Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kada cu se stideti Srebrenice  (Pročitano 22337 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ne vredi polemisati o Hagu. Bar ne sa vama dvojicom. Ajde malo makar samo malo budite realni.
Uzmimo jedan banalan primer da je Seselj vec skoro 4 godine zatocen u Hagu iako je otisao dobrovoljno,
terete ga za verbalni delikt i jos mu nije ni pocelo sudjenje, a jedan Naser Oric koji je
direktno odgovoran za silna ubistva osudjen je na 2 godine zatvora (sto je nista drugo nego sprdanje
sa njegovim zrtvama i smejanje u lice njihovim porodicama i celom srpskom narodu).
 Zatim prebrojte Srbe, Hrvate i muslimane u Hagu, bez obzira sto bi vasa logika za te cifre bila odprilike
 da su Srbi vise krivi, budite realni pa zatim stavite na papir zrtve sa sve tri strane. Kada sve to prebrojite i slozite ne verujem
da ce se tu bilo sta poklopiti sa logikom, zdravim razumom i stvarnim stanjem stvari.
Sto se tice Mladica i toga sto kazete da se seta po Srbiji izvolite recite gde se seta
i budite 100% sigurni da ce ga danasnja vlast u Srbiji istog momenta uhapsiti i isporuciti
u Hag.

Da da sa nama nevrijedi nego samo sa onim vrijedi diskutovati koji djele tvoje misljenje...koje misljenje! Smile
Ja kako znam nijedan do sada optuzeni se neponasa kao Seselj,koji svakoga je u sudnici do sada barem jednom vrijedjao i koji je opet evo prekinuo sam sudnicu jer nije mogao da sjedi u istom prostoru kao odvjetnik kojeg su mu haag dali,jer on sam nije htio da izabere! A kada se on sprda u haagu da nerazumije prevod i pita koji je to jezik Hrvatski i te gluposti,pa onda je sam kriv sto mu se oduzuje sudjenje jer se protiv njega u ovom stanju u kakvom je sada jednostavno nemoze suditi.
Pa i opet ti kazem Twice vidim da nerazumijes bas dobro,vi se smijete vec 11 godina svim zrtvama koji su poginuli bilo to od Mladica ili jos 4 njih koji se nisu pokazali ispred suda.

I vidis koliko nisi ti realan.Evo da stavimo sve zrtve na papir pa da vidimo zasto Srba ima najvise...
Hrvatska:
Hrvati:12 131 mrtvih,od toga 8 100 civila, 33 043 ranjenih, 2 251 nestalih,(170.000 protjeranih samo iz RSK pocetkom 90. sve do 95. godine kada su se ljudi mogli vratiti svojim kucama)
Srbi: 6 780 mrtvih (pogledaj koja je to cirfa duplo manje od Hrvata)(200.000 protjeranih u toj cifri je i 40.000 vojnika Krajine,od tih 200.000 je se 120.000 vratilo u obnovljenje kuce ili dobijaju pomoc da obnove srusene kuce)
BiH:
100.000 pobijenih od kojeg su 70% muslimani,25 % Srbi i 5% Hrvati!

I kako onda da se nepoklapa logika!?

I Twice nepravi se lud,sam znas da je cak i Vlada potvrdila da je Mladic bio do 2002 u Srbiji,a od tada kao izgubili trag...a svaki dan se hvataju kao neki pomagaci.A da ga nema u Srbiji politicari su pricali i 1998 i 1999 i 2000 itd...
Ova danasnja Vlada nikada nece da uhvati Mladica jer bi cjela Srbija jos vise propala nego sto je do sada vec.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
O tome ko je i koliko realan govore tvoji postovi i te cifre koje si naveo. kako objasnjavas cinjenicu da ste vi iz Hrvatske proterali 200.000 Srba a da je u Srbiju stiglo preko 500.000 izbeglica iz Hrvatske?
Sto se tice Mladica tvrdim da bi ga ova danasnja vlast u Srbiji vrlo rado isporucila Hagu samo kad bi znali gde je! U to budi ubedjen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Hahahahhahahaa,ovo prvi puta cujem 500.000 izbjeglica gdje si to slozio to si ti pokupio i izbjeglice sa cjeloga Balkana...stvarno lupetas da se covijek postidi pa stvarno neznam imas jake jake brojke neke...
Evo ti kuda imam te cifre http://www.un.org/icty/...ma daj Twice ti sam nevjerujes sebi kada pises tako nesto,nigdje nikada nisam procitao tu cifru jedino smo to mogli cuti na RTS-u kada su gurali propagandu 95.!

