Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 17:30:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kad ces da se ženis?  (Pročitano 15785 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia Lumia 920
@godfucker

kuca, dvoriste, pas..., u pravu si. ..a, ostalo, kao sto kazes, samo dodje od sebe, osetis da vise nije fino na pijankama, da dolazis u 05 00 h ujutru, osetis da zelis porodicni mir.....normalan covek to oseti....
IP sačuvana
social share
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni,  u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. .
I ko ce prvi priznati, reci zbogom i otici,suznih ociju pjevati. .

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung 111111
Lapsus boluje od predrasuda  Smile

Nema potrebe da raspravljas sa njim..Sama izjava gde seljaci teze zidarima a gradjani kancelariji je dovoljan dokaz. Smile
Seljaci su na sebe tu predrasudu povukli zbog toga jer gde naci dobar broj slabo obrazovanih ljudi nego na selu ?
Sama rec seljak vuce na radno mesto stala/njiva/kočina.
Doduse kod mene na selu ima velikih doktora,naucinka,doktora nauka,hirurga pa cak i ratnih heroja,umetnika,pesnika..ali ima i zidara,djubrara,poljoprivrednika.
Ali ako i dalje robujete tim predrasudama da ste nesto bitni jer ste se rodili u gradskoj bolnici ili jer radite kancelariski posao ..verujte mi cista koincidencija.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1516
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Tužno je što neko sa "trideset i kusur" godina rezonuje tako loše.

#snobizam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 5470
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mozda po definciji ali blize je to ruralnom neg urbanom....

Nope..

kucica,dvoriste,pa lijepo pustis kucnog ljubimca da trckara,napravis djecici neki kutak za igru,ljulje ovo ono,bacis rostiljcic....jel to mozes u zgradi?a imas svoj mir za razliku od grada gdje sve vrvi.

ovaj tip predgradja apsolutno vise vuce na selo nego na grad.i dalje stojim i pri tome da je to na slici ustvari idealno mjesto za zivjeti.

s lapsuzom se ne vrijedi raspravljati.
sve je do osobe i njenog ili  njegovg razmisljanja i shvatanja zivota.lapsuz je shvatio da je bit zivota slagati papirice i biti direktor te MRZITI seljake i radnicku klasu.on je misljenja da se samo seljaci zene i udaju prerano a i to je od osobe do sobe,ja recimo do prije 2 godine nisam razmisljao o braku i bila mi je presmijesna i sama pomisao da bi jednog dana trebao biti ozenjen i biti tata.sada vec ozboljno razmisljam o tome.a zasto? zato sto se tako osjecam,zato sto osjecam da me prijasnje gluposti i furke vise ne vesele u tolikoj mjeri,zato sto mi je dosta vise da gotivim samog sebe,imam neku cudnu potrebu da osnujem porodicu o brinem se o istoj.e sad,ako je to meni doslo u glavu sa toliko i toliko godina a nekome je to doslo sa za lapsuza malih 20 ko je onda tu glup?nije niko glup do onoga koji osudjuje nekog dugog zbog nekih postupaka  u ovom slucaju rane zenidbe.

posto vidim da si bukvalac i picajzla:

i rieci koje se pisu apsolutno nemaju veze s necijim usima  Smile

i da li sam ja to tacno spomenuo gdje sam bio i sta sam radio?mislim da nisam.a mislim da nisam spomenuo niti to da imam zelju da uzgajam i prodajem voce i povrce...

sto se tice fizickih obracuna,ni tu nisi u pravu.opste je poznato na kakvim se mjestima pretezno vikendom prave šore i funtanja kao i pucanja i tako te gluposti.u štali toga sigurno nema

