Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 367 368 370 371 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus F.C. - La Signora Vecchia  (Pročitano 959843 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Mislio sam da nikada u svom zivotu to necu izjaviti, ali sramota me je sto sam navijac Juventusa....(sada mozda vec bivsi navijac)

Ti,navijac?a ono i u dobru i u zlu? Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6260 Slide
Nesto se ovaj Latif izgubio, gde li je? Smile

A da, dosao sam da ostavim ovaj smajli Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Мојне се брукаш бре, већи је успех направио Јуве него Реал. Кад погледаш уложено и квалитет екипе, Јуве је за Реал ултра победник Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ja ne gledam fudbal od kad je Lippi napustio Juventus Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung E250
Ljudi nemojte da ste smoreni bre!Pa nije blam izgubiti od Fulama 4:1,Zoltan Gera je klasa za tamo nekog Del Pijera bre...Mislim,Empti je ovo najavio sinoc svaka cast  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
HTC Sensation
Poceli smo sa Mancesterom,pa Liverpul...pa su onda dosle ove ozbiljnije ekipe i utakmice...Sahtjor,Juve.....ko je sledeci??  Smile Smile

Finale lige UEFA: Fulam-Benfika  Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Mar 2010, 08:54:59 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung S500
Danas dana 18. Marta 2010. godine posle trogodisnje bolesti umro je fudbalski klub Juventus....gotovo je drugari....

Sve je unisteno, jedan od najtrofejnijih svetskih klubova pretvoren je u pepeo zbog nesposobnosti (ili namere) sake debila koji u ovom trenutku vode klub i na zalost trebace godine i godine da ovaj klub ponovo postane ono sto je bio.

A šta ja govorim već dvije godine?

jesam li bio u pravu? Jesam. Naravno.

Mislio sam da nikada u svom zivotu to necu izjaviti, ali sramota me je sto sam navijac Juventusa....(sada mozda vec bivsi navijac)

A jebi ga, onda nisi ni bio pravi navijač
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Samsung 
Jbg. ono sto sam sinoc izjavio bilo je u afektu i u trenutku kad sam video kako neki tamo Zamora i Daf provociraju Del Piera i ismejavaju veliki Juventus stvarno me je bilo sramota sto sam navijac Juventusa.

Nikada necu prestati da podrzavam Juve i naravno da je ovom teskom trenutku vaznije nego ikada da budemo uz Juve, ali iskreno ne vidim skori izlaz iz ove situacije.

p.s. Faco bio si u pravu i tvoje predvidjanje se upravo obistinilo, Juve je postao prosek poput Djenove, Sampdorije, Palerma i slicnih klubova, i trebace godine da se vrati gde je bio, ako se ikad vrati....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6260 Slide
p.s. Faco bio si u pravu i tvoje predvidjanje se upravo obistinilo, Juve je postao prosek poput Djenove, Sampdorije, Palerma i slicnih klubova, i trebace godine da se vrati gde je bio, ako se ikad vrati....

I ja sam bio u pravu, uvek sam govorio da je juve prosek.. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
I navijači Juvea dobili, ali "srednji prst"!

Džonatan Zebina pokazao "srednji prst" navijačima Juventusa. Fanovi tražili hitan sastanak sa Betegom i Del Pjerom.

"Stara dama" završila je takmičenje u Evropi posle katastrofe koju je doživela u četvrtak uveče u Londonu protiv Fulama.

Navijači Juventusa nalaze se u stanju šoka. Neuspesi se ređaju, strpljenje se polako gubi, pa su sve češće "varnice" izmeđi igrača i navijača. Kap koja je prelila čašu bio je postupak Džonatana Zebine pred kraj utakmice na "Krejven Kotidžu".

Francuz je prilikom izlaska sa terena pokazao "srednji prst" navijačima Juventusa.

Defanzivac "bjankonera" dobio je creveni karton u poslednjem minutu utakmice, kada je Fulam već vodio sa 4:1, a za svoj nesportski potez pokušao je da pronađe opravdanje.

"Grupica od 30-ak huligana je prešla više hiljada kilometara do Engleske da bi me vređali. Ovi ljudi moraju da budu zaustavljeni. Izvinjavam se za svoj gest, znam da nisam bio dobar primer najmlađima", rekao je 32-godišnji Francuz.

Zebina je u Juventus došao 2004. godine, a do sada je za torinski klub odigrao 90 prvenstvenih utakmica i postigao jedan gol.

Po dolasu u Torino, u petak oko dva sata ujutru, fudbalere Juventusa na aerodromu je dočekala grupica navijača. Pripadnici grupe "ultras" tražili su hitan sastanak sa direktorom Robertom Betegom i Alesandrom Del Pjerom.

Međutim, glavna tema jednočasovnog razgovora nisu bili loši rezultati, već su navijači želeli da dobiju objašnjenje za postupke Zebine i Filipea Mela. Brazilac protiv Sijene, prema njihovom mišljenju, nije pokazao poštovanje prema pristalicama trofejnog kluba.

(MONDO - foto: Tuttosport)
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 367 368 370 371 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.