Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kog kablovskog operatera koristite?
SBB
Ikom
Radijus Vektor
PTT
Drugi, lokalni provider
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kablovski internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 428378 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
imam internet preko sbb-a i problem je u tome sto kada skidam preko raipd shera moram da sacekm nekih sat i po
za sledeci dok ortak preko adsl-a samo ugasi i upali modem
da li lma neko resenje
hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
imam internet preko sbb-a i problem je u tome sto kada skidam preko raipd shera moram da sacekm nekih sat i po
da li lma neko resenje
hvala unapred

Imas konekciju preko  USB-a i preko LAN-a, koliko znam... instaliras drajver za usb. i imaces dve ip adrese...smanjices vreme cekanja na pola. Samo moras naizmenicno da se konektujes sa jednog pa sa drugog. Normalo ako ti je ip dinamicki.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne bih rekao da fizicko lice moze da ima 2 ip adrese preko sbb-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Hvala na pomoci
bio si u pravu .  .  .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ne bih rekao da fizicko lice moze da ima 2 ip adrese preko sbb-a.
Onaj ko ima dinamicki IP na SBB-u.
Imamo dve adrese istovremeno. Ako nisi konektovan na jednu IP adresu menja se za oko 48 sati.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
da li lma neko resenje
hvala unapred

Imas konekciju preko  USB-a i preko LAN-a, koliko znam... instaliras drajver za usb. i imaces dve ip adrese...smanjices vreme cekanja na pola. Samo moras naizmenicno da se konektujes sa jednog pa sa drugog. Normalo ako ti je ip dinamicki.

Na to sam mislio. Mozes imati i 100 ip adresa. Al sta ti vredi ako samo jednu mozes koristiti u jednom trenutku.
U svakom slucaju za rapid ce mu pomoci donekle.
« Poslednja izmena: 09. Feb 2008, 12:18:41 od okno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
nisam siguran za sbb ali trebalo bi da za svaku konekciju sa dinamickom IP, samim resetovanjem modema dodeljuje se nova IP, a i iskljucivanjem kompa na Power dugme takodje, tako je bar za adsl sigurno a za sbb ne znam.
Inace imam IKOM flat 2 128/60 valjda mada upload varira dosta (merim na speedtest.net), radi sasvim ok, skidam primereno tom paketu, znaci u zavisnosti od servera sa kog skidam download rate je uglavnom oko 15kbps ...
inace neko je vec pomenuo i moze da se desi da je meni takodje, imao sam ranije Flat 1 64kb ... znaci igrao sam sve opusteno, a cini mi se da mi je sada veci ping nego tada, bas me cudi to ... inace umrezio sam sada dva kompa i zbog toga od marta uzimam 512 tj Flat 4, pa cu da vidim kako ce da bude, generalno net je dobar nikada nisam imao problema,
i trebalo bi izmeniti prvi post, jer dosta su pojeftinili i ubacili jos dosta paketa, npr. ovde je najveci napisan 256 ja mislim a sada ima i po 2mb nisam siguran ...
uglavnom u cenu je uracunata i kablovska stim sto se uz sve pakete od Flat 3 pa na vise dobija i PAY TV ...
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Danas su me posle pola godine zvali iz SBB/a da realizuju moj zahtev za kablovski internet, na sta sam ih ja lepo oterao u tri lepe  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ja koristim sbb flathome 256/128 sbb je UZAS nevidjeni!!! Padne kisica ono nestane konekcija sa internetom kako nemam pojma. Gase internet bez obavestenja za rad na serveru! Odjednom pukne internet pozovem da vidim u cemu je problem i kada ce da poprave odogovor je uvek isti: "ne znamo nije do nas". Ili cabal pokazuje ok sve super a nema interneta i posle restartovanja i ostalih stvari pozoves oni ti kazu "imamo lep signal i  pokazuje sve ok ako se ne popravi za 2 dana pozovite ponovo da zapisemo reklamaciju". Naravno ako se ne popravi i zapisu reklamaciju serviser dodje za 3-4 dana da otkloni kvar. To je sve sto imam da kazem o sbb-u.
IP sačuvana
social share
Zivi da bi doziveo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Ja koristim sbb flathome 256/128 sbb je UZAS nevidjeni!!! Padne kisica ono nestane konekcija sa internetom kako nemam pojma. Gase internet bez obavestenja za rad na serveru! Odjednom pukne internet pozovem da vidim u cemu je problem i kada ce da poprave odogovor je uvek isti: "ne znamo nije do nas". Ili cabal pokazuje ok sve super a nema interneta i posle restartovanja i ostalih stvari pozoves oni ti kazu "imamo lep signal i  pokazuje sve ok ako se ne popravi za 2 dana pozovite ponovo da zapisemo reklamaciju". Naravno ako se ne popravi i zapisu reklamaciju serviser dodje za 3-4 dana da otkloni kvar. To je sve sto imam da kazem o sbb-u.

Klikni ovde pa daj skrin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.