Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ...Кад у Војску пођеш...  (Pročitano 7555 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Nije tajna,nego ih ne stavljaju u uobičajene specijalne jedinice već ih stavljaju u pridružene jedinice ili obaveštajce.

Bez problema mogu da kazem da su zene... aham... ubitacnije...  Smile

Bez problema mogu da kažem da pojma nemaš o čemu pričaš.

Mislis li da je to, ako je istina, zbog toga sto ne mogu da zadovolje uslove ili zato sto su zene?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Nikad nisam razumeo tu potrebu feminista da se taj stav '' isti smo, toliko smo isti da smo mi čak bolje od vas'' utrljava na nos svima, pa čak i drugim ženama, koje ne misle tako. Evo i Munka je takođe žena pa ne misli da iste pripadaju u vojsci. Da samo muškarci ovde imaju takav stav pa i da se čovek zapita da li je objektivan. Ali ako i dalje većina žena misli da pripadnice njihovog pola nemaju šta da traže na frontu... ne u vojsci,nego na frontu... onda to znači nešto.

Kao što i većina muškaraca smatra da pripadnici njihovog pola nemaju šta da traže u svim sferama mode, u kozmetici, itd...  Pa ipak, za razliku od feminista, muški šovinisti ne seju rafale kada neki muškarac bude odbijen u potrazi za takvim poslom. Jer ih,logično, boli uvo da podržavaju lika koji oće tamo gde mu mesto nije. A čim neka žena ne uđe u neku borbenu jedinicu vojske ili neki drugi tradicionalno muški posao... odmah bude smak sveta.

Mislis li da je to, ako je istina, zbog toga sto ne mogu da zadovolje uslove ili zato sto su zene?

Pošto je Rusija u pitanju - i jedno i drugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
Stvar je u tome sto zene imaju jak majcinski instinkt koji nuzno ne mora da bude usmeren na dete, vec na neku ideju za koju osete da je ugrozena...

I zato su ubitacnije, surovije... fanaticnije... da tako kazem...

Mislim.. dovoljno je gledati ove verske samoubice... muskarci moraju da budu dopingovani, dok se zene raznose zbog ideje... bez problema...  Smile

Pri tome ja nigde nisam spominjala fizicku spremnost, vec psihologiju.  Smile
« Poslednja izmena: 16. Apr 2014, 15:55:57 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
Mislim.. dovoljno je gledati ove verske samoubice... muskarci moraju da budu dopingovani, dok se zene raznose zbog ideje... bez problema... 
Из љубави према мртвом драгану  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
I to je ideja... njega su ubili, sad cu ja da ih jurim... search&destroy to protect..

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Nikad nisam razumeo tu potrebu feminista da se taj stav '' isti smo, toliko smo isti da smo mi čak bolje od vas'' utrljava na nos svima, pa čak i drugim ženama, koje ne misle tako. Evo i Munka je takođe žena pa ne misli da iste pripadaju u vojsci. Da samo muškarci ovde imaju takav stav pa i da se čovek zapita da li je objektivan. Ali ako i dalje većina žena misli da pripadnice njihovog pola nemaju šta da traže na frontu... ne u vojsci,nego na frontu... onda to znači nešto.

Kao što i većina muškaraca smatra da pripadnici njihovog pola nemaju šta da traže u svim sferama mode, u kozmetici, itd...  Pa ipak, za razliku od feminista, muški šovinisti ne seju rafale kada neki muškarac bude odbijen u potrazi za takvim poslom. Jer ih,logično, boli uvo da podržavaju lika koji oće tamo gde mu mesto nije. A čim neka žena ne uđe u neku borbenu jedinicu vojske ili neki drugi tradicionalno muški posao... odmah bude smak sveta.

Pošto je Rusija u pitanju - i jedno i drugo.

Zene ce to reci zbog toga sto znaju da prvo zele da budu majke, zene. Prvo to. Onda zbog predrasuda. A trece zbog toga sto mnogim zenama odgovara da ih posmatraju kao slabije kao one koje nesto ne mogu, i zene to koriste samo tako, u svim sferama zivota.

