Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 08:33:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kad ces da se ženis?  (Pročitano 15724 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Прво ћелавост да ријешиш!  Smile  Smile

Мислиш, да смањи дркање... Smile
I to sto zivi u maloj sredini, nemojte to da zaboravite.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Ihh pa svi pamte bre dok si nam slao dnevne informacije o tvom majmunu. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Lapsus, lupaš neverovatne gluposti. Što jes jes, ima seljaka koji su takvi, ali u Svrljigu. Wink

U mom selu (a nije jedino) ljudi su mirni, fini, kulturni, dobri... stvarno nemam zamerku. I zato su SELJACI ljudi koji žive na selu. E pazi sad... U gradu žive SELCI. To su neviđeni bilmezi i stoka. Neiživljene budale. Jure kolima. I samo misle da se negde poubijaju.

I najveće glupost:
"Seljaci su u grad doneli guranje i prozivanje."

E, vidiš... to je poznato ponašanje verovatno takvih kao ti. Koji misle da su neko mudo i da su iznad ostalih a nemaju ni Č od čoveka. Smile

Seljak kada dodje u grad gleda prvo da svu familiju strpa oko sebe,jer tako opstaje na vlasti.Dok pametni i ljudi iz grada gledaju prvenstveno pamet i ideje pa nije vazno gdje budala je zivjela ili pametan.Kada dodje covjek pametan preorjentisan na svjetske razine misljenja i pokusava reci da u svijetu je sasvim normala zeniti se u 40-toj seljaci kazu kako je to glupost jer seljak je navikao zeniti se rano i pri tome ne vidjeti nista ne prozivjeti nista,zatim se kurvaluk pojavljuje od njega ili nje jer sasvim je priprodno da dijete od 16 godina kada se uda nije prozivjelo nista (Ivana iz Pozarevca tacnije okolina i njezin Dejan ona !6 vec se porodila on 18 vec otac) i dodju kod mene i traze posao.Kaze Ivana Lapsus nisam vidjela covjeka da vise mrzi seks od mog Dejana voli samo pivu i et izgleda se nabacuje dijete koje ima dijete.Nazove i kaze Deje nema da malo skoknem do tebe,velim Ivana nekom drugom prilikom...dijete rodilo dijete i sada zavidi mome zivotu.A zasto? Rekli stariji kako se treba imati brdo djece do 25 ili ono sto vise djece pravis sve vise si siguran da zena nece otici komsiji pa redaju seljaci po petero a to sto nemaju sta jesti ma ajde vec se nesto pronadje. U kojem omjeru djeca zavrsavaju fakultet naravno gradska 90 posto a seljaci 10 i tada nastaje guranje jer onih 10 bi zeljelo nekoga pored sebe kao on,nekog ko razmislja kao Hajdi.
Odgovr mada me mrzi...zar sam rekao negdje gdje zive seljaci? Drugo samo seljak moze reci covjeku da lupa gluposti a covjek iz grada bi to lijepo i kulturno uoblicio,tu nastaje razlika izmedju mene i Tebe Ilija...
Svrglju ne pridajem vaznosti jer nije Pariz i Venezija opet jos jedna razlika jer seljak pjeva uvijek selo moje ljepse od Pariza...nije covjek uocio razliku ili nije se adaptirao, jer nije on za to.
Ono zadnje "GURANJE" Mi ljudovi iz grada pokusavamo unaprijediti carsiju dok ljudovi sa sela pokusavaju dovesti istomisljenike jer nisu sigurni u sebe...seljaci su uvijek zidari dok ljudi iz grada teze da to ne budu
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia Lumia 920
nije vrijedno komentara

nemam komentara na tvoja objasnjenja jer su glupa.
IP sačuvana
social share
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni,  u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. .
I ko ce prvi priznati, reci zbogom i otici,suznih ociju pjevati. .

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 

covjek iz grada bi to lijepo i kulturno uoblicio,tu nastaje razlika izmedju mene i Tebe Ilija..

rece neko ko je ljude generalisao na najgluplji moguci nacin...ono bas si to fino i kulturno uoblicio,svaka ti cast Smile Smile  Smile Smile

seljaci su uvijek zidari dok ljudi iz grada teze da to ne budu

ljudi koji teze tome da landaraju kitom cijeli zivot i koji misle da su njihovi gradski prdezi pink boje i da mirisu na hugo boss obicno teze tom cilju jer dolaze iz porodica ciji su roditelji rintali cijeli zivot da bi njihovo dijete islo na kafultet i trosilo njihove pare na raznorazne gluposti.

vise cu da postujem jednog zidara,seljaka kako ga ti autmatski klasifikujes nego maminog i tatinog sina koji tezi tome da radi u administraciji i da je najteze sto ce u zivotu podignuti - olovka.

nemam nista protiv takvih ciljeva

ako stignes do toga svojom zaslugom,bez icije pomoci,kapa dole.a ako ces ti do 25te pa i 30te da zivis na tudjoj grbaci mozes biti iz Parisa i mozes da zavrsis 5 fakulteta ti ces za mene biti zadnji šljam.

da uprostim,vise cijenim zidara od 20 godina koji vozi svojim zaradjenim parama yugu 45 nego nekoga ko vozi najnovijeg BMWa kupljenog parama od svojih roditelja,a takvih je u gradu 90%

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Apple 15
Boga mi... ovi moji sa sela se pozenise i poudavase mladi...

