Za vreme akcije Sablja, odlukom Vlade Srbije, ugašeni su listovi Nacional i Identitet. Otkriveno je da su vlasnici Identiteta bili Dušan Spasojević i Milorad Ulemek. Glavni i odgovorni urednik bio je Gradiša Katić, za kog su i svedoci-saradnici naveli da je bio prijatelj Spasojevića i Ulemeka. Uhapšen je u akciji Sablja. Danas radi u Kuriru. Gradiša Katić je tačno mesec dana pre ubistva premijera Srbije u intervjuu za Srpsku reč rekao - Legija i Spasojević ne bi ni mrava zgazili, svojih prijatelja se nikad neću odreći, a najmanje kada ih raznorazni tipovi prozivaju za sve i svašta. Dakle, ako su ti ljudi mafija, onda sam ja portparol mafije, rekao je Gradiša Katić. Dan pre ubistva premijera u Identitetu na naslovnoj strani objavljeno je - Đinđić meta slobodnog strelca.
Strasno sta pisu koliko je to nisko i bedno.......ovakve i slicne lazi su po stampi i medijima plasirali isti ti kriminalci i ovaj sljam od tzv. patriota i o Djindjicu,sada su se okomili na Cedu....nazalost jos uvek ima onih koji veruju sljamu,ali nadam se,sve manje!
- Osoblje restorana je pomislilo da smo mi bogati i bahati Rusi koji su naručili vino samo zato što je najskuplje, a ne zato što znaju o čemu se radi. A pošto je pomenuto vino prava dragocenost, odbili su da nam ga posluže.
нису знали да он ради за Сема.
Citat
Izveo sam Jelenu na večeru i možete misliti koliko sam se obradovao kad sam u vinskoj karti video "romane konti". Pošto je mojoj supruzi tog dana bio rođendan, pozvao sam konobara i bez razmišljanja naručio. Međutim, nije sve išlo glatko.
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Hm... a) ne znam u cemu je problem... ima se, moze se (cita: Munze Konza) b) nikad mi nisu bili jasni ljudi koji bacaju hiljade dolara na obicno vino... jos ako je malo starije, pa pocne da kisi.... garantujem da je domaca Carica Milica bolja od toga od 4.000...
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina