Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 22:04:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Kad će Srbija ući u EU?

Glasanje završeno: 16. Dec 2005, 00:01:26

2008.
0%  (0)
do 2013. ali posle 2008.
0%  (0)
do 2020. ali posle 2013.
25%  (4)
posle 2020.
6.3%  (1)
Nikad, EU ne želi Srbiju
6.3%  (1)
Nikad, ući će u EFTA
0%  (0)
Nikad, ujediniće se sa Rusijom i Belorusijom
6.3%  (1)
Nikad, EU će se raspasti do 2020.
12.5%  (2)
E baš me i to zabole.
18.8%  (3)
Šta je to EU?
6.3%  (1)
Šta je to Srbija?
18.8%  (3)
Ukupno glasova: 16
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kad ce Srbija uci u EU?  (Pročitano 17081 puta)
Poznata licnost

Paprikas :>

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
U pravu si
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Blago kuci koju zaobidjem :D

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
Zastava Tako blizu a tako daleko
mob
Nokia 6130
Madjarska ima izvoz oko 30-40 milijardi dolara godisnje. Mi kao uspeh navodimo sto nam je Amerika obezbedila pomoc za ovu godinu od 10 miliona dolara. Budimpesta je jedna od najatraktivnijih destinacija turistickih i jedna od najlepsih i najuredjenijih gradova Evrope. Madjarksa je generalno jedan uredjena pravna drzava, sekularna sto je veoma bitno. Madjarksa sklapa audi tt, ona je daleko ispred nas u svemu. Ja bih veoma voleo da zivim u zemlji u kojoj je tako "lose". I ne znam sta su im to uzeli? Nisu im nista uzeli, oni su to prodali i niko ih nije terao vec su shvatili da je to najbolje za njih. Mi i da hocemo da nam "uzmu" ne znam sta bi to mogli da nam "uzmu". Mislis da bi se neko otimao oko zastave ili ei nisa ili mozda neke trece drzavne kompanije? Mi kada bi klecali i molili da neko to uzme makar i dzabe, samo da vrati dugove i postavi te kompanije na noge kako bi ljudi mogli u njima da zaradjuju za hleb, niko ziv se ne bi upustao u tako nesto. I mi se onda jos plasimo da ce nam neko nesto uzeti.
Samo sto nista nije njihovo i za nista se ne pitaju, mislim da nije ok sve prodati samo da bi lepo ziveo, covek u Srbiji je zadovoljan i malim stvarima dok u madjarskoj ni novi audi im ne moze doneti iskren osmeh na lice.Mozda sam ja jednostavno vezan za Srbiju pa tako razmisljam, samo se nadam da ne razmisljaju svi kao i ti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Nije to bas tako da se oni nista ne pitaju

A problem je sto se ovde ljudi zadovoljavaj ne malim, nego prostim stvarima, a kao takvi nismo u stanju mrdnuti guzicom da nesto stvorimo, nego bi da se izlezavamo, a da imamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Ljudi, da li je gazda Srbin ili ne nema nikakve veze. Ne treba da nam uzimaju vojsku, crkvu, obrazovanje (svaka drzava u EU ovo kontrolise za sebe, osim vojske koja je specificna). Npr, da li je vlasnik Mobtela Bogoljub ili strana kompanija nama potrosacima nikakve stete ili koristi ne donosi samo po sebi. Ako kukamo na otpustanje radnika iz privatizovanih preduzeca, to je normalna stvar kroz koju prolaze zaposleni i u Americi i u EU. Ne kazem da je dobra stvar ali neizbezna.

A ljudima osmeh na lice donose jako slicne stvari u jako razlicitim zemljama - svuda se uziva u hrani, dobrim kolima ili tako necem slicnom, kako nama tako i Madjarima i Amerima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Upravo tako. Znaci ljudi razmisljaju na pogresan nacin.

