Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 368 369 371 372 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus F.C. - La Signora Vecchia  (Pročitano 959616 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung E250
Jbg. ono sto sam sinoc izjavio bilo je u afektu i u trenutku kad sam video kako neki tamo Zamora i Daf provociraju Del Piera i ismejavaju veliki Juventus stvarno me je bilo sramota sto sam navijac Juventusa.

Nikada necu prestati da podrzavam Juve i naravno da je ovom teskom trenutku vaznije nego ikada da budemo uz Juve, ali iskreno ne vidim skori izlaz iz ove situacije.

p.s. Faco bio si u pravu i tvoje predvidjanje se upravo obistinilo, Juve je postao prosek poput Djenove, Sampdorije, Palerma i slicnih klubova, i trebace godine da se vrati gde je bio, ako se ikad vrati....

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Na koliko si utakmica Juventusa bio?Kako mozete da navijate za strani klub objasnite mi???Strani klub se moze simpatisati,ali nikako voleti.Mislim kod nas u Srbiji je stvar jos gora,svi navijaju za Zvezdu ili Partizan...Dok ja kao redak slucaj navijam za svoj grad i mi imamo vec navijace koji se zovu YYB  Smile a pored toga simpatisem,Vojvodinu i Ac Milan...Ali ljudi kazite mi na koliko utakmica Juventusa ste bili da gledate uzivo? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ja licno na 45
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung E250
Ja licno na 45

Ajde ti si dobar momak necu nista da ti kazem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson W810i

Jbg. ono sto sam sinoc izjavio bilo je u afektu i u trenutku kad sam video kako neki tamo Zamora i Daf provociraju Del Piera i ismejavaju veliki Juventus stvarno me je bilo sramota sto sam navijac Juventusa.

Nikada necu prestati da podrzavam Juve i naravno da je ovom teskom trenutku vaznije nego ikada da budemo uz Juve, ali iskreno ne vidim skori izlaz iz ove situacije.

p.s. Faco bio si u pravu i tvoje predvidjanje se upravo obistinilo, Juve je postao prosek poput Djenove, Sampdorije, Palerma i slicnih klubova, i trebace godine da se vrati gde je bio, ako se ikad vrati....

Na koliko si utakmica Juventusa bio?Kako mozete da navijate za strani klub objasnite mi???Strani klub se moze simpatisati,ali nikako voleti.Mislim kod nas u Srbiji je stvar jos gora,svi navijaju za Zvezdu ili Partizan...Dok ja kao redak slucaj navijam za svoj grad i mi imamo vec navijace koji se zovu YYB  Smile a pored toga simpatisem,Vojvodinu i Ac Milan...Ali ljudi kazite mi na koliko utakmica Juventusa ste bili da gledate uzivo? Smile

Naravno ni na jednoj.
Nismo bili zato sto nismo imali prilike a ne zato sto ne zelimo... ako mi se ikad ukaze prilika u zivotu, naravno da cu otici na koju utakmicu.
Uostalom, ko si ti ovde da drzis predavanje za koga moze da se navija a ko moze da se simpatise?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Чекај људи, јел Данету9444 није преливена чаша или о чему се ради? Ако он не разуме шта форум представља, не знам који ђаво тражи ту  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ћути ти немаш бре појма на форуму зајебаваш неког клинца а ништа у животу не радиш Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Nekada je Juventus bio tim za primer a sad ispadose od jednog Fulama.Ne znam kolki im je prosek godina tima sada ali pre su uvek imali mlad i perspektivan tim(u kome vecina vodi poreklo iz njihove omladinske skole) sa uvek nekim igracem(bilo to kupljen ili igrac koji se razvio kod njih u klubu) koji odskace i "vodi" tim.Sada je po meni mislim jedini koji je "buducnost" tima Giovinco pa cak i on ima 23 godine.Ja razumem da oni od one njihove afere sa namestanjem ne mogu da se oporave tako lako ali ne znam sta im se desava zadnjih nekoliko godina
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Samsung 

Decko imas 15 godina tek si poceo da pratis sport i dajes sebi za pravo da ti nekome kazes ko je navijac a ko ne...ja koliko sam utakmica odgledao ti nemas dlaka na glavi da i ne govorim za neke druge ljude ovde koji imaju izuzetno fudbalsko znanje i iskustvo. Zato bolje da pokazes malo postovanja ovde mozda nesto i naucis o fudbalu a i o navijanju.

Samo ti prati domaci fudbal i navijaj za domace klubove, klubski fudbal nam je na vrhunskom nivou pa vredi pratiti ga....

Nekada je Juventus bio tim za primer a sad ispadose od jednog Fulama.Ne znam kolki im je prosek godina tima sada ali pre su uvek imali mlad i perspektivan tim(u kome vecina vodi poreklo iz njihove omladinske skole) sa uvek nekim igracem(bilo to kupljen ili igrac koji se razvio kod njih u klubu) koji odskace i "vodi" tim.Sada je po meni mislim jedini koji je "buducnost" tima Giovinco pa cak i on ima 23 godine.Ja razumem da oni od one njihove afere sa namestanjem ne mogu da se oporave tako lako ali ne znam sta im se desava zadnjih nekoliko godina

Kompleksna je to problematika o kojoj je ovde dugacko i nasiroko raspravljalo, ali sustina problema je nesposobna uprava koja ne zna da radi svoj posao. Pogledaj samo poteze od 2006. do danas, pogledaj izbor igraca, pogledaj izbor trenera i potroseni novac i racunica ce biti jasna.

Da su iole ozbijniji ljudi preuzeli Juve nakon kalcopoli skandala danas bi Juve vec uveliko bio onaj stari, ovako smo svetlosnim godinama udaljeni od svetskog vrha....

No ovo je mozda i odlucujuci udarac za ovu upravu i signal za vlasnike kluba da rasmisle malo o svemu i da povuku radikalne poteze u vidu ciscenja kako uprave tako i igrackog kadra, no o tome tamo krajem sezone....
« Poslednja izmena: 19. Mar 2010, 23:41:15 od Levec »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung E250

Decko imas 15 godina tek si poceo da pratis sport i dajes sebi za pravo da ti nekome kazes ko je navijac a ko ne...ja koliko sam utakmica odgledao ti nemas dlaka na glavi da i ne govorim za neke druge ljude ovde koji imaju izuzetno fudbalsko znanje i iskustvo. Zato bolje da pokazes malo postovanja ovde mozda nesto i naucis o fudbalu a i o navijanju.

Samo ti prati domaci fudbal i navijaj za domace klubove, klubski fudbal nam je na vrhunskom nivou pa vredi pratiti ga....

Kompleksna je to problematika o kojoj je ovde dugacko i nasiroko raspravljalo, ali sustina problema je nesposobna uprava koja ne zna da radi svoj posao. Pogledaj samo poteze od 2006. do danas, pogledaj izbor igraca, pogledaj izbor trenera i potroseni novac i racunica ce biti jasna.

Da su iole ozbijniji ljudi preuzeli Juve nakon kalcopoli skandala danas bi Juve vec uveliko bio onaj stari, ovako smo svetlosnim godinama udaljeni od svetskog vrha....

No ovo je mozda i odlucujuci udarac za ovu upravu i signal za vlasnike kluba da rasmisle malo o svemu i da povuku radikalne poteze u vidu ciscenja kako uprave tako i igrackog kadra, no o tome tamo krajem sezone....

Ti znas dal sam ja tek poceo da pratim sport  Smile O izvini necu ti vise dirati drugare  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson W810i

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 368 369 371 372 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.