Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kafa i cigareta u Skoplju - 301 evro!  (Pročitano 12769 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One
Ju, ju, ju, ala sam se prepao  Smile

Jel ovo neki nadrealisticni likovni rad oca Joila za koji nisam znao?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Sony xperia
Ja sam nepusac, niti sam ikad pusio.

Ali duvan m uopste ne smeta. Niti sam za zabranu pusenja. Sva ta propaganda, gde prikazuje pusace kao teroriste i sl. (secate se onog plakata gde lik ima bombu na ledjima) je krajnje idijotska.
Dok nisu poceli duvan da gaje sa radioaktivnim supstancama, nije bilo raka pluca. Nego morali su nesto okriviti za posledice silnih nuklearnih probi u atmosferi. E sad da nebi bilo kako se oboli od raka pluca ni iz cega, oni su poceli da gaje duvan sa pomenutim supstancama. Duvan je bio savrsena zrtva, jer se upravo i udisu ti ostaci iz atmosfere.
I sad kao fora, iako si nepusac obolis od raka pluca.. ma nemoj..

Zakon o Genetski modifikovanoj hrani( Codex Alimentarius) je stupio na snagu 31.12.1009. To kriju kao zmija noge, a o duvanu trube kao navijeni.
Ne pominju cinjenicu da tamo gde se najvise pusi ima najmanje obolelih od raka pluca i obrnuto. O tome cute.

Svi koji se zalazu za zabranu pokazuju koliko su neinformisani. Imate sjajan clanak na ivoninom sajtu o ovom.

P.S. nemojte se prepucavati, razmenjujemo misljenja, pozdrav!

Bas tako. Ne kazem zato sto sam pusac, vec sto su to cinjenice. Amazonski shamani koriste nikotin u velikoj kolicini najedared, kako bi zapali u trans. Sem toga, od oko 80000 prisutnog bilja, tavno znaju sta je koje za upotrebu i koju. Studije su pokazale da nikotin, ne izaziva rak. Rak izazivaju neutroni koji poremete rad celija prolaskom kroz njih. Radioaktivan i ne mora biti duvan, iako ga ima, ... vec je dovoljna i radioaktivnost raznih nuklearnih proba.

Da ne duzim, obzirom da ni citirani post nije izazvao reakciju, ... zivi bili u daljnjoj diskusiji.  Smile

P.S. Ne mora se reci da ima drugih supstanci u cigareti koje su stetne. Ima ih svugde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One
Citat
Da ne duzim, obzirom da ni citirani post nije izazvao reakciju

Pa kako da izazove kada je sustina teme da se nagrde pusaci  Smile

Da vidis kako je to danas u USA, napravljena je atmosfera da su pusaci prokuzeni, gledaju ih sa zaljenjem, kao da su neki tifusari. Ironija je sto u vreme pauza ne mozes da prodjes ulicama i coskovima od pusaca, ali tu zabranu od koje se ne vidi broj istih koriste za propagandu. Pusaca koliko hoces.

P.S. Jednom su se nasli meni da sole pamet tri prilicno priglupa i "elegantno popunjena" amera... a ja to ne trpim... zavrsilo se obzervacijama o njihovom stilu zivota, fizickim izgledom kao posledicom "zdrave" hrane kao i nivoom obrazovanja... znam, odvratan sam, ali su me bas iziritirali... posle razgovora su samo ucutali i lica su im se nekako tuzno izduzila  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Da vidis kako je to danas u USA, napravljena je atmosfera da su pusaci prokuzeni, gledaju ih sa zaljenjem, kao da su neki tifusari.

