Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 07:16:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kad ces da se ženis?  (Pročitano 15803 puta)
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 
mozda po definciji ali blize je to ruralnom neg urbanom....

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Предграђе је најбоље за живот...нешто између села и града... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
@lapsus

Smile Smile Smile Smile Smile

e moj care  Smile Smile Smile totalno fulas,svaki ti je hitac promasaj.ne poznajem te licno ali ocito si jedan ogromni egomanijak  a takvi su u zvotu najvie najebali Smile

ja sam od svoje 20te godine, doduse od 21. svoj covjek,sa svojom kucom (ne stanom,vec kucom,posto vi gradjani zivite ustvari u zatvorima),sa svojim autom sa svojim bankovnim racunom etc etc...

obisao 4 kontinenta i furao po gradovima u najluksuznijim hotelima o kojima ti ocito mozes samo sanjati,upoznao sve rase ljudi i njihove kulture i obicaje,napravio poznanstva a ti to ocito ne mozes zbog svog kompexa i zbog svoje  klasifikacije koja glasi da je seljak automatski glup a gradjanin automatski iznimno inetligentan.

a samim tim sto ljude dijelis na seljake i gradjane govori koliko si t zapavo inteligentna osoba.

na kraju kad sam morao da biram gdje cu da se stacioniram i gdje cu da nastavim svoj zivot i u kojem okruzenju izabrao sam selo (a to je dleko od sela koje ti imas u glavi sa tim opancima i govedim).a mogao sam bit i u abu dabiju i u istanbulu ili mozda u budvi ,betonskom be geu,seher sarajvu itd itd.

u svijetu,u normalnom svjetu,ljudi bjeze iz gradova i najidealnija mjesta za zivot su van grada,na periferiji.a kod nas je obrnuto,zasto?ztao sto smo plitkog uma i zato sto bjezimo u te velike gradove (zar na balkanu ima nesto sto se moze nazvati velikim gradom Smile Smile)

pobjegnes iz sela izakoracis na beton zivis u zgradi mislis da si faca i da ti niko nista ne moze a ustvari si jadan i plitkog uma kao i duse.

rijec egomanijak bas i nije za svacije usi,kada pises seljacima vjerujem da njima treba objasnjenje,da nastavim.Egomanijak je lik koji boluje od savrsenstva sto nema nikakve veze sa selom i gradom,istina ne poznajes me tako da ta rijec ima nikakvo znacenje...negacija iz negacije.Vidi drug ja nikada nisam rekao gdje sam bio i sta sam radio dok jednog momenta me nisu stjerali u cosak na ovom istom kanalu pa morao reci...moja greska,sada tvoja ego te izdaje.To sto zelis uzgajati grah i krompir,luk i paradajz je tvoja zelja ti uzgajas i doneses na pijacu,ja kupim od tebe jer to nemam i gdje je tu problem?  

Zamisli tu generalizaciju, da su ljudi sa sela uglavnom zidari, a ljudi iz gradova teze to da ne budu.Ti ne znas cini mi se, koliko mladih ljudi, fakultetski obrazovanih, a sa sela, odlaze u inostranstvo da se doskoluju...to vreme predodredjeno za brak vise nigde ne postoji.Mislis na selu se zene/udaju s 20, a u gradu su pametni i zene se kad hoce.U sustini necu da trosim vreme na gluposti. Tako govoris, kao kad bi rekao, na selu se samo ogovara, a u gradu ne.  Ogovara se svugde, samo je grad veci, pa je broj informacija manji za usi koje vole takve informacije. Smile

Zar nije tako? Zar ljudi sa sela ne teze biti zidari a ljudi iz grada direktori? Zar nije tako da ljudi sa sela vise vole upotrijebiti fizicku snagu dok ljudi iz grada vole upotrebu mozga? Mislim da dugujes vec more odgovora za kulturnu korispodenciju...pa izvoli
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Apple 15

Nope..

Plus se danas stvaraju megapolisi koji kao predgradje tretiraju manje gradove u svojoj okolini... npr. kao kada bi za Pancevo rekli da je predgradje Beograda ili kao sto Zemun vec jeste...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
 Neznam zasto bi to muskarcu bio problem . Ako te bas nece ona na koju si se nameracio spusti malo kriterijum , ....., vaznije je da je ti zena bude sposobna , da moze da ti pomogne , da ne budes tegleca marva.....