@srdjank

Prvo, evo uzmi pa pitaj ljude u Mobtelu recimo, da li su se mnogo uplasili sto im gazda vise nije Karic nego neki Austrijanac? Ja ti kazem da nisu, a siguran sam da je velika vecina i zadovoljna jer zna da ce se uvesti red u kompaniju i da se nece vise poslovati burazerski. Pitaj recimo zaposlene u us steel da li su zadovoljni i da li mnogo pate sto im gazda nije vise neki tamo Matkovic iz sps-a koji je pokrao sve sto se moze pokrasti i sto su sada najveci izvoznici u Srbiji i sto imaju plate vece nego moj cale koji je dr.spec. I sta sada ima neki tamo radnik od toga da li je kompanija "nasa" ili je "tudja"? Ta podela uopste nije realna. Svaka kompanija je nasa, zato sto placa porez nasoj drzavi i od toga se isplacuju plate i penzije. Drugo svaki privatnik bio on stranac ili ne radi sta hoce sa svojim parama i moze da ih nosi na Kajmanska ostrva ili ne, to zavisi samo od pojedinca, ne i od toga sto je stranac ili ne. Takodje ja bih voleo da mi imamo jake domace brendove, ako si na to mislio, medjutim mislim da treba da budemo realni. Evo pogledaj samo Slovence koji su vekovima razvijeniji od nas i koji se sada bore kao lavovi od kada su usli u eu i opet gotovo da nista nisu uspeli da sacuvaju da bude bas Slovenacko. Znaci Gorenje je uspelo da odoli i to je to. Mislim da je Fruktal vec strani, Merkator je Slovenacki ali on moze da psluje samo po Srbiji i slicnim zemljama van eu i to je to. E sada, kakve mi sanse imamo da napravimo svoj brend i da on bude dovoljno jak da odoli konkurenciji iz eu? Ja mislim da nemamo nikakve sanse. Eto reci mi jednu kompaniju koja moze da psotane evropska kompanija? S'druge strane u Srbiji imas najvise nezaposlenih u celoj Evropi. Ti ljudi od necega treba da zive i moraju da se zaposle. Kako ces ih i gde zaposliti ako nemas nsita sto ti funkcionise u drzavi? Znaci jedino resenje, ne i najbolje, ali jedino, je ulazak stranih kompanija i zaposljavanje nasih ljudi u njima. Kasnije kada se razvijemo dovoljno i kada preomenimo pre svega svoj mentalitet, onda ce poceti i ovde da nicu kompanije koje ce nesto vredeti i onda cemo poceti da stvaramo nesto sto vredi a sto je nase, ma koliko to imaginarno zvucalo. I jos hocu da kazem da mi je stvarno muka od te socijalne demagogije kako je Srbin zadovoljan sa malim stvarima, kako je Srbima dovoljno da imaju hleba i igara. Ko je to rekao i ko je dao ljudima za pravo da pricaju takve stvari? Evo ja sam Srbin i to veliki i zelim sve najbolje mojoj zemlji, a necu da mi niko prica kako je meni dovoljno da imam da jedem i da gledam kosarkasku reprezentaciju i da zato treba da budem srecan.  Zasto sam ja losiji od jednog Nemca, Amerikanca ili ako hoces sada vec mogu da kazem i Slovenca, Ceha, pa na kraju krajeva i Madjara, zasto da ne? Zasto oni mogu da zive u uredjenoj zemlji, da zaradjuju dovoljno da voze solidna kola, da mogu da kupe stan/kcu, da imaju nezavisno sudstvo, da mogu jednoj recju da zive zivot dostojan coveka, a da meni neko  prica kako ja nisam pravi Srbin jer pravi Srbi su srecni sa malim stvarima? To je socijlana demagogija koja datira iz perioda komunizma i socijalizma i to je jako opasna stvar. Takodje tvrdim da su Srbi mnoog veci materijalisti od vecine evropskih naroda. U Srbiji svi jasu tu ideju socijalne racnopravnosti i neke marksisticko-komunisticke utopije, a svi u stvari samo cekaju priliku gde ce sta da maznu i postanu clanovi kluba Karica. To je veoma perfidno i prljavo i ja takve ljude ne cenim.