Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kada cu se stideti Srebrenice  (Pročitano 22193 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k300i
Рецимо, за потребе овог топиц-а, да смо поверовали „правоснажној пресуди“ суда у Хагу о почињеним злочинима у Сребреници. Ерго, ми као народ бисмо се требали стидети, тако кажу неки...
Ја обично кажем – када се Монголи буду стидели Џингис Кана, стидећу се и ја Сребренице. Али то је веома непрецизно. Рецимо да ми предоче статистичке податке да се већина Монгола стиди Џингиса, зашто бих ја веровао тим подацима. Зато ћу дати предност личним контактима. Дакле стидећу се Сребренице оног момента када ме
a)   У то убеди Монгол који се стиди Џингис Кана. Сад тешко да ћу уопште наћи Монгола, па због тога
b)   Можда ме убеди Португалац (боље Португалка) која се стиди Васка де Гаме. Васко јес био велики морепловац, читао сам ја Лузијаде у оригиналу, али из угла неког Индуса или Арапа он је претеча колонијалне власти. А често је у дипломатији давао предност топовима.
c)   Можда ме убеди неки Енглез који се стиди Черчила због свих његових злодела од Бурског рата на овамо.
d)   Можда ме убеди Амер који се стиди Кенедија због интервенције у Заливу свиња или зато што је Америку увео у Вијетнамски рат.
Ето тако, можда ме и убеде...

ja se cak ni tada necu stideti srebrenice Smiley
  i misliš da si u pravu sa takvim stavom? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
rashon probaj da me ubedis da treba da se stidim srebrenice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k300i
dovoljan razlog za svakog ko iole ima ljudksoti je preko 7000 ubijenih CIVILA?! zar ne misliš tako? ne mislim na rat i na sve što je u njemu i iz njega proisteklo već na ta masovna ubistva žena, dece i staraca? nenaoružanih? mene je toga sram i ako sam Srb iz Vojvodine koji nisam bio na područjima u kojima je bio rat već 15 godina....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Рецимо, за потребе овог топиц-а, да смо поверовали „правоснажној пресуди“ суда у Хагу о почињеним злочинима у Сребреници. Ерго, ми као народ бисмо се требали стидети, тако кажу неки...
Ја обично кажем – када се Монголи буду стидели Џингис Кана, стидећу се и ја Сребренице. Али то је веома непрецизно. Рецимо да ми предоче статистичке податке да се већина Монгола стиди Џингиса, зашто бих ја веровао тим подацима. Зато ћу дати предност личним контактима. Дакле стидећу се Сребренице оног момента када ме
a)   У то убеди Монгол који се стиди Џингис Кана. Сад тешко да ћу уопште наћи Монгола, па због тога
b)   Можда ме убеди Португалац (боље Португалка) која се стиди Васка де Гаме. Васко јес био велики морепловац, читао сам ја Лузијаде у оригиналу, али из угла неког Индуса или Арапа он је претеча колонијалне власти. А често је у дипломатији давао предност топовима.
c)   Можда ме убеди неки Енглез који се стиди Черчила због свих његових злодела од Бурског рата на овамо.
d)   Можда ме убеди Амер који се стиди Кенедија због интервенције у Заливу свиња или зато што је Америку увео у Вијетнамски рат.
Ето тако, можда ме и убеде...

ja se cak ni tada necu stideti srebrenice Smiley

Tvoj problem.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
dovoljan razlog za svakog ko iole ima ljudksoti je preko 7000 ubijenih CIVILA?! zar ne misliš tako? ne mislim na rat i na sve što je u njemu i iz njega proisteklo već na ta masovna ubistva žena, dece i staraca? nenaoružanih? mene je toga sram i ako sam Srb iz Vojvodine koji nisam bio na područjima u kojima je bio rat već 15 godina....

ko ti je rekao da su u srebrenici ubijani deca zene i starci? pa i malo dete zna da je Mladic obezbedio autobuse da bi se deca zene i starci odvezli iz Srebrenice Smiley i nije 7.000 nego mnogo manje i nisu civili neko zeleni koljachi srpske dece Smiley

st_faca ja nemam problem Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Twice ako malo bolje procitas,onda ces vidjeti da je Rashon napisao da u ratu su poginula djeca,zene i starci.... da i svi koji su ostali znaci od 10 godina ili koliko je najmladji bio u Srebrenici bili su zeleni koljaci.... Smile I opet da je vecina bila vojska Bosanska,kako ja znam oni su bili pod zastitom UN-a i nadali se da ce ih zastititi isti ti Nizozemci pa su im predali sva oruzija koji su imali,a Mladic je to najbolje iskoristio,nije bilo odpora pa je bila lagana igra...a sta je sljedilo to se zna!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ajde ne lupaj, cuj predali oruzje...
cinjenica je da su do sada pronasli 1,700 tijela, neka su satro identifikovali, a od tih koje su identifikovali njih oko 400 je kasnije glasalo u Zepi na izborima 97.
( stvarno trebaju imena? nije problem)

pokusaj malo da budes normalan. ti isti nizozemci su izazvali krizu u vojnom i drzavnom vrhu svoje zemlje, jer su svi svjedocili da genocida nije bilo, te da su svi koji su ukrcani na autobuse stigli u Zepu.
(treba izvjestaj? nije problem)
sad, sto je njih oko 1.000 mobilisano i gurnuto na proboj NAJTVRDJEG dijela srpske linije u istocnoj bosni  Smile... to nije za komentarisanje.  ginuli su zbog vazdusnih napada...i to kao muve.
zalosno je i sto se sa tim mrtvima manipulise. prvo su izdani, pa su izginuli, a sada ih broje i nabrajaju isti ti koji kojima je bilo bitno jedino da izginu u sto vecem broju.
nisam ni jednog casa pomislio da je naser ostavio nekog od svojih ljudi da tu ostavi kosti. vjerovatno je mobilisao sve sto je nasao u gradu, zbjeglice, starce djecu... uputio ih tamo gdje je znao da za tri godine rata nije smio ni prici i nagulio....
junacina naser.

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e da manipuliše se sa mrtvima a žrtve se prostituiraju
nešto me to podsjeća na odnos sa žrtvama jednog logora iz drugog svjetskog rata Smile
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i

Mozda mi i prodje kroz mozak da se Stidim srebrenice, kada se budu muslimani izvinuli za Bratunac i vratili mi mog tetka Smile ubijenog u Bratuncu
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

mene je sramota tebe....

jesli ti nabrojao tih 7.000?  tebe neko placa da pises o tome? zbog cega bi inace napisao 7.000? 
pa srbine, zbog cega ne ode da se informises na sajtove BH vlade, komisije za srebrenicu..

ali nema veze.
mi cemo i dalje da kopamo, oni neka guraju u stranu.  pa ti pretpostavi kome ce da bude teze 
 Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.