Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus - najtrofejni italijanski tim  (Pročitano 304739 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Алекса сам чуо да Милан тражи, па ако је то тачно, мислим да би он ипак радије прешао у клуб који се такмичи у ЛШ. Касапа може, као и Ферари, јер није редован у првој постави Роме. Нијансе су у питању између њих двојице, јер су квалитетни играчи, не баш они врхунски, али ни не може се Јуве надати да доведе такве, бар још две године.

Избор са средине су углавном млади играчи колико видим. Фабрегаса не верујем да могу довести, мада би он био најбоље решење. Диего је одличан играч, али мислим да се већ навикао на Вердер и да му је тамо добро, а такође ће још више постићи ако игра ЛШ. Са Кварежмом је слична ситуација, мада мисилм да би њега могли да доведу, јер какво год да је у овом тренутку, ипак је италијанско првенство много квалитетније од португалског, што није случај када се пореде са немачким. Волео би да Ковачевић пређе у Јуве, што због њега самог, јер је наш, а и због тога што је играо у Звезди, али нисам баш убеђен да је он играч за Јуве, међутим колико чујем (читам у новинама), важи за једног од бољих играча у француској лиги на тој позицији.

Кануте - невероватан играч; Робињо - једна од највећих, ако је и највећа заблуда међу врхунским клубовима и играчима; Венегор оф Хеселинк - није то то, кратко и јасно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
setio sam se da mozda ne bi bilo lose da umesto fabregasa dodje rosicki  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
Алекса сам чуо да Милан тражи, па ако је то тачно, мислим да би он ипак радије прешао у клуб који се такмичи у ЛШ. Касапа може, као и Ферари, јер није редован у првој постави Роме. Нијансе су у питању између њих двојице, јер су квалитетни играчи, не баш они врхунски, али ни не може се Јуве надати да доведе такве, бар још две године.

Избор са средине су углавном млади играчи колико видим. Фабрегаса не верујем да могу довести, мада би он био најбоље решење. Диего је одличан играч, али мислим да се већ навикао на Вердер и да му је тамо добро, а такође ће још више постићи ако игра ЛШ. Са Кварежмом је слична ситуација, мада мисилм да би њега могли да доведу, јер какво год да је у овом тренутку, ипак је италијанско првенство много квалитетније од португалског, што није случај када се пореде са немачким. Волео би да Ковачевић пређе у Јуве, што због њега самог, јер је наш, а и због тога што је играо у Звезди, али нисам баш убеђен да је он играч за Јуве, међутим колико чујем (читам у новинама), важи за једног од бољих играча у француској лиги на тој позицији.

Кануте - невероватан играч; Робињо - једна од највећих, ако је и највећа заблуда међу врхунским клубовима и играчима; Венегор оф Хеселинк - није то то, кратко и јасно.

Duje...

ka prvo - izmučija si me s ovon ćirilicon... ajme...  triba mi 15 minuti da sve ovo pročitan  Smile  (šala mala)

ka drugo - Fabregas bi bija idealan... uz Gilberta bi bija odlična kombinacija. Ali bojin se da neće moć.. mali ima odličan ugovor sa Arsenalon i čisto sumnjan da će ga oni pustit

Rošicky - ne. Premekan je za Italiju. Previše solira u igri, previše oscilira... jednostavno mislin da nije materijal za talijansku ligu

Kanoute - može, definitivno. Ali neka onda prodaju Trezegueta. Njih dvojica ne mogu skupa.

Diego - mislin da san već ranije na ovoj temi vodija raspravu o Diegu. Po meni - teški prosjek, nije vridan pažnje koja mu se pridaje. Nije za Juventus i točka. Radije bi onoga Brazilca iz Schalkea - mislin da se zove Lincoln.

Quaresma - može, ali onda triba složit formaciju sa krilima... u protivnome - ne.

Moj prijedlog, ako već ne može Fabregas, bija bi onaj mali Argentinac Aimar iz Zaragoze. A i u Sevilli ima par jako jako interesantnih igrača.

Šta se tiče obrane - triba dobro pročešljat sve talijanske klubove, tu će se nać par stopera koji nisu skupi. Čujen da sigurno dolazi Andrea Barzagli, ali u Italiji je baren uvik bija širok izbor obrambenih igrača...

« Poslednja izmena: 25. Apr 2007, 14:53:17 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
koliko godina ima onaj siviglia (jel se tako pise)? a almiron? jel on stoper? 
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
Siviglia je, mislin, malo stariji.. koliko se meni čini, on je još prije 4-5 sezona igra u Atalanti

Almiron? Ko je taj? di igra?
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Алмирон је у Емполију и чини ми се да је већ потписао уговор са Јувеом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
Neka, neka...

Ako se pokaže ka promašaj, lako ćemo ga škartat  Smile
« Poslednja izmena: 25. Apr 2007, 16:33:34 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung X 680
Jel to Frings 100% stize?  Smile  Smile

Citat

Gerrard nikada nece otici iz Liverpula aj ti predlozi nekoga evo ovde jos nekih mojih predloga ali ne racunajte poslednjeg to sam se zajebao

odbrana: Alex [PSV] , Casapa [Lion] i Ferrari [Roma]
sredina terena : Quaresma [Porto] , Diego [Werder] , Kovacevic [Lens] i Fabregas [Arsenal]
napad : Kanoute [Sevilla] , Robinho [Real Madrid] i Vennegoor of Hesselink [Celtic Glazgow]
A za ovog poslednjeg si se bas zajebao  Smile  Smile , ostali su OK.
Mislim da bi Naldo iz Werdera bio dobro pojacanje.  Smile
« Poslednja izmena: 25. Apr 2007, 18:21:59 od dzonidzoni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hm... nespominjete marescu iz sevilje,sta je sa njim,jel on jos juventusov igrac ili ga je odkupila sevilla.Ako nebi mogo neki drugi zvucni igrac doci,po meni neka dovedu njega.Nesikiram se ja za juve za sljedecu sezonu ne mora odma titula, moze prvo liga prvaka.Samo da mi neode trezeguet Smile:D
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Juventus eyeing Bianchi, Cacia
tribalfooball.com - April 26, 2007

Two young Italian strikers are in the sights of Juventus ahead of the summer market.

Reggina hotshot Rolando Bianchi and Piacenza centre-forward Daniele Cacia are both under consideration by Juve, says La Stampa.

Juventus will only sell Buffon for record fee
tribalfooball.com - April 26, 2007

Juventus chief Alessio Secco insists they would only consider selling goalkeeper Gigi Buffon for a record fee.

"Granted that Juventus do not intend to put Buffon on the market, the £28m I have read about would only be enough for a co-ownership," said Secco to Sky on Wednesday.

"Buffon is a target for many teams, not only Roberto Mancini's side, but £28m would never be enough.

"You want me to promise that he will not leave? I don't make promises, it's not in my nature."
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.