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Nimalo mi nije smetalo sto je Austrijanac vlasnik mobtela, naprotiv nisam ni za trenutak uskomesao misli. Znam da moze samo da popravi kvalitet mreze, koja se ionako cesto gubi zbog nedovoljne pokrivenosti. Treba realno sagledati stvari sta je to sa cime mozemo da izadjemo u Evropu, a sta ne. Sa malo toga mozemo izadji, turizam, poljoprivreda (mada tesko pored Holandije, Belgije i Izraela), rudna bogatstva, a za ostale stvari nismo konkurenti u svetu, a posto je trziste vec globalno, podlozno stranim uticajima ne ostaje nam drugo nego prodati ono sto se moze prodati kako bi funkcionisalo. Cesto prodjem kada idem u trgovinu pored Iskrinog servisa, i to je tako bedno, n ma zive duse u njemu, mracno, prljavo, i neka zastarela tehnoligija, i pitam se kako neko moze onda da kaze sta ce nam stranci imamo mi Iskru?
Iskra je srpska!! Ko ce kupiti iskrin usisivac ili telefon pored danasnjeg sonija,k panasonica, i ostalih proizvodjaca!! Ali eto mi naucili u komunizmu da pravimo stavri za koje nismo podobni, samo da bi na sliu boga zaposlili coveka, i sada kada je to vreme proslo, nema ga, neki bi jos da igraju staru igru koja ne prolazi vise!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
To i ja kazem. 50 godina su nas kljukali tom pricom kako je zastava, bolja od vw, kako je ei nis bolji od sony-ja, kako je  sloboda cacak bolja od mulinex-a i tako dalje. Sada smo se ili bar smo poceli da se susrecemo sa realnoscu i taj susret je bolan, ali kao kada se skida hanzaplast, sto brze to bolje. Ja bih voleo da mi imamo brend koji je jak i svetski poznat. Voleo bih da odem u Francusku i da mi tamo kazu, a Srbija to je ona zemlja gde se prave dobra kola, dobra bela tehnika. Medjutim danas kada odes u neku civilizovanu zemlju i kada kazes odakle si, jedino sto mozes da dobijes je odmahivanje rukom, uz recenicu ah Srbija. Mene to strasno boli i zato bih zeleo nesto da promenim. Medjutim kao sto ni Zoran Djindjic koji je bio kapacitet kakvog verovatno nikada nismo imali, nije uspeo nista da uradi sam, tako ni ja ni niko od nas pojedinacno nista ne mozemo da uradimo. Znaci potrebno je promeniti metalitet ljudi, suociti ih sa realnoscu i tek tada reci, eto krecemo sa nule i idemo da nesto promenimo.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne mislite da je problem i cinjenica da o tome kako mi treba da se menjamo obicno pricaju oni koji u zivotu nista ne rade i ne planiraju da to promene?
Kompletna generacija sadasnjih politicara je u 90% slucajeva ceo zivot parazitirala ili od svojih roditelja ili od ove drzave... Ljude koji su svojim radom postigli nesto mi miniramo, kad oni pricaju to niko ne slusa, ali zato kad propali studenti koji su slucajno postali ministri ili predsednici nekih stranaka te nevladinih organizacija ...
Kad dodje Zepter koji je krvavim radom u zivotu stekao mnogo... on je nebitan.. njega treba odjebati.. ali zato kad Cedica kaze nesto to 50 televizija prenese.
I na ovoj temi... ja stvarno nemam nista protiv toga da neko u zivotu i ima i da zivi lepo.. ali nije normalno da bez obzira na sve ti Ciklo pricas kako treba da se radi.. za pocetak... zavrsi taj faks pa onda kad krenes da radis menjaj sebe... ovako ti studiras kolko godina vec i bunis se a sam nisi bas reprezentativan primer...
Ti i generacije koje su oko tvoje +10 i -10 godina su te koje nesto mogu da promene.. coveka od 50 godina kakvih je 85% zaposlenih u ovoj zemlji ne mozes menjati.. ali "vi mladi" ili "mi mladi" kako god, treba da donesu tu novu energiju.. pritom ... od uzorka od 100 pripadnika tih generacija... 3 su zavrsila faks, 1 ga je zavrsio u roku, 40 su veciti studenti, 40 su nezaposleni u svojoj tridesetoj, 15 je zaposleno negde i 2 su u zatvoru... otprilike...

