Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 14:49:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juzni Sudan - Nova nacija  (Pročitano 17255 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nazalost njihove vodje zive mnogo bolje. Narod ne zivi jer se za narod niko ne brine. To da li ce neki narod ziveti bolje ne zavidi samo od zapada vec gle cuda i od samog naroda. Zapad tu sluzi samo kao strana od koje sa pametnom politikom mozes da izboksujes sredstva pomocu kojih sa pametnim ulaganjem mozes razviti i unaprediti drzavu.
naravno da zavisi i od samog naroda,to stoji.ali s druge strane,sad su okruzeni otrovima,te cak i da se nesto desi u njihovim cobanskim mozgovima i oni pocnu da se razvijaju,posledice dejstva njihovih "saveznika" ce ih dugo sputavati.

radi se jednostavno o tome da Ameri odlucuju ko,kad i kako ce da ima status saveznika kod njih.neki imaju puni status,i za njih ce uraditi sve,a neki imaju samo delimicni,ili cak i lazni.
Sipcine na primer imaju nesto izmedju.misle da ih ovi vole i da ce ih doveka braniti,a ne shvataju,cak ni posle ovih slucajeva trovanja,da su im u stvari samo potrosna roba.tranzitna stanica,i nista vise.

Ma bre ne skreci razgovor. Dao sam ti link, ako si ga pogledao daj komentar na destine miliona ubijenih sunarodnika. Ma ciji da su.
Ili odgovori: ne interesuje me.
Posle cemo o tempiranoj bombi koju si drzao na sred Srbije pa ti nije smetala. Bilo je 250 tona koje je curilo na sve kanale.
verujem!sve ti verujem.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 03:03:18 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 263
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

Profil nove države
* Glavni grad: Beograd
* Površina: 88361 km2
* Stanovništvo: oko sedam miliona
*
* Polovina stanovništva živi sa jednim dolarom dnevno
* Manje od polovine stanovnika ima pristup pitkoj vodi
* Manje od 10 odsto dece je vakcinisano
* Na manje od 10 odsto porođaja prisutan je lekar
* Čita i piše manje od 15 odsto stanovnika

A koja je ovo država?[b][/b]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230

Profil nove države
* Glavni grad: Beograd
* Površina: 88361 km2
* Stanovništvo: oko sedam miliona
*
* Polovina stanovništva živi sa jednim dolarom dnevno
* Manje od polovine stanovnika ima pristup pitkoj vodi
* Manje od 10 odsto dece je vakcinisano
* Na manje od 10 odsto porođaja prisutan je lekar
* Čita i piše manje od 15 odsto stanovnika

A koja je ovo država?[b][/b]
Ma daj bre izdajnice, pa nije moguce.Nemoj da KoNJuzin to procita, pa da misli da smo stvarno ruska gubernija.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
ima vise od 7 miliona Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
ima vise od 7 miliona Smile
Ma dobro, to hajde de, kad racunas u koliko smo drzava ziveli u zadnjih 100 godina.
Taj broj zavisi od cega komiteja deli. Ako deli lizalice i evriche, lako nas moze biti 20 miliona, ako bije po usima, ima nas samo sedam. Smile Smile Smile
Lako bismo mi to izbrojali da znamo dokle su nam granice.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 16:44:46 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
naravno da zavisi i od samog naroda,to stoji.ali s druge strane,sad su okruzeni otrovima,te cak i da se nesto desi u njihovim cobanskim mozgovima i oni pocnu da se razvijaju,posledice dejstva njihovih "saveznika" ce ih dugo sputavati.
Ovde si u pravu ali ne zaboravi da u politici nisu bas sve 100% win-win situacije. Da su se siptari bunili kao mi te bombe bi im bile najmanji problem posto bi dobili mnogo gori tretman.

radi se jednostavno o tome da Ameri odlucuju ko,kad i kako ce da ima status saveznika kod njih.neki imaju puni status,i za njih ce uraditi sve,a neki imaju samo delimicni,ili cak i lazni.
Sipcine na primer imaju nesto izmedju.misle da ih ovi vole i da ce ih doveka braniti,a ne shvataju,cak ni posle ovih slucajeva trovanja,da su im u stvari samo potrosna roba.tranzitna stanica,i nista vise.
U svetu spoljne politike sve je interes, nema tu ni ni mrvica ljubavi i zato danasnji partneri mogu sutra postati potencijalni neprijatelji. Ameri imaju svoje ciljeve i interese i biraju ekipu koja ce im te interese ostvariti na najlaksi tj. najjetiniji nacin (i ekonomski i politicki). Male drzavice zbog svoje nemoci niko ne pita nista i jedino sto mogu da urade je da ne kontriraju velikima i da iz svake situacije svojom pamecu, hladnokrvnoscu i logikom izvuku najbolje moguce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Sretna Nova Godina svim ucesnicima diskusija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 263
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Što se Amera tiče, još je čini mi se Kisindžer rekao da je opasno imati Amerikance za neprijatelje, ali da je kobno biti njihov savaznik. Što se tiče pameti, hladnokrvnosti i izvlačenja koristi malih država, one da imaju te sposobnosti, ne bi ni postojale. Nisam jugonostalgičar, čak naprotiv, ali smatram da je u ekonomskom inrteresu svih naroda Jugoslavije zapravo bila ta Jugoslavija. Kao što je ekonomski interes američkih država upravo Amerika. Da li bi država Nju Jork, Nevada, Novi Meksiko ili bilo koja druga država bila tako moćna i jaka kao njihova zajednička država Amerika? Čisto sumnjam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Što se Amera tiče, još je čini mi se Kisindžer rekao da je opasno imati Amerikance za neprijatelje, ali da je kobno biti njihov savaznik. Što se tiče pameti, hladnokrvnosti i izvlačenja koristi malih država, one da imaju te sposobnosti, ne bi ni postojale. Nisam jugonostalgičar, čak naprotiv, ali smatram da je u ekonomskom inrteresu svih naroda Jugoslavije zapravo bila ta Jugoslavija. Kao što je ekonomski interes američkih država upravo Amerika. Da li bi država Nju Jork, Nevada, Novi Meksiko ili bilo koja druga država bila tako moćna i jaka kao njihova zajednička država Amerika? Čisto sumnjam.
Ameri ni nisu drzava. Oni su skup dobro definisanih interesa institucionalno zasticenih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
MacOS X
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
BlackBerry Torch
« Poslednja izmena: 15. Jan 2011, 13:58:27 od Sale Nadj »
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 14:49:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.