostalim politickim strankama ili opcijama. Moje najiskrenije misljenje je da nikada ni jedna politicka stranka nece biti u stanju da ponovo u Srbiji samostalno formira vlast. Upravo zato i mislim da bi potencijalni dolazak radikala, u kombinaciji sa, na primer PSS-om, mogao ovu zemlju da priblizi Evropi i da Evropu priblizi ovoj zemlji. Kombinacija evropskih principa i rada kao osnovnog postulata je upravo formula zbog koje su druge zemlje zapadnog Balkana danas na pragu evropskih vrata...

S druge strane, sve dok ti neko od lidera najvece opozicione stranke u zemlji Predsednika Srbije naziva ustasom, svim pristalicama te stranke bi pod hitno trebalo isprati mozak...

A, sto se tvojih, a ne srpskih, heroja tice, slobodno ih stavljaj u potpis, skupljaj njihove slicice, spavaj u pidzamama s njihovim likovima... A, posle se ljudi pitaju sta je to nesrecno detinjstvo...
IP sačuvana
social share
This time next year we'll be millionaires !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Супер си ми ти  =d>. . . . . . . . . . . . . . Шта је глупост у тексту, Cвети Cава или српски хероји и јунаци или . . .
а редослед одговора мислим да није битан (комутативност важи  Smile)

него за твоју информацију . . . . . . . . . . Не бих волео да тај тома дође на власт,
а нисам то нигде ни споменуо,
волео бих само да дођу неки који своје држављане негледају очима оних који су чинили
зло овом народу  ! ! !

а што се тиче председника . . . . . . . . . . . . . . Па сам је рекао да је он председник пола србије
сам он чини да се србија још више подели  Smile

у суштини ако су ти Cвети Cава и остали доле поменути "глупост" . . . . . . . . . . . . . . . Није ми ни чудо твоје размишљање ! ! !

него тема је: какав сценарио србију очекује ако дс дође на власт ? !
па ми објасни како ће то свануту србији са њима ? !
« Poslednja izmena: 07. Mar 2006, 18:12:57 od marniko82 »
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
Poenta je u tome što sa DS-om neće svanuti, ali sa Jadikalima će nam sigurno smrknuti! To je jedino izvesno! U ovom slučaju važi princip da je svako rešenje dobro, ukoliko nije katastrofalno!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
BlackBerry bold 9000
@Pocetnik
Hm... Mislis da, ako pominjes Svetog Savu, srpske heroje i junake, odmah poprimas kontekst prosvetitelja i "prijatelja srpskog naroda"? E, pa vidis, to je osnovna razlika izmedju tebe i mene - ti mozes da u isti kos stavis Svetog Savu i pravoslavlje, s jedne strane, i Radovana Karadzica, Ratka Mladica, Drazu Mihajlovica, i ko zna koga jos, s druge strane. I, umesto da budes dovoljno razuman i svestan da time ne podizes nivo postovanja Radovanu, Ratku i Drazi, nego da time omalovazavas Svetog Savu i pravoslavlje.

Iskreno sam se nasmejao tvom komentaru da "komutativnost vazi", pogotovo sto gomilom navodnika, izlizanih fraza, floskula i ostalih sitnih decjih igracaka pokusavas da objasnis neobjasnjivo. A, sad da ti odgovorim na pitanje.

Dakle, iako je sadasnji DS samo bleda i nedovoljno dostojna senka onoga sto je ta stranka bila i predstavljala sve dok je vodio Dr Zoran Djindjic, ali, i to su suve cinjenice, jedino DS i PSS (ma koliko se smejali ili me ne shvatali ozbiljno) imaju dovoljno demokratskog i idejnog, a pre svega kadrovskog, potencijala da pomognu Srbiji. Upravo zato sam u svom prethodnom postu i naveo da bi koalicija ove dve stranke (ili stranke i pokreta), mogla da donese nesto bolje i nesto novo ovoj zemlji. Jer, iako se na prvi pogled ne cini tako, DS i PSS predstavljaju idealnu kombinaciju teorije i prakse, spoj demokratskih principa i teznji za ulazak u EU i pragmaticnog pristupa resavanju problema. Bogoljub Karic danas mozda jeste jedan od najozloglasenijih srpskih politicara, ali niko ne moze da spori njegovu sposobnost i biznis potencijal. To bi, kao potpuno razuman output, imalo ekonomski napredak, i ono sto je najvaznije - drustvenu reformu Srbije... Ako ti nesto nije jasno, bice mi zadovoljstvo da ti razjasnim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Dakle, iako je sadasnji DS samo bleda i nedovoljno dostojna senka onoga sto je ta stranka bila i predstavljala sve dok je vodio Dr Zoran Djindjic, ali, i to su suve cinjenice, jedino DS i PSS (ma koliko se smejali ili me ne shvatali ozbiljno) imaju dovoljno demokratskog i idejnog, a pre svega kadrovskog, potencijala da pomognu Srbiji.

