Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus - najtrofejni italijanski tim  (Pročitano 304655 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
Pa tribaju pojačat obranu... tu su slabi za popizdit... triba dovest pojačanja pod hitno...

A taj Senderos nije toliko loš... mislin da bi moga bit solidan klupski igrač... Kad već neće Cannavaro da se vrati, triba se snalazit drugačije - mislin, nije Senderos Cannavaro, ali bolje išta nego ništa

Ja osobno bi najviše volija da dođe Lucio (iz Bayerna)
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
samo ja sam mislio da je on stariji.. 22g?
samo da se otkace nikole legrotalasike, ne moraju ga otjerati, nije los, klupa place za njim...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja sam mislio da ima 23-24 ali znam samo da je bio odlicno igrao na svetskom prvenstvu za svajcarsku ali ga ***bala povreda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung X 680
Senderos je dobar igrac i dobro bi dosao Juve-u. Mislim da United nece  Smile pustiti Vidica tako lako, pa je Senderos najrealnijje resenje. Potreban je jedan extra veznjak i spremni su za seriju A.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ekstra veznjak... nemam pojma, imaju tim da upadnu u ligu sampiona.. a ja sam za varijantu da se klinci guraju sto vise.

usput, zar nije braco potpisao?  Smile Smile Smile on je extra u svakom pogledu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
gledao sam kod druga neki snimak juventusa na treningu i tamo paolo de ceglie cepa covek 1986 godiste bice igracina (mislim da nije odigrao ni jednu utakmicu u sampionatu ali mislim da igra za mladi tim)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
spominjao se on jos kao 14 godisnjak. velika investicija juventusa.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Potreban je jedan extra veznjak i spremni su za seriju A.

Doveli su Fringsa ali mozda Diego ili Aaron Lenon od mladjih a od iskusnijih voleo bih da vidim Deca koji mislim odlazi na kraju sezone
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
Reka je čovik da triba jedan ekstra-veznjak a ne neinteligentna švapska zaprežna  konjina

Deco u Juventusu? Teško... ali volija bi

Lennon? A šta će nan taj? Ma biži... kakvi Englezi, ne budi lud., Gerrard eventualno... i niko više s Otoka. Dosta nan je Frings, veću budalu ne tribamo
« Poslednja izmena: 24. Apr 2007, 15:35:37 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Reka je čovik da triba jedan ekstra-veznjak a ne neinteligentna švapska zaprežna konjina

Deco u Juventusu? Teško... ali volija bi

Lennon? A šta će nan taj? Ma biži... kakvi Englezi, ne budi lud., Gerrard eventualno... i niko više s Otoka. Dosta nan je Frings, veću budalu ne tribamo

Gerrard nikada nece otici iz Liverpula aj ti predlozi nekoga evo ovde jos nekih mojih predloga ali ne racunajte poslednjeg to sam se zajebao

odbrana: Alex [PSV] , Casapa [Lion] i Ferrari [Roma]
sredina terena : Quaresma [Porto] , Diego [Werder] , Kovacevic [Lens] i Fabregas [Arsenal]
napad : Kanoute [Sevilla] , Robinho [Real Madrid] i Vennegoor of Hesselink [Celtic Glazgow]
« Poslednja izmena: 24. Apr 2007, 17:27:21 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.