I nije normalno da Zorana Djindjica toliko uzdizete u nebesa. Zoran je izuzetan um, ali njega je u dobroj meri sacekalo ono sto je sam sebi zakuvao, njega su ubili oni sa kojima je on radio, ne kazem da je on kriv za to, niposto nije, ali on je bio svestan tih rizika ako je i malo mozga imao (a jeste). On je znao sa nekim stvarima ne sme da se igra, pa se igrao. Znao je da u ovoj zemlji ima ljudi sa kojima se ne sme mesati, pa se mesao. Jeste on to radio iz najbolje namere, ali to ne znaci i dalje da je radio pravu stvar. On je bio idejni tvorac 5 oktobra. On je okupio sve te ljude koji su pobedili sa tom koalicijom i on je znao da od tih 18 ljudi imaju mozda 2 cestita coveka a da su svi ostali i kriminalci i prevaranti. Izmedju ostalog, njegovo okruzenje u stranci je sasvim dovoljan primer. Svaka njemu cast za ono sto je uradio, ali on je zakuvao ovu corbu .. on je ove na vlast doveo iz potpune anonimnoisti. On je to napravio, i napravio je mnogo dobrih stvari, i mnogo toga pozitivnog je pokrenuo.... i plenio je brate, kad je on bio premijer imao si osecaj da idemo negde iako smo prilicno tapkali u mestu.. ali nije on svetac i treba to vec jednom shvatiti. On je samo imao mnoge stvari koji sadasnji policiticati a ni oni pre njega, a to je "becka skola" i maniri, i znanje i stav... nije drvoseca kao sto je to Velja, nije narkoman i manijak kao Vuk, nije pihtija kao Kostunica... imao je energiju i nacin da to podeli, ali aman.. nije bi andjeo, da jeste ne bi ga ubili njegovi. Da li njegovi iz stranke ili njegovi iz koalicije, nije bitno, svi oni su njegovi i sve njih je on napravio time sto jesu.

