Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Одузета дозвола Универзал банци  (Pročitano 3959 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
i ja sam ne tako davno..ako gledamo po godinama...
kupio neke nesto teke zemlje u vojvodini...neke nesto sirotinje...i sasusene zemlje sa okucnicom...oronulom..
 za 12 000 evra... Smile na potezu izmedju sombora i kule... Smile
nece valjda i mene procesuirati... Smile Smile Smile

zmunka ajde zaviri u kuglu... Smile Smile Smile

zezam se... Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Citat
To je kao da si silovatelju dao adresu zrtve i poslao ga da jos jednom obavi posao, a zatim snimak okacio na xhamster... 

а бит ту мач он д дарк сајд... ал плусић за сликовитост  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 33.0.1750.166
i ja sam ne tako davno..ako gledamo po godinama...
kupio neke nesto teke zemlje u vojvodini...neke nesto sirotinje...i sasusene zemlje sa okucnicom...oronulom..
 za 12 000 evra... Smile na potezu izmedju sombora i kule... Smile
nece valjda i mene procesuirati... Smile Smile Smile

zmunka ajde zaviri u kuglu... Smile Smile Smile

zezam se... Smile Smile

zasto bi iko postovao bilo kakva pravila u drzavi u kojoj najvece lopove slobodno pustaju da rasprodaju drzavu medju sobom

ja to tako gledam.. kazna za pricanje tel u voznji? mars u pm! kazna za neplacanje struje? mars u pm!

ali ne moze...  Smile misevi bedni kao sto smo mi ima zadnji dinar da daju na zakone i obaveze.. a ovakva govna smrdljiva.. oni kao gospoda sednu u svog cirokija i odvezu se u noc  Smile

i zato ce ovaj narod da prsne.. da eksplodira..  Smile nadam se samo da ce se to desiti za vreme ovog politickog jednoumlja, jer sad vise nema optuzivanja, slobe, djindjica, demokrata, cvetkovica.. za sve sto ne valja  Smile

nadam se da ce ih narod spaliti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
рецимо ... реклама која позива рају да друкне комшију и сваког ганција који је прикачио две сијалице дивљака на бандеру... јер тај краде све нас... е то ти је илустрација за ово...

Citat
misevi bedni kao sto smo mi ima zadnji dinar da daju na zakone i obaveze.. a ovakva govna smrdljiva.. oni kao gospoda sednu u svog cirokija i odvezu se u noc

Пар ликова и фирми који имају милионске дугове ЕПС-у нису проблем... проблем је Цига са две сијалице прикачене на дивље... Коле је господин човек, он нема времена да плаћа струју, заузет је отварањем легата и даривањем којечега... и онда ти још то понављају у реклами, јер знају да ће слабо коме та реклама вређати интелигенцију ил запети за око...

Citat
i zato ce ovaj narod da prsne.. da eksplodira..

а ово ће да се деси никада...

Једина нада за промену на боље је да ће раја временом скапирати да гласањем може да кажњава политичаре... па касније скапирати да може и да бира а да се то поклопи са појавом неког вредног гласања...

даклем... мрка капа  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 33.0.1750.166
nije problem u kapiranju da mozes da kaznis, problem je da uopste uvidis da nesto/neko nije dobar po zemlju i po tebe kao malog coveka
to ne mozes kada aktuelna vlast putem monopolizovanih medija drzi tebe i mene u saci i prikazuje ti uspeh za uspehom, a kritiku svodi na minimum
nema sprega snaga, nema dakle ni promene svesti

jer to sto mi imamo internet, razvili smo mozak i misli u pravcu kritike jer nam je svakodnevno dostupan sijaset raznih ljudskih iskustava i misljenja pa smo formirali kriticki stav, to smo samo manjina, velika manjina, jer vecina nema ni mogucnosti ni vremena ni uslova ni zelje za istrazivanjem, novim saznanjima, preispitivanjem drugih i sebe.