vidi,liku jer te ne zelim zvati nickom.Kada bih zvao ajde reci mi kako se zoves na nasem jeziku? to se stidis napisati na nasem jeziku svoj nick? cudi me kako nisi dobio mrsh i imas udio u ozbiljnim raspravama ti nicku ne zelim reci kakav si...ok toliko o necemu sto je nick.Ostalo je nista...fizika...uzgajanje.
Izvini sta znaci biti bukvalac...to shvatam kao imati ili nemati,imati zivot ili nemati to je za mene bukvalac prema tome neko zeli vidjeti svije,t a nekome je njegovo selo cijeli svijet. Zelis zivjeti na selu i to je ok,zelis ostati u tome gdje jesi a vidio 4 kontineta...postujem,ali drug ne pisi kako zelis zivjeti sa 300 eura a imao si 3000 to je apsurd...uzgajati zivicu i voziti camac vikendom nije isto...osim ako covjek ne zna plivati.
gdje vodi ova rasprava reci mi sta podrzavas i razlod i biti ce ok.Covjek kao Jasi je znao to uobliciti i nagaziti do bola zato sam istog postovao kao i dan danas  Smile
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Apple 15
Citat
kucica,dvoriste,pa lijepo pustis kucnog ljubimca da trckara,napravis djecici neki kutak za igru,ljulje ovo ono,bacis rostiljcic....jel to mozes u zgradi?a imas svoj mir za razliku od grada gdje sve vrvi.

ovaj tip predgradja apsolutno vise vuce na selo nego na grad.i dalje stojim i pri tome da je to na slici ustvari idealno mjesto za zivjeti.

Znaci, centar manje vise svih evropskih gradova je predgradje, jer i tamo imas zgrade i blokove zgrada koje imaju svoje (unutrasnje) dvoriste i mozes da raspalis rostilj, a tu je i park za igru za klince, cesto bas i u tom istom dvoristu...
Takodje, manji gradovi su uglavnom u jednospratnicama i dvospratnicama...  Smile

Ovo na fotkama je standard vec 100+ godina... od kada su Britanci krenuli da grade radnicka naselja kako bi negde potrpali ljude... def. ne misle da je to selo..

Zna se sta je selo.. jedna kuca i komsija 2km dalje Smiley

Mislim.. veliki tockovi progresa i tako to...

Selo nije samo kuca i okucnica... tako da.. ono...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Кад мене питају ја им лепо одговорим: "Када дође време и тачка". Да се женим са 21 годину. Па нисам толико луд. Smile
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 

Zna se sta je selo.. jedna kuca i komsija 2km dalje Smiley

ne ne i ne,ne slazem se.mada mi se to svidja,jos veci mir Smile

mozda po definciji ali blize je to ruralnom neg urbanom....

Nope..

s lapsuzom se ne vrijedi raspravljati.
sve je do osobe i njenog ili  njegovg razmisljanja i shvatanja zivota.lapsuz je shvatio da je bit zivota slagati papirice i biti direktor te MRZITI seljake i radnicku klasu.on je misljenja da se samo seljaci zene i udaju prerano a i to je od osobe do sobe,ja recimo do prije 2 godine nisam razmisljao o braku i bila mi je presmijesna i sama pomisao da bi jednog dana trebao biti ozenjen i biti tata.sada vec ozboljno razmisljam o tome.a zasto? zato sto se tako osjecam,zato sto osjecam da me prijasnje gluposti i furke vise ne vesele u tolikoj mjeri,zato sto mi je dosta vise da gotivim samog sebe,imam neku cudnu potrebu da osnujem porodicu o brinem se o istoj.e sad,ako je to meni doslo u glavu sa toliko i toliko godina a nekome je to doslo sa za lapsuza malih 20 ko je onda tu glup?nije niko glup do onoga koji osudjuje nekog dugog zbog nekih postupaka  u ovom slucaju rane zenidbe.

posto vidim da si bukvalac i picajzla:

i rieci koje se pisu apsolutno nemaju veze s necijim usima  Smile

i da li sam ja to tacno spomenuo gdje sam bio i sta sam radio?mislim da nisam.a mislim da nisam spomenuo niti to da imam zelju da uzgajam i prodajem voce i povrce...

