Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kog kablovskog operatera koristite?
SBB
Ikom
Radijus Vektor
PTT
Drugi, lokalni provider
Idi dole
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kablovski internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 429929 puta)
Ucesnik diskusija

I O5 MI! PFC

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
HTC Wildfire S
Hvala.
Nego, nije mi jasno, imaju spisak analognih kanala i digitalnih... HD nemaju?

Imas u osnovnom paketu dva HD Nature i RTS, za koji mesec ce biti i dodatni paketi.Za sada samo u osnovnom paketu imaju ta dva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Da i oni su free. Valjda se uz jednu pretplatu dobija i mogucnost gledanja tv na kompu ako imam ok info  Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2012, 23:31:59 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

I O5 MI! PFC

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
HTC Wildfire S
Da i oni su free. Valjda se uz jednu pretplatu dobija i mogucnost gledanja tv na kompu ako imam ok info  Smile

Kako mislis i gledanje na kompu? Mozes koliko hoces TV-a da prikacis ako na to mislis? Ili je nsesto drugo, sto ja ne znam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Ljudi jel zna neko sta se desava sa Targom ako dokazu da je Nuba nelagalno postavljala optiku? Targo je valjda Nubina cerka firma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Sta, sta?
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 5
I mene ovo interesuje. Hoce li targo nastaviti sa radom, romcevicu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

I O5 MI! PFC

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.92
mob
HTC Wildfire S
Pa zasada i dalje rade, ako da se nista ne desava. Evo Staru Pazovu kopaju samo tako, i potpisuju ugovore.

A to oko afere sa Dulicem, ne znam sta da kazem. Ako se dokaze da je kriv zavrsice iza resetaka, koliko vidim DUlic se tereti za zloupotrebu sluzbenog polozaja, dao im tu dozvolu i to je to.
Drzava nije pokradena pare su iz Slovenije tako da oni neka rade sta hoce sa svojim parama, samo da ja i ostali imamo  normalan internet.
Da li ce ih zatvoriti ili nece, ne znam. U najgorem slucaju moze to sve da preuzme neka nasa firma npr. Ali posto vidim da ljudi i dalje rade i da su ulozili toliko para ne verujem da ce tek tako sve propasti.

Nisam pravnik pa ni ne znam sta moze da se desi, to je sve moje misljenje.

Znaci kablove sigurno nece niko dirati tu su gde su. Jedino se moze desiti da to sve preuzme neka nasa firma i da opet imamo monopol.To je moje misljenje za najgori scenario sto moze da se dogodi, a ja verujem da ce TT nastaviti sa radom.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2012, 19:07:50 od dejanromcevic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Bili juce do moje zgrade... Cekam samo postavku vertikale u ulazu i uzimam 20/10 plus kablovsku... Jedva cekam...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Imam pitanje vezano za digitalnu tv pa ako neko može da mi pomogne bio bih mu vrlo zahvalan. Radi se o tome da sam pre par dana kupio Samsung d550 koji ima ugradjen DVB-C tuner, uzeo frekvence od svog kablovskog operatera (Jotel iz Niša), ali imam problem sa kvalitetom slike, naime na većini kanala kao da se meša signal sa 2 ili više stanica, a dobar deo stanica nisam uspeo da uhvatim. Obratio sam se Jotelu i oni su mi rekli kako je problem u DVB-C tuneru, a u prodavnici gde sam kupio Tv da je problem do Jotela. Pošto ne znam na koga treba da usmerim nezadovoljstvo, da li da pritiskam Jotel ili da tražim od prodavca da to servisiraju jer imam urednu garanciju, rešio sam da proverim ako neko od forumaša ima ideju do koga je problem. Inace na drugom TV-u koji ima ugradjen Jotelov reciver digitalni signal primam bez greške. Hvala unapred na odgovoru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 5
Deluje da je do tjunera.  Smile

U prodavnici navedi da je na drugom tv sa jotelom sve ok. Jesi probao manuelni tjuning? Tj da probas da podesis malo bolje kanal koji je losijeg kvaliteta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.