objasni seljaku iz nekog sela koji je u njivi 12 sati dnevno ili penzosima iz centralne srbije kojima je hajlajt dana da sednu na klupicu ispred kuce.. objasni im da su to sve samo pompezni naslovi.. puno srece  Smile

ljudi vide masna slova, u pola osam na dnnevniku bilo hapsenje, vide da je miskovic na ispitivanju, taj bezobraznik koji ima vise zemlje od svih.. pa ti ljudi ne znaju ni za sta se on uopste tereti.. oni su nekad negde culi da je miskovic tajkun i sad ga je vucko uhapsio.. dozivotni fanovi, identicno kao u slobino vreme  Smile

dve trecine srbije uopste nikad nisu culi za ova imena koja stalno hapse.. jedna trecina je cula imena, ali ne znaju ni funkcije a kamoli malverzacije..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Sony xperia
Duguju pare, a ulagali u banku pred stečajem

Pola milijarde dinara depozita državnih firmi, koje su ujedno i najveći poreski dužnici, ostalo je zarobljeno u Unuverzal banci.
Od 126 državnih firmi koje su u ovoj banci držale 5,5 milijardi dinara, njih petnaestak duguje državi ogromne sume na ime neplaćenih poreza i doprinosa. Jedna od takvih firmi je i „Zastava oružje“, koja je u banku pred stečajem stavila više od 327 miliona dinara, iako državi duguje 22 puta više.

Rade Gromović, direktor ovog preduzeća, rekao je za “Blic“ da je odbrambena industrija prinuđena da posluje sa jednom od četiri domaće banke, od kojih su sve u teškom stanju, jer ostale ne žele da rade sa firmama iz ove grupacije.

- Probleme zarobljenih depozita u Univerzal banci imaju ne samo „Zastava oružje“ već i druga slična preduzeća. Depozit koji smo imali u UBB je u stvari uplata ministarstva odbrambene industrije zemlje s kojom imamo ugovor o transferu tehnologije za realizaciju tog ugovora - kaže Gromović.

Univerzal banci novac su poverili svi - od Agencije za osiguranje depozita, preko javnih i komunalnih preduzeća, zavoda, Crvenog krsta i sindikalnih organizacija. Prema saznanjima “Blica“, u trenutku kada su naslutili šta će da se desi, privatne firme počele su masovno da izvlače novac iz ove banke. U isto vreme državna preduzeća dobila su nalog da novac uplaćuju u nju kako bi uvećali kapital banke koji je u tom trenutku pretio da padne ispod zakonskog minimuma.

Najviše novca izgubila je Agencija za osiguranje depozita, koja upravlja sa 1,3 milijarde dinara sakupljenih prodajom imovine propalih banaka poput Beobanke i Investbanke, koji je trebalo da bude vraćen građanima koji su izgubili pare u ovim bankama.

U vrhu liste je i „Jugoimport SDPR“, kome je zarobljeno ostalo oko 620 miliona dinara, „Zavod za udžbenike“ sa oko 564 miliona dinara i Poštanska štedionica, državna banka koja je iz neshvatljivih razloga u ovoj banci držala oko pola milijarde dinara.

“Nikakva saznanja o problemima banke“ nije imao ni Zavod za udžbenike, a kada se sabere novac koji su EPS i preduzeća koja su povezana sa njim ostavila u Univerzal banci, ukupna svota iznosi 653 miliona dinara.

Za tri dana izvukli 2,42 miljarde evra

- Problemi sa likvidnošću u Univerzal banci ispoljili su se u januaru, kada je zabeležen visok odliv depozita od 1,6 milijardi dinara, a samo u tri radna dana, od 27. do 29. januara, iz banke je povučeno 2,42 milijarde evra devizne štednje - kažu u NBS. Imajući u vidu ugroženu likvidnost banke, što su pokazali nalazi neposredne kontrole obavljene od 29. 11. 2013. do 31. 1. 2014, NBS je odlučila da Univerzal banci oduzme dozvolu za rad.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: univerzal banka

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.