Ja guram tridesete, a vencanja ni na vidiku...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia Lumia 920

mislis, da zivis na selu da bi bila vec odavno udata na silu? Smile
IP sačuvana
social share
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni,  u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. .

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Kraljice...koliko imas godina?
Da li si nekada bila van Srbije?
Kraljice sta mi pokusavas reci,zasto te uvrijedi moj komentar da nije vrijedno komentara kada nije bio upucen Tebi?
Kraljice cijenim te kroz psiholigiju jer tu svaki lik je meni drag,ali nemoj reci da selo je ispred grada jer u protivnom bi bilo da krugovi koji oznacavaju selo na mapi bi bili mnogo veci od grada...
Izvoli sta je to bolje na selu u odnosu na grad Kraljice?

Ja guram tridesete, a vencanja ni na vidiku...  Smile

Istina do bola valjda su pametniji od nas Smile

covjek iz grada bi to lijepo i kulturno uoblicio,tu nastaje razlika izmedju mene i Tebe Ilija..

rece neko ko je ljude generalisao na najgluplji moguci nacin...ono bas si to fino i kulturno uoblicio,svaka ti cast Smile Smile  Smile Smile

seljaci su uvijek zidari dok ljudi iz grada teze da to ne budu

ljudi koji teze tome da landaraju kitom cijeli zivot i koji misle da su njihovi gradski prdezi pink boje i da mirisu na hugo boss obicno teze tom cilju jer dolaze iz porodica ciji su roditelji rintali cijeli zivot da bi njihovo dijete islo na kafultet i trosilo njihove pare na raznorazne gluposti.

vise cu da postujem jednog zidara,seljaka kako ga ti autmatski klasifikujes nego maminog i tatinog sina koji tezi tome da radi u administraciji i da je najteze sto ce u zivotu podignuti - olovka.

nemam nista protiv takvih ciljeva

ako stignes do toga svojom zaslugom,bez icije pomoci,kapa dole.a ako ces ti do 25te pa i 30te da zivis na tudjoj grbaci mozes biti iz Parisa i mozes da zavrsis 5 fakulteta ti ces za mene biti zadnji šljam.

da uprostim,vise cijenim zidara od 20 godina koji vozi svojim zaradjenim parama yugu 45 nego nekoga ko vozi najnovijeg BMWa kupljenog parama od svojih roditelja,a takvih je u gradu 90%

garant ne poznajes nekoga u cije se rijeci ubacujes...vrati se dvije godine u nazad na ovom istom chanalu ali...da ne razvodni se tema i kako bih dao nesto za nastavak...evo...
nije u pitanju koga ti cijenis,nego ko ima zar ne?
ko pita tebe da li cijenis zidara ili maminog sina,samim tim dajes sebi znacaj koji nemas tako pisu ljudi koji zele imati a nemaju,nemam nista protiv ali budi nesto pa pisi iz licnog iskustva.Sto  znaci,ako je nekome divno biti zidar neka izvoli ali neka ne prica kako je divno redati cigle u odnosu na redati papire.
Mislim da je mnogo ljepse setati po kockicama velegrada nego u opancima tjerati goveda
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0

mislis, da zivis na selu da bi bila vec odavno udata na silu? Smile

Па није у Авганистану да је удају на силу... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia Lumia 920
Zamisli tu generalizaciju, da su ljudi sa sela uglavnom zidari, a ljudi iz gradova teze to da ne budu.Ti ne znas cini mi se, koliko mladih ljudi, fakultetski obrazovanih, a sa sela, odlaze u inostranstvo da se doskoluju...to vreme predodredjeno za brak vise nigde ne postoji.Mislis na selu se zene/udaju s 20, a u gradu su pametni i zene se kad hoce.U sustini necu da trosim vreme na gluposti. Tako govoris, kao kad bi rekao, na selu se samo ogovara, a u gradu ne.  Ogovara se svugde, samo je grad veci, pa je broj informacija manji za usi koje vole takve informacije. Smile
IP sačuvana
social share

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 08:33:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: enis ces

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.