koliko covek treba da bude glup da bi u ovo poverovao?!
Koliko covek treba da bude glup da bi glasao za LDP?!
И онда на крају одахне кад га Коштуница превесла показном вежбом са радикалима Четри сома еврића, ситница... носио момак гајбице... Ма све ће то народ помлатити
Руфус је седео испод стола, њега треба да питамо јел истина ово за вино!
А тај сто је био неђе у Естонији претпостављам Него, Руфус је могао бар још три пута да понови исти пост, можда и да га стави у потпис. Тако би постигао исти ефекат као са оним ®USofili su najgluplji Srbi
« Poslednja izmena: 12. Maj 2007, 15:25:01 od Duh Sekire »
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
- Osoblje restorana je pomislilo da smo mi bogati i bahati Rusi koji su naručili vino samo zato što je najskuplje, a ne zato što znaju o čemu se radi. A pošto je pomenuto vino prava dragocenost, odbili su da nam ga posluže.
- Nesporazum je izglađen posle mog savršenog nastupa i onda smo pili najbolje vino na svetu! Nije mala stvar! - ispričao je Jovanović odmah nakon povratka iz Francuske izvoru Kurira, inače jednom od naših najpoznatijih ugostitelja.
Ово је најбољи део, баш ме занима како је изгледао тај наступ.
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
koliko covek treba da bude glup da bi u ovo poverovao?!
Koliko covek treba da bude glup da bi glasao za LDP?!
И онда на крају одахне кад га Коштуница превесла показном вежбом са радикалима Четри сома еврића, ситница... носио момак гајбице... Ма све ће то народ помлатити
"odahnem" sa cetiri soma eura samo za jedan dan, do kraja nedelje ocekujem da cifra naraste od 5-6 somica i to se zove pokusaj kostunice da me "prevesla"! on mozda moze vas da podjebava i da vam prica pricice, mene ! suvise je glup, ali cinjenica da je destruktivan govori o tome koliko je opasan!
nego kinfe ste znal da je cheda mal' nak.... prekjuche sam bil sa njim i ostojom i nak shetamo ispod doma omladine, pa kad dodjosmo do onog tatoo salona koji je ranije bil aeroflotovo predstavnishtvo, nash ti se chedica pochel drapat ko da ima vashi.... ostoja mi reche da je alergichan na sve shto je ikad bil rusko... sha ce jadan...
nego kinfe ste znal da je cheda mal' nak.... prekjuche sam bil sa njim i ostojom i nak shetamo ispod doma omladine, pa kad dodjosmo do onog tatoo salona koji je ranije bil aeroflotovo predstavnishtvo, nash ti se chedica pochel drapat ko da ima vashi.... ostoja mi reche da je alergichan na sve shto je ikad bil rusko... sha ce jadan...
ti dodjes nesto kao forumska luda! ali jaka ti je konkurencija, "tvoj kolega", razni strucnjaci i td.