Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 19:44:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kada je dosta?  (Pročitano 10283 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Kako znate da je vreme da podvucete crtu i krenete dalje? Kada znate da bi nastavak veze bio mrcvarenje? Zasto ljubav umire?

Uh, evo mog razmisljanja od pre godinu ipo dana ...

Znala sam da je vreme kada nisam vishe videla buducnost pored tog choveka. Dakle pogled u narednih godinu, dve, pet meni je bio mutan, nesiguran i nije mi se dopadalo to shto vidim. Veza postaje ustaljena shema bez ikakvih trzavica (pozitivnih) sem svadja ili prepirki koje su sve uchestalije , ili (josh gora varijanta) precutkivanje, povlachenje, "ravno mi je" fazon. Pocinju da bivaju sve uchestaliji momenti kada se posvadjamo ili isprepiremo oko nechega i onda maltene da se ni ne chujemo po nekoliko dana, sve je zategnuto, nemamo temu koja bi nas skrenula sa neke teme koja visi u vazduhu, tj ne postoji tema ili delo koje bi uchinilo da prevazidjemo krizu u kojoj smo se nashli. Ako i postoji kratkotrajno je i nakon samo nekoliko dana prividne ponovne srece iskrsava ponovni problem oko koga se glozhimo, ili smo nezadovoljni (ja sam se tada povlachila, jer ne volim da se prepirem i skoro uvek sama bila u tim trenucima kada mi je bilo najgore, pokusavajuci da izvagam razloge za i protiv).
Znala sam da bi nastavak veze bio mrcvarenje, jer sam uvidela apatiju u odnosu koja je zasla vec dovoljno duboko da je mogla samo kratkotrajno da se zamaskira. Nekad nekim izlaskom ili nekom zajednichkom akcijom koja nas je na trenutak ispunila, ali nakon toga sve se maltene vracalo na isto. Znala sam da me voli, da zheli da budem pored njega mozhda i do kraja zhivota, ali period koji je predugo trajao (i oboje nas tresao iz gaca) odluchio je da se ta veza prekine i to je bila zdrava odluka.Osecala sam se rasterecenom nakon prekida, nedostajao mi je u domenu fizichke prisutnosti, ali uvek sam se vracala u glavi na onaj psihicki momenat - da li sam ja zaista srecna pored njega? Da li uspevam da sijam u svom punom sjaju? Vidi li on pravu mene ili sam ja postala senka sebe same? Da li me ta osoba chini potpunom? Sve su bili negativni odgovori i znala sam da sam uchinila pravu stvar.

Ah, ljubav, ljubav... ne mora da umre.Nikad.Mada je najcesce to slucaj. Moji roditelji se vole 30 i vishe godina. Kada se pogledaju to se primecuje. Sve drugo je nestalo, ostala je samo ljubav, ali ona zasnovana na postovanju i podrsci. Dakle, ljubav mozhe da postoji jako jako dugo, zato nam je dato da pravimo izbor.Smatram da svako mozhe da "nadje" osobu sa kojom ce biti srecan tokom chitavog svog zhivota, zato treba preispitivati svoje izbore. Logicno je da ljubav nestane, ali takve stvari ne bi trebale da se desavaju mladim ljudima koji su neko relativno kratko vreme u vezi. Ljubav mora da ima potporu ljudi koji vole, ona ne sme da se potroshi kao novac. Dakle ako se ljubav izgubila, niste kompatibilni u nekim stvarima. Zhelje su vam razlichite, razmisljanja vam se mimoilaze, trebaju vam razlichite stvari. Chim pochnu ovakva razmisljanja da ti se motaju po glavi, to je nekakav znak za uzbunu. Razmisljanje, ono trezveno, dovesce te na pravi put i bices odluchan u nekoj od svojih zamisli. Nikako se ne trebamo bijati shta ce nastupiti nakon prekida takve jedne veze. Vapaj za bliskoscu ce neminovno uslediti, ali to je samo neki poslednji trzaj jedne izgubljene ljubavi. Na ovom svetu sreca se uglavnom lovi, zato uzmi svoju prelepu sarenu mrezhu za leptire i ne plashi se da nastavish potragu za srecom, koja je sastavni deo nashe podsvesti. Ljubav se ne trazhi , ona se desi, ali svi mi tezhimo da budemo srecni i zadovoljni. Kada veza postane vishe muchna nego srecna, vreme je da otvorish trece oko. I neces pogresiti shta god da odlucis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Ljubav traje vecno zaljubljenost je prolazna.Odgovor na to pitanje ima u mojim temam zato necu da pisem na dva mesta isto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ljubav traje vecno zaljubljenost je prolazna.Odgovor na to pitanje ima u mojim temam zato necu da pisem na dva mesta isto.
To iz iskustva ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Mislio je na ljubav prema Bogu a zaljubljenost u onu malu iz pekare sa velikim dekolteom  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla

Немој да пишеш, Јоцо, Видиш да нико не плаћа. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
i samo malko, da ne bi otislo gde ne treba, se vrnemo na temu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Kouli world policewoman  Smile Smile

Elem - tema - lepo je rekao Davidovac - moj dragi kolega - prava ljubav se ne gubi; nestaje zaljubljenost jer ona mora da nestane jer nije stvarna vec idealizovana slika nekoga. Na primer eto ja nikada nisam izgubio naklonost ka bajaderama. Kolko god puta da ih jedem iznova ih volim sve vishe i vishe.  Smile Smile brdi njum njum
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Prave ljubavi ne umiru, one  bivaju ubijene. Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ko zna zasto je to dobro

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5560
Zastava ZEMUN
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630 bl6c n818gb
Imanuel Kant (1724 - 1804)
Ljubav je stvar osjecaja a ne volje, te ne mogu ljubiti zato sto hocu, a jos manje zato sto moram; s toga je obavezna ljubav glupost. Smile
IP sačuvana
social share
Don't take life to seriously, you're not going to survive it anyway
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
LG 4X HD
sve je vec recheno i ja sad nemam shta da dodam  Smile Smile

bash ste brezobrazni  Smile Smile

Slazem se sa opisima koje su naveli Liv,Machak,Oblak i  Smile Smile Davidovac

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 19:44:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.385 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.