Uopste nije feministicki stav, ja ga prezirem. Unapred sam rekla da se razlikujemo ali da i musko i zensko posle dugogodisnjeg truda i rada mogu da postanu jednaki u vojsci. Rame uz rame, kao tim.
Nisam rekla da ce Rasa Iz Buducnosti Amazanke obrisati muski rod zauvek.
Rekla sam rame uz rame.
U timu smo podeljeni tako da svako od nas na najbolji nacin da sve od sebe i da se iskoristi ono u cemu si najbolji/najbolja.
Ako sam ja dobar snajperista a ti dobar u borbi prsa u prsa, svako ce imati svoje mesto, i doprinece timu, zar nije tako?

« Poslednja izmena: 16. Apr 2014, 16:03:20 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
I to je ideja... njega su ubili, sad cu ja da ih jurim... search&destroy to protect..

I to kakve ideja, islamisti odavno koriste zene u samoubilackim akcijama.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Opet ta priča sa ubitačnošću... Reci mi,ako su ubitačnije, što ih onda nema na prvim mestima u IPSC/praktično pucanje takmičenjima ili sličnim vežbama koji simuliraju realne situacije u borbi? Ajde,stoji da ih ima malo. Ali to opet ne znači ništa,jer ko je dobar, on će skupiti najbolji rezultat, bilo da je muško ili žensko i bilo da je sudija muško ili žensko. Pa ipak, za ovih 40 godina otkako postoji IPSC, nema nijedne žene na spisku pobednika? A pritom su, kao što rekoh, one i agilnije i mobilnije od muškaraca,što u toj disciplini mnogo znači. Pa ipak, na kraju runde, najbolji rezultat pokupe muškarci.

Citat
Uopste nije feministicki stav, ja ga prezirem. Unapred sam rekla da se razlikujemo ali da i musko i zensko posle dugogodisnjeg truda i rada mogu da postanu jednaki u vojsci. Rame uz rame, kao tim.
Nisam rekla da ce Rasa Iz Buducnosti Amazanke obrisati muski rod zauvek.
Rekla sam rame uz rame.
U timu smo podeljeni tako da svako od nas na najbolji nacin da sve od sebe i da se iskoristi ono u cemu si najbolji/najbolja.
Ako sam ja dobar snajperista a ti dobar u borbi prsa u prsa, svako ce imati svoje mesto, i doprinece timu, zar nije tako?

Slažem se. I šta onda fali tome da neki tamo Marko bude taj koji će da se valja u prašini, uleće u zgrade, puca i bori se s teroristima... a Dragana da bude ta koja će npr da gleda u ekrančić sa bespilotne letelice i navodi ga, isporučuje potrepštine (logistika), leči ga, i slično... i time mu spašava život... ? Ja u tome ne vidim ništa loše. Svako radi ono u čemu je dobar i globalno gledano, svako je svakome potreban. Evo kako ja zamišljam žene u vojsci klik Kao oči i uši ljudi na frontu. Kao ''eye in the sky'',kako Ameri kažu,bez koga je sve mnogo teže i opasnije po ljude na terenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
A zasto da Dragana gleda u ekrancic jbt Smile

Ako ja tebi kazem :"Hajde da budemo tim u borbi" a ti meni kazes :"Leci me, nahrani me, gledaj u ekran" jel ne mislis da je to sovinizam?

Zar time ne zelis da kazes da ja nisam dovoljno dobra za combat?

Pa naravno da to hoces da kazes Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Znao sam da će nastati problem zbog reči ''da gleda u ekran i navodi ga''. Jer naravno niko od vas ne kapira da to nije igranje igre ili gledanje TVa nego spasavanje nečijeg života u borbi od nadolazećeg neprijatelja, koji može da bude sve od jednog čoveka do eskadrile aviona. Nego samo vidite nečiji šovinizam. Al,dobro,vaš izbor. Ja znam da takve radnje danas spašavaju živote i čine bitan zupčanik vojne mašinerije,al vi kako oćete.

Elem,da, mislim da žene nisu dovoljno dobre za ''combat'' u prvim redovima,i to sam već i rekao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.