Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 345 346 348 349 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus F.C. - La Signora Vecchia  (Pročitano 962571 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung 
Jel postoji neki link za tekmu a da nije Justin tv???

Meni Justin tv uvek izbaci posle minut i trazi premium nalog.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung 
Radi odlicno....hvala!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson W810i
Kup, takmicenje za gubitnike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S500
Prihvatam izvinjenje, naravno.... Smile

Smile

Vreme ce pokazati ko je u pravu.... Smile

Pa do sada si već trebao naučit da sam ja uvijek u pravu.  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Citat
Pa do sada si već trebao naučit da sam ja uvijek u pravu.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Juventus: Zakeroni do leta, Rafa od leta?

Ćiro Ferara posle ispadanja u Kupu Italije prepušta klupu Juventusa Albertu Zakeroniju. Rafael Benitez dolazi na leto.

Juventus nije uspeo ni u Kupu Italije. "Stara dama" poražena je od Intera u Milanu sa 2:1 i na taj način se već u četvrtfinalu oprostila od trofeja.

Ćiro Ferara, na radost mnogih navijača crno-belih, broji poslednje dane u Torinu. Silni neuspesi ove sezone primorali su čelnike slavnog kluba da konačno naprave konkretan potez. Prema pisanju torinskog "Tutosporta" na vruću klupu trebalo bi da sedne Alberto Zakeroni, kome će posao trenera biti poveren do leta.

Zakeroni bi već u petak trebalo da potpiše ugovor i da se zvanično predstvi medijima.

Međutim, Juventus nije odustao od Rafaela Beniteza. Španac bi trebalo da zameni Zakeronija na kraju sezone, jer je cilj da klupu preuzme vrhunski trener u punoj snazi, a u Italiji smatraju da je to upravo menadžer Liverpula.

Ferara nije iskoristi priliku koju je dobio na početku sezone. Juventus je imao puno strpljenja za 43-godišnjeg stručnjaka, ali i pored svega rezultati nisu došli.

Zakeroni je u karijeri vodio mnoge italijanske klubove pre svih Milan, Inter, Lacio, Torino, Udineze, ali je poslednje tri godine bez posla. Intersantno da je poslednji klub koji je Italijan trenirao bio Torino, najveći Juventusov rival.

(MONDO - foto: AP)

IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Zaccheroni novi trener Juventusa

Alberto Zaccheroni potpisao je ugovor sa Juventusom i vodiće ekipu do kraja sezone. Poslijepodne će Zaccheroni odraditi svoj prvi trening sa ekičom, nakon čega će od 17:00h biti predstavljen medijima.

Njegov će cilj biti uvesti klubu Ligu šampiona. Na kraju sezone ekipu bi trebao preuzeti, kako pišu italijanski mediji, vrhunski trener u naponu snage. Najveći je favorit Rafael Benitez.

Zaccheroni se odmarao tri godine. Posljedni klub koji je vodio bio je Juventusov gradski rival Torino. Tamo je dobio otkaz 2007. Sa Milanom je 1999. godine u finišu prvenstva osvojio naslov italijanskog prvaka.

Vodstvo kluba sada još očekuje raskid ugovora s Cirom Ferrarom, koji sa klubom ima važeću saradnju do ljeta 2011. godine.

http://www.juvefans.info/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Povratak Iaquinte sredinom februara

Napadač Juventusa Vincenzo Iaquinta neće se vratiti na teren sve do sredine februara, zbog pogoršanja povrede meniskusa. Italijanski reprezentativac ne igra od 24. oktobra prošle godine, kada je obavljen operativni zahvat na povređenom meniskusu. Problem je nastao kada je utvrđeno da ipak nije u pitanju obična ruptura meniskusa, već se radi i o problemu sa hrskavicom koljena, što će dodatno produžiti period rehabilitacije.

Iaquinta je dobro počeo sezonu, postigavši 3 gola na 6 utakmica za Bianconere.

http://www.juvefans.info/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6233
Mourinho: Sramotno je da nemate respekta prema Ferrari, žao mi je što su svi protiv njega

JOSE MOURINHO, i njegov Inter, je dobio još jednu važnu utakmicu protiv velikog suparnika. U četvrtfinalu Talijanskog kupa pobijeđen je Juventus 2:1.

Sretno je ovom prilikom Inter slavio, jer je suparnik vodio 1:0, a Inter je okrenuo pogocima u drugom dijelu. Onaj zadnji, Marija Balotellija, je postignut u samom smiraju ogleda.

Nakon utakmice, a pred mikrofonom TV postaje Rai Uno, Mourinho je više govorio o svom kolegi na drugoj strani, Ciri Ferrari, negoli o samoj utakmici.

Naime, uoči ovog ogleda je bilo najavljeno kako Ferrara posljednji put sjedi na klupi torinske momčadi.

"Sramotno je da nemate niti malo respekta i poštovanja prema Ferrari. Znaju svi na koga mislim i na koga se odnosi. Mi, treneri, smo također ljudi, imamo obitelji i žalosno je da se nekom najavljuje kraj posla dok još uvijek obavlja tu dužnost. E, pa ja respektiram Ferraru. Poštujem ga i strašno mi je žao što su svi protiv njega", rekao je Mourinho.

Izvor:Index.hr
« Poslednja izmena: 29. Jan 2010, 14:46:17 od MeXoRiuS_92 »
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 345 346 348 349 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.