Taj tekst je potpisao Gradiša Katić nekadašnji urednik Identiteta, lista koji je bio u valsništvu Dušna Spasojevića i preko koga se vodio obračun sa Đinđićem. Čedi može samo da imponuje što jedan mafijaš sada ima njega za metu svojih laži.
Taj tekst je potpisao Gradiša Katić nekadašnji urednik Identiteta, lista koji je bio u valsništvu Dušna Spasojevića i preko koga se vodio obračun sa Đinđićem. Čedi može samo da imponuje što jedan mafijaš sada ima njega za metu svojih laži.
ali, stoji ono da ni vanja ni rufus ne veruju da je ceda legalno zaradio kesh...
kad god ih pitas odakle mu to i to, a oni, pa odakle ovom vasem ovo onda!
opet lazes, a opet ne citiras!
Koji kesh?
Svaka ozbiljna politika iza sebe ima ozbiljnu interesnu grupu koja ima ozbiljan novac.
А те озбиљне интересне групе су ко? Тајкуни или ти криминалци који се у Србији зову ''бизнисмени''. Само код лдп-а је то мало другачије. Обично је тим ''интересним групама'' циљ увећавање свог капитала. У том случају сте исти када се гледа интерес Милана Бека, али када се гледа интерес Беџета Пацолија онда то није само капитал већ и независност Косова и то је оно што врх твоје партије сврстава у сам врх српског политичког шљама.
mi sa 11 poslanika odlucujemo o buducnosti Kosova? dajte ljudi, ne budimo smesni.
ozbiljna interesna grupa u Srbiji, po mom misljenju, bi trebala da bude ona koja ce se boriti za detajkunizaciju Srbije, pocev od najveceg (Miskovica), pa sve do njegovih partnera. mislim i nadam se da takva grupa stoji iza LDP.
mi sa 11 poslanika odlucujemo o buducnosti Kosova? dajte ljudi, ne budimo smesni.
ozbiljna interesna grupa u Srbiji, po mom misljenju, bi trebala da bude ona koja ce se boriti za detajkunizaciju Srbije, pocev od najveceg (Miskovica), pa sve do njegovih partnera. mislim i nadam se da takva grupa stoji iza LDP.
Мислилац мисли паметан размишља. А Вања износи ''мишљење'' партије.