Da da sigurno ima veoma jaku volju da ga isporuci....sam Kostunica je rekao da ga to netangira i da mu nije to cilj dok on vlada!

I twice evo zasto terete Seselja samo jedan dio:

U optužnici se navodi da je Vojislav Šešelj učestvovao u udruženom zločinačkom poduhvatu koji je imao za cilj trajno i nasilno uklanjanje, činjenjem zločina čija svrha bila je da se, činjenjem zločina definisanih u članovima 3 i 5 Statuta Međunarodnog suda, većina hrvatskog, muslimanskog i drugog nesrpkog stanovništva sa oko trećine teritorije Republike Hrvatske, velikog dela Bosne i Hercegovine i delova Vojvodine, u Republici Srbiji, kako bi ta područja postala deo nove države u kojoj dominaraju Srbi. Ovaj udruženi zločinački poduhvat nastao je pre 1. avgusta 1991. i trajao najmanje do decembra 1995. Šešelj je učestvovao u ovom udruženom zločinačkom poduhvatu do septembra 1993. On snosi individualnu krivičnu odgovornost za zločine koje su bile deo rasprostranjenog ili sistematskog napada na hrvatsko, muslimansko i drugo nesrpsko stanovništvo u velikim delovima Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Vojvodine u Srbiji.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2006, 13:19:38 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
twice se izgubio tra la la la la Smile

malo o hagu malo o jasenovcu pa opet malo o hagu

điha điha s jedne teme na drugu

izbjegava odgovore manirom vrsnog skijaša Smile

nije se twice izgubio niti izbegava odgovore, to je upravo bio odgovor na tigerov post samo tebi izgleda treba crtati Smiley
Sto se tice Vojvodine ne secam se da su hrvati masovno ubijani ili mozda gresim? Istina je da su napustili Vojvodinu ali ogromna vecina njih je svoja imanja ovde zamenila za imanja sa Srbima iz HR. U tim slucajevima se moze reci i da su Srbi i Hrvati koji su to uspeli uciniti "dobro" prosli, koliko uopste moze dobro proci neko ko mimo svoje volje napusta svoj dom. Svakako ako uporedimo politiku tadasnje Srbije prema tih Hrvatima u Vojvodini sa politikom tadasnje Hrvatske prema Srbima cinjenicno stanje stvari pokazuje nam da mi te Hrvate nismo ubijali. Da ne pricam o nekim slucajevima za koje ja licno znam gde su Hrvati u tim razmenama kuca stanova i imanja debelo profitirali, ali to je vec individualno i kao sto rekoh cim mimo svoje volje napustas svoj dom to ne moze biti neka sreca.

twajsić se totalno pogubio evo ga sad u vojvodini, šeta bivšom jugom i ne oprašta

nabraja žrtve lovi zločince, otkriva tajne demistificira i nabraja žrtve

pravi mali efrajim zuroff

ali ja nikako dobiti odgovor da li je dovoljna odmazda bleiburg i križni put za žrtve jasenovca ili treba još...
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
tiger mogu da ga terete i za jos kojesta ali sve navode optuznice prvo treba dokazati Smiley a te tvoje price kako mu sudjenje ne pocinje zato sto laje psuje i vredja su u najmanju ruku smesne, jer nijedan sud na ovom svetu nece zbog psovanja odlagati sudjenje optuzenom.

umorni nije dosta treba jos.

inace kad su cifre u pitanju neka bude i da ja gresim a da ste vi u pravu i neka je proterano samo 200.000 to opet nema nikakvo opravdanje, a proterivanje citavog jednog naroda sa teritorije hrvatske se ne moze nazvati nikako drugacije nego etnicko ciscenje, a jos manje se moze opravdati recenicom "mi smo vama nudili Z4 al ga vi niste prihvatili pa smo vas mi sto pobili sto proterali".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
tiger mogu da ga terete i za jos kojesta ali sve navode optuznice prvo treba dokazati Smiley a te tvoje price kako mu sudjenje ne pocinje zato sto laje psuje i vredja su u najmanju ruku smesne, jer nijedan sud na ovom svetu nece zbog psovanja odlagati sudjenje optuzenom.

inace kad su cifre u pitanju neka bude i da ja gresim a da ste vi u pravu i neka je proterano samo 200.000 to opet nema nikakvo opravdanje, a proterivanje citavog jednog naroda sa teritorije hrvatske se ne moze nazvati nikako drugacije nego etnicko ciscenje, a jos manje se moze opravdati recenicom "mi smo vama nudili Z4 al ga vi niste prihvatili pa smo vas mi sto pobili sto proterali".

