Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kog kablovskog operatera koristite?
SBB
Ikom
Radijus Vektor
PTT
Drugi, lokalni provider
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kablovski internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 429345 puta)
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia X6 16gb
ex3-Za adsl ima tema za to i mnogo puta je receno da je telekom najbolji...
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 606
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95 8gb Apple 3g
imam ikom kablovski internet za 2200 dinara imam 512kb/s plus besplatnu kablovsku televiziju i plus besplatne pay kanale i to sve pakete.stvarno su najjaci u beogradu.preporucujem svma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia X6 16gb
milorad28-Druze,i ja sam imao ikom (i dalje koristim njihovu TV)Skoro sam odjavio i uzeo adsl,zbog cega????Sacu i reci zbog cega..Ikom je ustvari osnovan kao dp-kom sto su iniciali mog komsije koji je bio vlasnik te kablovske i ta kablovska je krenula bas iz moje zgrade(iz vesarnice  Smile )Znaci dobro sam upoznat sa istom...To sto kazes da imas besplatnu TV kablovsku i te kanale to nije istina,to ti je sve lepo uracunato u tih 2200din.Pogledaj samo adsl 512 kosta oko 1300din,reci mi jer stvarno gledanje kablovske vredi jos 700din????Ja sam imao ikom 256 paket(samo sto mi je 256 bilo tek od 5 popodne do 8 ujutru,a ovako je bio 128) i placao sam 1600din.Sto znaci da je paket koji je na adsl u bio 256(i to 24h bez povecavanja i smanjivanja)  kostao 1300din-sad je to 512 paket(posle dupliranja),jeftiniji od tog.
I sad mi reci sta se vise isplati?

1.Uzeti ikom 512+kablovska tv za 2200din
2.Uzeti adsl 512 za 1300din + kablovska tv-440din = 1740din
« Poslednja izmena: 14. Okt 2007, 23:52:03 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Alcatel One Touch
@vostezmaj,apsolutno si u pravu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia X6 16gb
drogance-Pa vidi,stvarno nelazem,ta kablovska je pocela iz moje zgrade tako sto su razvlacili kablove sa moje zgrade na okolne,i znam sve o toj kablovskoj...Imao sam njihov internet tako da nepricam napamet,i to sam morao da cekam da mi istekne ugovor(na 1god) da bi prekinuo.I to je bilo pre nekih mesec ipo dana(znaci skoro)Ja sam sa tim paketom(koji god da je) skidao oko 15-16kb/s a placao sam 1600din(znaci oduzmimo 440din za TV i to je 1160din)Za sta ja da placam tolike pare???Za malo brzu konekciju od dial-up a??Ovaj 512 paket neznam dali se i njemu deli konekcija od 17h do 8h,ali opet to je 2200-440=1760din za to,a adsl je 1300din(ista konekcija i to 24h dnevno uvek ista)Ja mislim da realno pricam i da sad nehvalim adsl zato sto ga imam,vec sam presao na njega jer je bolji...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol
Poruke 37
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
drogance-Pa vidi,stvarno nelazem,ta kablovska je pocela iz moje zgrade tako sto su razvlacili kablove sa moje zgrade na okolne,i znam sve o toj kablovskoj...Imao sam njihov internet tako da nepricam napamet,i to sam morao da cekam da mi istekne ugovor(na 1god) da bi prekinuo.I to je bilo pre nekih mesec ipo dana(znaci skoro)Ja sam sa tim paketom(koji god da je) skidao oko 15-16kb/s a placao sam 1600din(znaci oduzmimo 440din za TV i to je 1160din)Za sta ja da placam tolike pare???Za malo brzu konekciju od dial-up a??Ovaj 512 paket neznam dali se i njemu deli konekcija od 17h do 8h,ali opet to je 2200-440=1760din za to,a adsl je 1300din(ista konekcija i to 24h dnevno uvek ista)Ja mislim da realno pricam i da sad nehvalim adsl zato sto ga imam,vec sam presao na njega jer je bolji...