No.. da se vratimo temi...
Pre 20 godina Zastava je bila sasvim dobar auto... ne u rangu nemaca, ali sasvim ok za svoje vreme, kad vidis sta su drugi pravili kad je izasao jugo i kec (kraj sedamdesetih pocetak osamdesetih) to su sasvim ok kola. Problem je sto je i tu i na drugim mestima  sve stalo pre 20-25 godina.
I ta Sloboda cacak je pre 25 godina napravila usisivac koji je do pre 3 godine savrseno radio u mojoj kuci, dok je za to vreme moja baba promenila 5 nekih japanskih.... Problem je sto su sve te fabrike pravile dobro za svoje vreme, ne dobro kao filips ali nisu ni toliko kostale, nudile su sasvim dovoljno za svoju cenu. Gorenje i dan danas pravi izuzetne proizvode kakve je pravilo i pre 25 godina.. al ne pravi iste modele.. nije stalo gde je tad bilo, razvijalo se...
Ne treba apriori pljuvati po nasim stvarima, one jesu zastarele, ali nisu toliko lose. I ta zastava je 1000 puta bolja od lada koje su se proizvodile do pre par godina, pa mozda cak i od ovih novih koje su 4 puta skuplje a sem malo krute plastike ne donose nista bitno novo u odnosu na keca ili juga...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Ne kazem ja sta je bilo pre. Kazem da sada je Iskra smesna na odnos drugih proizvodjaca, a ima ih koji bi rekli pa Iskra je bar nasa, i ono kao u svoje vreme je bila dobra. To "kupujmo nase" malo prevazilazi granice realnosti, i ako bi nesto stvarno kupio nase to je samo hrana i to iskljucivo hrana vezana za ovo podrucije, u svemu ostalom nismo ni konkurentni stranim proizvodjacima. Naravno da cu danas pre uzeti milka cokoladu nego pionir, ili ne znam gorenje sporet ili jos bolje neki nemacki nego slobodu, ili neku stranu konfekciju nego domacu. Drago mi je kada recimo vidim domacu firmu "Radimpex" kako proizvodi software za dimenzionisanje konstrukcija, softver boli glava, i to jako cenim, i nije skup, ali ne mozemo sve imati kao u doba komunizma, i tehniku i hranu, i automobile i tekstil, i prehrambenu itd, zato je to sve i stalo jer je toga previse bilo, i nije se vodilo racuna o kvaliteti nego iskljucivo o kvantiteti samo nek se proizvodi, a kada je doslo vreme za promenu tehnologije sve je stalo.

I jeste da su mladi ti koji pokrecu celo drustvo, i sve revolucije u svetu, osim komunistickih, su pokretali mladi, ali kako ja nesto da uradim u ovoj zemlji, ne mora to biti znacajno, kada su mladi necenjeni, ne da ima se sansa, nemaju rec. Nama su sto puta na fakultetu rekli, nece te vi graditi nijedan most, niti uestvovati u projektu, dok je Nikola Hajdin ziv, a kada ono ode onda ce njegov sin da radi, i nikada necu nijedan kanal u Vojvodini projektovati, za navodnjavanje ili odvodnjanajve, dok tu vlada jedno drugo bozanstvo od profesora, i tako nekoj trecoj strani trece etc. Kada jednom ne bude tog monopolisticko-komunistickog uticjaa na mlade, kazem komunistickom, jer su u komunizmu samo matore drtine bile neki uticajni faktori, onda mozda i kazem e pokusacu u ovoj zemlju nestouraditi i dati doprinos. Ovako neista od toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
To "kupujmo nase" malo prevazilazi granice realnosti, i ako bi nesto stvarno kupio nase to je samo hrana i to iskljucivo hrana vezana za ovo podrucije, u svemu ostalom nismo ni konkurentni stranim proizvodjacima
To cela evropa ima, racunajuci i hrvatsku, gde je cak ta kampanja mnogo direktnija "Kupujmo Hrvatsko, cuvajmo nasa radna mijesta!"
Citat
I jeste da su mladi ti koji pokrecu celo drustvo, i sve revolucije u svetu, osim komunistickih, su pokretali mladi, ali kako ja nesto da uradim u ovoj zemlji, ne mora to biti znacajno, kada su mladi necenjeni, ne da ima se sansa, nemaju rec.
Uvek su bili pa su uvek uspevali da naprave nesto.
Srusili smo slobu.. nije bilo dovoljno.. ja sam seo i napravio burek.. danas je on uprkos svemu najveci forum u ovoj zemlji...
Imam par prijatelja koji su par godina stariji koji su 3 godine radili kao stoka sve moguce poslove, napravili sebi firmu od koje i oni i njihove porodice i prijatelji koji zajedno rade lepo zive.
Imas cedu koji je polupismeno narkomansko govedo koji je postigao da ima obezbedjenje koje kosta ko ukupni dohodak jedne povece fabrike mesecno.
Sve je stvar ideje i petlje... Vecina ljudi i onako nije napravila nista u oblasti koju je studirala... Tesko jeste.. jebeno je tesko.. ali nije nemoguce.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 22:04:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.