Na isti nacin, ljudi (a verovatno, i ti) gledaju  na narkomane, alkoholicare, kockare i ostale osobe koje boluju od, nekog oblika, bolesti zavisnosti....pa ne vidim zbog cega bi pusaci bili izuzetak? Jel ste bolesni? - jeste!  Smile

Naravno, uvek postoji mogucnost da ja ne mogu, bas u potpunosti, da razumem da su Papa i Vatikan  u saradnji sa Iluminatima, Masonima i Bilderberg grupom, a uz podrsku CIA, MOSAD-a i Sorosa licno, napravili zaveru i ubedili ljude da naivno veruju, da je duvanski dim stetan i da cigarete stvaraju zavisnost, iako to nema veze sa mozgom i sluzi samo da se ukine, bogom dano, ljudsko pravo, da trujes ljude oko sebe.....uostalom pitajte Ivonu Zivkovic  Smile

Posto ja zaista nemam problem sa tim da svako radi sta god zeli, dokle god to mene, i meni vazne osobe, ne ugrozava, onda nemam nista protiv da paklica cigareta kosta 5dinara i da do mile volje pusite na onim mestima na kojima ja nisam obavezan da budem (posao, fakultet, skola, drzavne institucije i sl).

U principu, kolko sam razumeo, ovde i nema problema. Pusaci su se slozili da ne puse na javnim mestima(institucijama), poslu, fakultetima isl...nepusaci su se slozili (ili ce bar morati da se pomire sa tim  Smile ) da idu u kafice, kafane i ostale ugostiteljske objekte gde je pusenje zabranjeno ili ima nepusacka zona (ili bar dobra ventilacija  Smile ) i to je to.....ne vidim u cemu je problem?  Smile
U kaznama?....jbg, nemojte da krsite zakon  Smile

« Poslednja izmena: 04. Jan 2010, 02:29:22 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
P.S. Ne mora se reci da ima drugih supstanci u cigareti koje su stetne. Ima ih svugde.

Дуван ко дуван можда у изворном облику није штетан али овај који ми трошимо прскан разним говнима и аромама свакако јесте и штетан и канцероген и какав год хоћеш, све је само не здрав. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Sony xperia
Citat

Дуван ко дуван можда у изворном облику није штетан али овај који ми трошимо прскан разним говнима и аромама свакако јесте и штетан и канцероген и какав год хоћеш, све је само не здрав. Smiley
Potpuno tacno. A to opet vraca na ono sto I Posle Mene JAA kaze. Samo pitanje zavisnosti i bolesti ... ko je uopste zavistan ? Kafu npr. obozavam. Pijem je u enormnim kolicinama. Da li sam zavistan , bolestan ... ? Mislim da ne. Jednostavno to volim. Prija mi, godi, kao i dobar i ukusan zalogaj. Da li sam i u tom slucaju bolesnik, zavisnik ? Ako neko voli nesto drugo, da li je bolestan onda ? O tome bi se moglo nasiroko pricati.

Citat
Naravno, uvek postoji mogucnost da ja ne mogu, bas u potpunosti, da razumem da su Papa i Vatikan  u saradnji sa Iluminatima, Masonima i Bilderberg grupom, a uz podrsku CIA, MOSAD-a i Sorosa licno, napravili zaveru i ubedili ljude da naivno veruju, da je duvanski dim stetan i da cigarete stvaraju zavisnost, iako to nema veze sa mozgom i sluzi samo da se ukine, bogom dano, ljudsko pravo, da trujes ljude oko sebe.....uostalom pitajte Ivonu Zivkovic
Ne moram nju pitati. Dovoljno je sto svi industrijski objekti, koji su bombardovani u Nisu, tokom kampanje 1999-e. su otkupljeni od stranaca. Da li su tu umesani Iluminati, CIA, Mosad ... ili je samo sirenje posla, to neka prosudi sam onaj koji bi takve izjave dao. Jer koliko god se nekom pred nosem stavljale neke stvari, uvek ce ih podsmevati. Ako je samo sirenje posla, koliko je to u redu da neka firma naruci sta bombardovati, ... jer svakom ratu ima kraja, i znaju dobro da i taj ima ... kako bi posle njega, mogli otkupiti nesto po manjoj ceni. A cime je bombardovano, ne bih o tome.
Jos pre 30-ak i nesto godina, Australijski lekar je otkrio lek za cir na zelucu. Na bazi odredjenih antibiotika ... a danas, ima li toga ? Vec se i dalje prodaju razna mleka, ranisani ..
Jos pre 10/15 godina, je u nekim naucnim casopisima receno kako je napravljen uredjaj, kutijica ( ne secam se sada na kom univerzitetu ) i dokazano dejastvo, .. na bazi starih spisa i "Bagdadske baterije" ... koja unistava sve zaraze u krvotoku. Dignuta frka od farmaceutskih kompanija i to je zataskano.
I onda cemo pricati kako nije neko nesto uradio, kako ne ubedjuju ljude da li je nesto stetno ili nije ? Ubedjuju, itekako.
I tacno je da je zavera, koliko neki to odbijali da priznaju. Zavera nekih drzava, u svoju korist kao i korist nekih firmi ... a opet sve lobirano od drugih. Da su nasi politicari lobirali, bilo bi drugacije. I na sta se onda svodi, plati nekome da ucini po mome. Firme narucile sta bambati, jer im je u planu to otkupiti ...

Pa kada se to shvati, onda mozemo pricati o nekim stvarima. Coll je jednom lepo objasnio neke stvari oko zavera.

Da ne duzim ...
« Poslednja izmena: 04. Jan 2010, 10:17:26 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Potpuno tacno. A to opet vraca na ono sto I Posle Mene JAA kaze. Samo pitanje zavisnosti i bolesti ... ko je uopste zavistan ? Kafu npr. obozavam. Pijem je u enormnim kolicinama. Da li sam zavistan , bolestan ... ? Mislim da ne. Jednostavno to volim. Prija mi, godi, kao i dobar i ukusan zalogaj. Da li sam i u tom slucaju bolesnik, zavisnik ? Ako neko voli nesto drugo, da li je bolestan onda ? O tome bi se moglo nasiroko pricati.

Не бих се много упуштао у ту полемику јер не води ничему. Примера ради и наркомана да питаш јел болестан и завистан он ће рећи да није он то само воли. Smiley

Што се кафе тиче и ја сма је обожавао док сам дуванио, откад сам баталио дуван престао сам и кафу да пијем јер једноставно без дувана ми уопште не прија, има скроз другачији укус и ништа ми не значи. А некада нисам могао дан да замислим без прве јутарње кафе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Sony xperia
Citat
Примера ради и наркомана да питаш јел болестан и завистан он ће рећи да није он то само воли.
Mislim da nije isto. ja cu prestati kafu da pijem ili pusim, ... ali on nece tek tako. Desavalo se da ostanem bez cigareta nocu, i ? Niti sam imao zelju da zapalim, niti su mi se ruke tresle, .. u odnosu na neke koji bi zadnji dinar dali pre za cigarete nego za hleba. Za mene je samo trenutni uzitak zadovoljstvo. Nesto slicno, ceremoniji ispijanja caja.
Nemoj u tom smislu ono voleti, u toj konotaciji shvatiti. Gresku sam napravio, sto tu rec nisam pod navodnike stavio, pa se time i drugacije konotise. Izvini na tome, moja greska.

I tacno je da ovakva polemika ne vodi nicenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Ма јасно брате коме се пуши нека пуши и проблем решен.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
nista teze u zivotu nisam uradila, ali mislim da je vredelo .. a sto je najgore, najvece krize sam imala tek posle jedno godinu dana .. van pameti  Smile i dan danas sanjam da pusim, u snu osecam miris cigarete  Smile

cigara je strasno zajeban saputnik  Smile 
Pušio sam bezmalo 30 godina i bilo mi je lepo, sada ne pušim 4 godine i lepše mi je   Smile Ne mogu Munka da verujem da sanjaš da pušiš , ja za ove 4 godine nisam ni jednom sanjao da pušim , nemoj da se patiš ... Smile
Da sam pušac posle ovih ponižavajucih zakona bih sigurno prestao da pušim !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.333 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.