sto se tice fizickih obracuna,ni tu nisi u pravu.opste je poznato na kakvim se mjestima pretezno vikendom prave šore i funtanja kao i pucanja i tako te gluposti.u štali toga sigurno nema

vidi,liku jer te ne zelim zvati nickom.Kada bih zvao ajde reci mi kako se zoves na nasem jeziku? to se stidis napisati na nasem jeziku svoj nick? cudi me kako nisi dobio mrsh i imas udio u ozbiljnim raspravama ti nicku ne zelim reci kakav si...ok toliko o necemu sto je nick.Ostalo je nista...fizika...uzgajanje.
Izvini sta znaci biti bukvalac...to shvatam kao imati ili nemati,imati zivot ili nemati to je za mene bukvalac prema tome neko zeli vidjeti svije,t a nekome je njegovo selo cijeli svijet. Zelis zivjeti na selu i to je ok,zelis ostati u tome gdje jesi a vidio 4 kontineta...postujem,ali drug ne pisi kako zelis zivjeti sa 300 eura a imao si 3000 to je apsurd...uzgajati zivicu i voziti camac vikendom nije isto...osim ako covjek ne zna plivati.
gdje vodi ova rasprava reci mi sta podrzavas i razlod i biti ce ok.Covjek kao Jasi je znao to uobliciti i nagaziti do bola zato sam istog postovao kao i dan danas  Smile

ajde dosadno mi je pa mogu stob se reklo pravdad na netu:

nemoj da te buni moj nick,bezveze sam se registrovao prije par godina i trebalo je nesto napisati pa je nesto u medjuvremenu komp zastopao pa sam drmnuo boga i tako ispade,godfucker,ne u blasfemicnom smislu (nemam nista ni protiv toga jer volim kad ljudi pizde zbog religije i vjere i samim tim su kontradiktorni) vec u smislu nekoga ko psuje boga ili sto bi se kod nas rekllo jebe boga.glupost al vidim ljui se primaju,ako mioz poci nick tipa srbenda moze vala i godfucker,sto da ne?

rasprava vodi ka tome da ti je generalizacija ljudi uzasna,po mom ukusu i vise o uzasnog.zalosno je ako ti svrstavas ljude na seljake samim tim sto je sa sela i automatski su zbog toga glupi i gradjane koji su samo zato sto su iz grada pametni.

evo imao sam i ja izlet na faksu 2 godine i mogu ti reci da su najbolji studenti bili djeca sa sela.zasto?iz jednstavnog razloga.ovaj iz grada je dijete bogatih roditelja i boli ga kita za faksom i taj faks za njega predstavlja samo jos jedan povod da se nadje s novim ljudima na kafi,zato ga i zovem kafultet.

dijete sa sela ima mnogo vise razoga da ne sjebe faks zato sto njegovi roditelji odvajaju od usta da bi mu platili barem smjestaj,koji je skup a vecina tih "seljak" ih je i radila neke poslice ne bi li pokrili rezije i imali nesto dzeparca da posteno jedu.

drugo primjetio sam i da vise cjenis ljude koje imaju od onih koji nemaju.i to je jarane glupo do daske.

sto se tice rada za 300 evra kod nas i 3000 na strani.pa vidi,naravno da je lijepo imati nitro u zvotu pa ugrabiti priliku da se dodje do brzih i lakih para.lijepo je iskusiti da imas dosta para i da ne brojis sicu po novcaniku kada negdje odes da se provedes.ali meni licno to nije to.ja cu uzeti 300 evra kod nas biti u svom na svom u biti biti tamo gdje mi godi a vucaranje i rintanje po inostranstvu na-a.jedino ako bude pod moranjem

da dam primjer iz svog iskustva al da ne bude sad neko kurcenje.evo npr uzimam  period od mjesec dana gdje je meni dosadno i hocu da se provodim 30 dana.odem do banke uzmem sa racuna lijepu svotu para i krenem u to neko furanje.sjebem tu lijepu svotu para,bilo mi je manje vise - dobro

naredni mjesec sebe stavljam na iskusenje,i uzimam sa racuna onoliko para kolika je kod nas prosjecna plata da vidim kako bi se ponasao kada nema onih para "za ne daj boze" i za "kurcenje"

znas kako mi je bilo taj mjesec - EXTRA!

do osobe je,nekome je malo i nije sretan ni sa 5000 evra a neko je sretan i sa te 3 stoje sto si dao za primjer.

s parama jeste lakse i nije na odmet da ih imas viska ali nisu sve nit su mjerilo vrijednosti covjeka.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Одосте предалеко, дајте да оженимо човјека па се вратите урбанизму.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 
pa s obzirom koliko smo se rasprdili lik ce iz inata da se ozeni Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 17:30:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: enis ces

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.