Hheheh pripazi na reci tipa: neznam, dali, nelazem i to...
« Poslednja izmena: 15. Okt 2007, 15:00:00 od FicaBlok38 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia X6 16gb
Mavidisdaneznamstapisemikakopi sem  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Unlimited

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 628
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson P990i
Ja imam radius vektor 512/128,vrh je.ne znam kakve su druge,ali znam da ovde gde ja zivim ima samo radius vektor i to tek od predprosle godine.skida oko 60 kbps,upload je zadnji put kada sam uploadovao bio oko 14 kbps.a ako neko slucajno ima neki dobar torrent sajt,neka javi,posto na koji god da idem ima mnogo malo seed-a i nepada mi na pamet da skidam 2.5 gb tri nedelje,ko kada sam skidao last xp 16(2.5 gb),bukvalno tri nedelje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6300
IKOM kablovska. Par puta mi nije radio kako treba ali ono što je bila posebna smaračina je to što sam ih cimao 15 dana da mi reše problem prekidanja neta. Na kraju je odgovor bio da nije u njihovoj moći da to srede i da je to do instalacija u zgradi. !?!?! Kad sam posalo mail da želim da raskinem ugovor net je odmah proradio. Prelazim na ADSL. Prvo sam mislio u Telekom, ali mi se ne potpisuje ugovor na 18 meseci.  Smile Idem kod Sezama pa ću videti.
IP sačuvana
social share
Visina slike 60k? :lol:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

One Door Away From Heaven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N70
crtl+c >> ctrl+v

E pa ovako...

Vec 3-4 godine koristim KDS internet. I radi sve super zaista ne mogu da se pozalim.
Nikada nisam imao problema ni sa igricama, ni sa downloadom i ni sa cim drugim. Korisnicku sluzbu sam mozda zazvao 3x za 4 godine.
Sa brzinom od 256 download je 28-32kbs sto je super

Ali su ga preterali.
Mislim i sa ovim novouvedenim cenama i dalje su preskupi...

Ewo npr.

- Kod Telekoma moze da se uzme adsl za 1 dinar (sa PDV-om 1,8) a brzina 1024/128 Kb/s je 2.136 dinara. I kod njih je najbrze i uvesti adsl.

- Kod PTT-a 1024/128 Kb/s je 2100 dinara. ne znam da li se placa modem i instalacija. I plus imaju posle 3 meseca popust. Sto znaci ako koristite godinu dana onda placate za gorenavedenu brzinu 1.680 dinara.

- SBB koliko sam upoznat ima slicne cene kao KDS, mozda malo nize, ali imaju mrezu izmedju korisnika, sto je vise nego veliki PLUS( + ).

- BEOGRID ima Flat 256 Kb/s koji izadje 1430(internet) + 470(mreza). I sad u mrezi je brzina 1Kbs. Sa tim sto npr ako skidate nesto od korisnika koji je u susednoj ili istoj zgradi realna brzina moze biti i 5Mbs.

i tako dalje i tako dalje

Sve u svemu. Obrni okreni nama na kraju ispade najskuplje. Nemamo mrezu, najveca brzina je 256, mada i ne zelim da pomislim koliko bi im kostala 512...

Predpostavljam da je toliko skupo jer je IP adresa relativno staticka(ipak se po nekad promeni).

Uglavnom sa ljudima sa kojima sam pricao koji koriste KDS razmisljaju o promeni provajdera.
Mada sam siguran da su svi ostali provajderi dosta losiji.

Iskreno ne bih dao vise od 2000dinara mesecno za internet. Mislim da je i toliko mnogo.

kada bi uveli 512 za 2000 bila bi nova godina  :mrgreen:l

Zaista bi bilo super ako bi uveli jos neke pogodnosti.
Mrezu, nove brzine, nemam pojma.

Jer na kraju krajeva 1024 za 2100dinara je ok. Pa i da ne radi 25% vremena (sto je nekih nedelju dana mesecno) pa opet bolje ispadne od KDS-a.

Smile
IP sačuvana
social share
I never loose, I just choose not to win. <Mandy>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.