Te fore kao necu da se zenim ja sam gradjanin sveta , suvi genije , moderan .... itd ... to je samo izgovor sa musku nesposobnost i lenjost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
zemun Smile
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia Lumia 920
za lapsusa...

ovako, prvo, starija sam od tebe, koliko mi je godina nije bitno.
zivela sam jedno vreme u inostranstvu, i na veliku zalost nisam uspela srediti vizu za trajni boravak.
studirala sam u Bg, a dosla sam iz manjeg grada.
Glasam za grad, jer ima svoje prednosti, ali ne treba pocenjivati ljude sa sela...

majku mu i komentaru, kad ce vec proci.... Smile, ovo ja pricam sama sa sobom Smile
IP sačuvana
social share
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni,  u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. .
I ko ce prvi priznati, reci zbogom i otici,suznih ociju pjevati. .

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung 111111
Jao boze..Nekim je stvarno jedini uspeh u zivotu da se rode u nekom gradu,drzavi i sl..
Tako da kad cujem lika kad mi kaze "Ja sam iz Norveske" kapiram da misli da sad treba da mu svi ispusimo kurac jer se rodio tamo.

Danas je sve to pomesano,veca sansa da sretnes onog sto se rodio u nekom gradu .. na nekoj planini..A onog sto je cuvao telce u Pancevu,Zemunu i etc..nego pre deset godina.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 

Nope..

kucica,dvoriste,pa lijepo pustis kucnog ljubimca da trckara,napravis djecici neki kutak za igru,ljulje ovo ono,bacis rostiljcic....jel to mozes u zgradi?a imas svoj mir za razliku od grada gdje sve vrvi.

ovaj tip predgradja apsolutno vise vuce na selo nego na grad.i dalje stojim i pri tome da je to na slici ustvari idealno mjesto za zivjeti.

s lapsuzom se ne vrijedi raspravljati.
sve je do osobe i njenog ili  njegovg razmisljanja i shvatanja zivota.lapsuz je shvatio da je bit zivota slagati papirice i biti direktor te MRZITI seljake i radnicku klasu.on je misljenja da se samo seljaci zene i udaju prerano a i to je od osobe do sobe,ja recimo do prije 2 godine nisam razmisljao o braku i bila mi je presmijesna i sama pomisao da bi jednog dana trebao biti ozenjen i biti tata.sada vec ozboljno razmisljam o tome.a zasto? zato sto se tako osjecam,zato sto osjecam da me prijasnje gluposti i furke vise ne vesele u tolikoj mjeri,zato sto mi je dosta vise da gotivim samog sebe,imam neku cudnu potrebu da osnujem porodicu o brinem se o istoj.e sad,ako je to meni doslo u glavu sa toliko i toliko godina a nekome je to doslo sa za lapsuza malih 20 ko je onda tu glup?nije niko glup do onoga koji osudjuje nekog dugog zbog nekih postupaka  u ovom slucaju rane zenidbe.

posto vidim da si bukvalac i picajzla:

i rieci koje se pisu apsolutno nemaju veze s necijim usima  Smile

i da li sam ja to tacno spomenuo gdje sam bio i sta sam radio?mislim da nisam.a mislim da nisam spomenuo niti to da imam zelju da uzgajam i prodajem voce i povrce...

sto se tice fizickih obracuna,ni tu nisi u pravu.opste je poznato na kakvim se mjestima pretezno vikendom prave šore i funtanja kao i pucanja i tako te gluposti.u štali toga sigurno nema
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 
Jao boze..Nekim je stvarno jedini uspeh u zivotu da se rode u nekom gradu,drzavi i sl..
Tako da kad cujem lika kad mi kaze "Ja sam iz Norveske" kapiram da misli da sad treba da mu svi ispusimo kurac jer se rodio tamo.

apsolutno se slazem.i takvi ljudi me ne interesuju.jos su jaci ovi nasi "doso mi rodjak iz AURTRALIJE" "imam pijatelja iz ŠVECKE" ono da ti naglasi.

i takvima bi i supka dali a rodjenog bi brata izradili
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 07:16:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: enis ces

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.