Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Какав сценарио Србију очекује ако ДС дође на власт ?!  (Pročitano 10486 puta)
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
Takav trust mozgova kao što su: Toma Grobar Nikolić, Aca Žvalavi Vučić, Dragan Autoprevoznik Todorović, Goca Prepoštena pop Lazić, Nataša Lepa Jovanović, Milorad Preinteligentni Mirčić,... može rešiti samo sve probleme. Kod njih je mrtva trka ko je pošteniji i ko je pametniji.

Samo ih treba pustiti da rade i da što pre odemo u ku..c, pa da se onda konačno osvestimo. izgleda da 1990-2000 nije bila dovoljna pa narod hoće još. Ovi manijaci će im sigurno dati to što im treba. Blagostanje, posao, bolja budućnost, pravda, poštenje, svetske integracije, obrazovanje, prosveta, zdravstvo,...

Uz parolu: Gde su srpski radikali, nema srpske zemlje, srljamo u propast ubrzanjem mnogo većim od gravitacije....
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Душане Петровићу, овај Ненаде Богдановићу,.........  шта ми је бркам вас (сви су исти)
извини ... @StevieG ............. хтео сам да кажем ................ ајде сад озбињно одговори  Smile
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
BlackBerry bold 9000
Mislim, da neko zaista ocekuje od ONAKVIH ljudi da pomognu Srbiji... no comment...
IP sačuvana
social share
This time next year we'll be millionaires !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@DellBoy - sarkazam covece...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
BlackBerry bold 9000
Ma, mani sarkazam... Garantujem da se dobar deo ljudi odavde lozi na krmeljivog Tomu Grobara i Acu "Horse lips" Vucica... Sve mogu da shvatim: i da neko mrzi Ameriku i Amerikance, i da neko i dalje misli da smo pobedili u ratu '99, i da je nekome gadan i Canak, i Ceda, i Zarko, i Vladan, i da im je pokojnik najvece zlo koje je ikad hodalo zemljom; ali da od takvih vucibatina, probisveta, hostaplera, a pre svega primitivaca i potpuno nekulturnih osoba (evo, sam se sebi cudim kako takve karikature mogu nazvati osobama), ocekuje da donesu boljitak, pravdu, postenje, progres ovoj zemlji, e to, dragi moji prijatelji, i dalje sebi ne mogu da utuvim u glavu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ne mogu ni ja, ali volim da se nasmejem kad slusam "argumente" simpatizera radikala... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Paprikas :>

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
А ДС је већ био на власти, и имали смо прилику да видимо како то изгледа.
Da to sam i ja rekao  Smile
@Serbia

Pa, kako nije... cim neko iz SPS ili SRS izadje na TV pocne sa... stani placenici... bla.. bla.. bla.. bla.. bla.. bla.. bla..  stvarno.. od stranje njih samo bebe u porodilistu nisu proglasene stranim placenicima... a i one su sumnjive... mislim.. ti strani instrumenti i oprema koji se koriste prilikom porodjaja.. idi bre... zavera na visokim pozicijama  Smile
Milsim da su malo oladili sa tim "strani placenici" jer su valjda svesni da im to nanosi ogromnu stetu...

a o radikalima i njihovom eventualnom dolasku na vlast vec postoji tema tako da... necemo valjda da s eponavljamo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ma, mani sarkazam... Garantujem da se dobar deo ljudi odavde lozi na krmeljivog Tomu Grobara i Acu "Horse lips" Vucica... Sve mogu da shvatim: i da neko mrzi Ameriku i Amerikance, i da neko i dalje misli da smo pobedili u ratu '99, i da je nekome gadan i Canak, i Ceda, i Zarko, i Vladan, i da im je pokojnik najvece zlo koje je ikad hodalo zemljom; ali da od takvih vucibatina, probisveta, hostaplera, a pre svega primitivaca i potpuno nekulturnih osoba (evo, sam se sebi cudim kako takve karikature mogu nazvati osobama), ocekuje da donesu boljitak, pravdu, postenje, progres ovoj zemlji, e to, dragi moji prijatelji, i dalje sebi ne mogu da utuvim u glavu

Мислим да је промашена тема  Smile.............. постоји слична  Smile
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
BlackBerry bold 9000
@Pocetnik

Pa, tema mozda i jeste delom promasena, ali poenta nije... Evo, na primer (iako je to ponovo offtopic), upravo gledam ove silne slicice u okviru tvog odgovora, iliti tvoj signature, i zivo me zanima da mi kazes ko je to ko nece dati Radovana Karadzica? I, kakva je uopste veza izmedju Draze Mihajlovica i Radovana Karadzica da ih stavljas jednog pored drugog?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
Ma nisam žut igurno i ne znam zbog čega misliš da su svi koji su protiv jadikala obavezno i žuti. Da mislim da je batić ogromno zlo i da je mali šešelj, mislim da je korać ljigavi smrad, mislim i dsa je čeda udbaška tetka, takođe mislim i da je Čanak neko ko u normalnoj zemlji ne bi bio ni jedan dan na slobodi, mislim i o pokojniku ...  da je pokojnik i da ga dalje ne bi komentarisao, to će neko pametniji za dvadesetak godina učiniti bolje od mene, ali mislim i da su Jadikali najveće zlo uz JUL i SPS koje je ikada vladalo zemljom Srbijom i da im je mesto na đubrištu istorije, kao i uostalom DS-u koji je od ove zemlje napravio kolumbiju Evrope, a od perioda kada su bili apsolutna vlast pa do danas, nisu nimalo promenili svoje mozgove!

Dell slažem se da ne postoji jasna veza između Draže i Karadžića, možda pre postoji veza sa Mladićem ali i o tome možemo diskutovati.

Da se vratimo temi! DS ne treba da vlada sve dok se jasno ne distanciraju od svega lošeg u periodu u kome su vladali na isti način od kojih to traže od Jadikala. Njihova uloga je ipak mnogo manja od jadikalske, treba biti iskren i kao najveći greh im stavljam ogromnu korupciju na državnom nivou, kao i praktično preuzimanje vlasti od strane narko kartela! Čovek je prljav sve dok se ne očisti i to glasno i jasno, bez obzira na evolutivne procese u kojima se nalaze. Evolucija je OK ali je spora...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.