Мени је ово довољно  Smile    Сваки коментар је сувишан.  "..." Smile

Само још да додам нису они горе у једном кошу ...... него на једној страни а то је велика разлика  Smile
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000

Dakle, iako je sadasnji DS samo bleda i nedovoljno dostojna senka onoga sto je ta stranka bila i predstavljala sve dok je vodio Dr Zoran Djindjic, ali, i to su suve cinjenice, jedino DS i PSS (ma koliko se smejali ili me ne shvatali ozbiljno) imaju dovoljno demokratskog i idejnog, a pre svega kadrovskog, potencijala da pomognu Srbiji. Upravo zato sam u svom prethodnom postu i naveo da bi koalicija ove dve stranke (ili stranke i pokreta), mogla da donese nesto bolje i nesto novo ovoj zemlji. Jer, iako se na prvi pogled ne cini tako, DS i PSS predstavljaju idealnu kombinaciju teorije i prakse, spoj demokratskih principa i teznji za ulazak u EU i pragmaticnog pristupa resavanju problema. Bogoljub Karic danas mozda jeste jedan od najozloglasenijih srpskih politicara, ali niko ne moze da spori njegovu sposobnost i biznis potencijal. To bi, kao potpuno razuman output, imalo ekonomski napredak, i ono sto je najvaznije - drustvenu reformu Srbije... Ako ti nesto nije jasno, bice mi zadovoljstvo da ti razjasnim

Mislio sam da si oybiljan čovek ali sada sam ostao bez teksta. Mnogo više smisla ima povezati mladića i svetosavlje nego karića sa bilo čime osim zatvorom.

1. DS nije ono što je bila za vreme Đinđića i to je jako dobro ali nedovoljno! Stranka je u to doba ogrezla u kriminalu i korupciji i ne treba da ti pominjem ko su bili najbliži saradnici i lični izbor pokojnika. U politici nisam pristalica priče kako je šef dobar ali su lopovi oko njega a on tobože ne zna šta rade. Onaj ko ima apsolutnu vlast u stranci ima i apsolutnu odgovornost. Slično kao i odnos Koštunica sa jedne strane a recimo, Mihajlov sa druge. Ne pravim nikakvu razliku u tome.

2. Kada smo već kod idejnog potemcijala on kod DS postoji, ali je problem u tome što su neki od jakih kadrova potpuno gurnuti u stranu.

3. O kom kadru kod Lopova Karića govoriš i da li uopšte nekoga znaš u toj sekti. To je grupa proverenih privrednih kriminalaca koji su neviđeno ojadili ovu zemlju. Pa Karić je sprovodio pljačku koju je Milošević osmislio i ti govoriš o nečem novom u zemlji. Ne mogu da verujem da postoje ljudi koji tom nitkovu veruju i koji od njega očekuju da podigne zemlju koju je pokrao. On se politikom i bavi da ne bi išao u zatvor što bi trebalo da je jasno i onima koji imaju IQ jednak broju cipela.

4. ... ostao sam bez teksta svega mi na svetu!

Nadam se da si se šalio dok si pisao onaj post...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
BlackBerry bold 9000
@StevieG
Dakle, svima su vam isprali mozgove... O komentarima vezanim za kriminal u doba Djindjiceve vlade ne zelim ni da pricam. Jednu stvar je bitno da razumes - nikada, ali nikada necemo otici ni jedan jedini korak napred dok ne uspemo da sagledamo sve i APSOLUTNO SVE aspekte necijeg rada ili nerada. Mozda mislis da je Djindjic bio na celu lopovske i kriminalne vlade, ali sadasnja vladajuca vecina jako cesto ume da sebi pripise neki od rezultata koje je napravila ta i takva vlada.

Drugo, Karica mozda volis, mozda mrzis, mozda ti je gadan, mozda ti je odvratan, ali jednu stvar ni ja ni ti ne mozemo da osporimo - covek je sposoban. Drugo, imam i vise nego dobar uvid u sve sto se desava u PSS-u, i upravo ti zbog toga kazem da raspolazu izuzetnim kadrovskim resenjima za pojedina mesta u drzavnom aparatu. Ono sto je svakako najbitnije jeste pragmatizam s kojim ova opcija pristupa resavanju problema. Imao sam prilike da se u to i licno uverim.

Mozda danas ne izgleda tako, ali ti je to trenutno jedina kombinacija koja moze bilo sta na bolje da promeni...

O skrajnutosti odredjenih ljudi u DS-u imamo potpuno isti stav, upravo zato sam i rekao da nisu ni bleda senka stare DS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Да сумирамо ... на питање: Какав сценарио Србију очекује ако ДС дође на власт ?

одговор је: Онакав какав Боги буде написао !

Буди Бог с нама  Frisko107
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
Da, mislim da je bio spreman na kriminalizovanu vladu i da je bio apsolutno svestan toga!

Bogi je sposoban i do sada nije odgovarao! Pogledaj film Kum, i Korleone je bio sposoban i nikada nije odgovarao. Džozef kenedi je takođe bio sposoban u trgovanju alkoholom za vreme prohibicije i nikada nije odgovarao na sudu ali jeste pred Bogom, ubili su mu dva sina, i Džona i Roberta!

Pošto znaš šata se dešava u PSS-u onda nema svrhe da se dalje diskutuje! Ja nemam pojma i nadam se da će sudski organi zatvoriti ceo glavni odbor te sekte, da se ljudi odmore, pa i japijima treba odmor!

Nick ti se sjajno uklapa sa PSS jer su i oni slični biznismeni kao Dell Boy, osim što su malo uspešniji od njega!
IP sačuvana
social share
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.