Vidis ti Twice koliko ti sam nemas pojma o cemu pricas,gdje smo mi to rekli pa smo vas mi sto pobili sto proterali...
I  vidim da oko sudstva nemas bas mnogo pojma,jer ako onako netko pocne da vrijedja i bude upozoren kao sto je bio Seselj i ako opet nastavlja sa provokacijama,onda naravno da se prekine sudjenje i zakaze se novi termin.....i ovo si bas ljepo rekao nijedan sud nece zbog psovanja odlagati sudjenje optuzenom..po tome se vidi koliko ti znanja opcenito imas Smile Smile

i ovo si bas ljepo rekao ", a proterivanje citavog jednog naroda sa teritorije hrvatske se ne moze nazvati nikako drugacije nego etnicko ciscenje" upravo to su Srbi pocinili 90-ih.I ne samo u Hrvatskoj nego i u Bosni,pogledaj te koliko je prije rata zivjelo Muslimana a koliko danas zivi!

I evo ajde ti meni reci sta bi se po tebi trebalo raditi kada vodje Hrvatskih Srba nisu primili plan koji im je cjela europa dala...kako bi to rijesio i jos kada znas da ti isti Srbi nedaju da se u svoje domove po RSK vrate 170.000 ljudi....kako to da se rijesi molim te reci nam?
« Poslednja izmena: 03. Nov 2006, 15:18:06 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
twajsić ali ti tvoji protjerani se masovno vraćaju u hrvatsku, oni su spremni oprostiti i da im bude oprošteno
šta se onda ti tu pjeniš
pa pusti ljude neka žive

dobar si ti dečko, ne bi valjda opet ratovao Smile
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Srebrenice treba da se stide (ili time ponose) oni koji su to uradili i oni koji su bili direktni naredbodavci, a svi ostali sa tim imaju veze koliko i sa pokvarenim telefonom na Madagaskaru. Ja nemam nameru da budem grudobran bilo kome, niti to dozvoljavam, da se iza mene zaklanja i mene potura kao svoj stit.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Neverovatno kako ste Srebrenicu locirali izmedju Srbije i Hrvatske.  Smile Cekaj, pogresio sam. Tema je Srebrenica, a vi i ovde opletoste o nekim drugim desavanjima (istim na koje se svedu sve teme kada se upustite u diskusiju).  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu

Vidis ti Twice koliko ti sam nemas pojma o cemu pricas,gdje smo mi to rekli pa smo vas mi sto pobili sto proterali...
I  vidim da oko sudstva nemas bas mnogo pojma,jer ako onako netko pocne da vrijedja i bude upozoren kao sto je bio Seselj i ako opet nastavlja sa provokacijama,onda naravno da se prekine sudjenje i zakaze se novi termin.....i ovo si bas ljepo rekao nijedan sud nece zbog psovanja odlagati sudjenje optuzenom..po tome se vidi koliko ti znanja opcenito imas Smile Smile

i ovo si bas ljepo rekao ", a proterivanje citavog jednog naroda sa teritorije hrvatske se ne moze nazvati nikako drugacije nego etnicko ciscenje" upravo to su Srbi pocinili 90-ih.I ne samo u Hrvatskoj nego i u Bosni,pogledaj te koliko je prije rata zivjelo Muslimana a koliko danas zivi!

I evo ajde ti meni reci sta bi se po tebi trebalo raditi kada vodje Hrvatskih Srba nisu primili plan koji im je cjela europa dala...kako bi to rijesio i jos kada znas da ti isti Srbi nedaju da se u svoje domove po RSK vrate 170.000 ljudi....kako to da se rijesi molim te reci nam?

pa ti koji se "razumes" u sudstvo navedi mi jos jedan primer u istoriji regularnih sudova gde neko zbog psovanja 4 godine ceka da mu pocne sudjenje Smiley
inace koliko se ja razumem u sudstvo za uvredu suda ti se izrice kazna zar ne?Smiley

Citat

Pa tvoje resenje "pobi ili proteraj" ne bih sigurno upotrebio, pa cak i ako bih ga upotrebio ti bi me prvi zbog toga osudjivao i nazvao ratnim zlocincem Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.