Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 18:05:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kad Deda Mraz donese depresiju  (Pročitano 15394 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Mi smo detetu objasnili da Deka ne postoji  Smile
Ali zato ga nagradjujemo za Novu ako je bio dobar Smile

Sto rece Anea, a i rekla sam, obozavam svoj rodjendan  Smile
To mi je jedini datum koji je samo moj, raspistoljim se, pozovem drugarice, pijemo, jedemo ....Niko me ne smara, ne vice "Mama, mama, mama" 1000 puta... Odemo u grad... Milina  Smile
Od toliko datuma koje moram da provedem za sporetom, slinavom i vristavom tudjom i podivljalom mojom decom moj rodjendan mi dodje kao bezanija od stvarnosti  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
mob
Apple 15
Posto ste se vec raskokodakali o rodjendanima... ja svoj rodjendan smatram jedinim paznje vrednim praznikom...

Kao sto je je Patak rekao: Narcisu  Smile

Sa druge strane: onaj ko ne voli sebe ne voli ni druge tako da te posle ove recenice smatram ljubiteljom ljudskog roda  Smile

Nema to veze sa narcizmom... samo se panicno ne plasim prolaznosti... a i razni praznici se razlikuju od kulture do kulture... pa... me sama cinjenica sto sam rodjena u zapadnom svetu i sto moram da praznujem ove praznike, nesto preterano ne impresionira...

Inace... nikad necu biti ljubitelj ljudskog roda... nema sanse... i onako sve vise imam utisak da zivim okruzena lako retardiranim oposumima koji samo cekaju da ih neko skine puskom...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Depresivni su samo oni sto se izlezavaju na kaucu po ceo dan i sto zivotare bez cilja.

Da li si ti ikada bila u kontaktu sa nekim ko zaista boluje od depresije pitam se... u 100 evra da nisi nikad i da si o depresiji citala samo u zutoj stampi ili slusala od drugarica da je neka poznanica "u depri" jer se udebljala 10 kila  Smile  i slicne budalastine ...

Depresija je ozbiljna bolest i ona ne zavisi od toga da li lezis na kaucu citav dan i ne radis nista ili radis na fabrickoj traci ili si menadzer hotela. Cilj uopste nema veze sa depresijom. Jedno je dijagnoza - depresija koja se klinicki ili na drugi nacin leci, a drugo je to o cemu ti pricas, kao i ovi sto pisu ovakve tekstove, frljaju se sa pojmovima kao da su kakav sleng.

Sto se rodjendana tice, nije u pitanju nikakva prolaznost, strah od starenja, promene, itd.. nisam volela svoje rodjendane ni kad sam imala 16 godina, ne volim ih ni sada, ne volim ni tudje rodjendane nista posebno, prosto obelezavanje rodjendana me smara. Kao i nova godina. Ja volim pocetak proleca, leta i to su za mene praznici kad se osecam dobro i kad imam energije za obelezavanje necega. Sve ostal oje puko sviranje kurcu.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2011, 00:11:51 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
mob
Apple 15
Ono sto mene brine u citavoj toj prici je da ... ako si "depresivan"... ti si prakticno skart, ridzekt... ne treba da zivis...
Ali... ako imas nasilno "pozitivan" stav o zivotu, ti si OK...
Znaci... ako se kezis kao Dzoker, ti si OK.. a ako se ne kezis... ti si u depresiji...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma ne bre, Lola ima nešto protiv ljudi koji nisu uspeli u životu.
Na svakoj temi ističe kako je ona uspela i ako su je gazili i sputavali. A ona se snagom svoje volje probila do vrha.

A svi ovi što kukaju s` razlogom ili bez, su niža bića koja ne zaslužuju njen pogled a kamoli nešto više.
Tako da njen post slobodno preskoči u budućnosti, svi su joj otprilike ovaki kao što sam opisao.

P.S.  Sva sreća da ne zna gde živim.  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ako to nije kompleks i frustracije najgore vrste ja onda o psihologiji coveka ne znam nista Smile

Ne moze svako da se izbori sa bolescu, sa depresijom konkretno. Lepo je Munka rekla, to je opaka bolest, opaka i podmukla. Nije sve depresija. Kad sednes pa places sto te momak ostavio ili sto ti kucka plavusa ukrala ispred nosa crvene cipelice Smile
Neko ko se frlja tim terminom treba nesto da procita, i da upamti to sto je procitao. I jos nesto...
Jedan novogodisnji savet za vas:
Nemojte se rugati tudjoj nesreci, nemojte omalovazavati bolesne, nemojte na pravdi Boga forsirati depresiju. Nikad ne znate sta u zivotu moze da vam se desi. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
...depresija je vecito trazenje odgovora na pitanja na koja niko ne moze da vam da odgovore
uvek teska jutra,zaziranje od ljudi,i neprestana opsesija smrcu.
da li moze da se leci,mozda.efikasan lek i terapija su veoma skupi,tako da bez obzira koliko imas para,depresija ima tu snagu,da te dovede do bankrota.zajebana boljka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
Hajde... i da se ne lazemo...
Ne moraju svi u zivotu da budu mravi koji citav zivot rovare i rade... neki moraju da budu i vizionari!  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
...depresija je vecito trazenje odgovora na pitanja na koja niko ne moze da vam da odgovore
uvek teska jutra,zaziranje od ljudi,i neprestana opsesija smrcu.
da li moze da se leci,mozda.efikasan lek i terapija su veoma skupi,tako da bez obzira koliko imas para,depresija ima tu snagu,da te dovede do bankrota.zajebana boljka.
Depresija je hemijski disbalans u mozgu nastao iz xy razloga. Manifestuje se na razne nacine koji zavise od trenutnog stanja obolelog. Diskutabilno je koliko je lecenje skupo ali ipak je preterano staviti u istu recenicu lecenje od depresije i licno bankrotstvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Depresija je opasna bolest. To sto neko bude ubedacen za nesto ili mu nije do necega ne znaci da je depresivan. Zato i ne volim frljanje sa tim terminom
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 18:05:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.