Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 344 345 347 348 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus F.C. - La Signora Vecchia  (Pročitano 962800 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Kup bez Del Piera i Salihamidžića

U četvrtak navečer će na San Siru četvrtfinalnu utakmicu Talijanskoga kupa odigrati vodeći Inter i Juventus.

Uz sve probleme koji su vezani za krizu rezultata, kao i dugo najavljivanu smjenu trenera Cire Ferrare, Juventus trenutačno ima i mnogo problema s ozlijeđenim igračima.

Tako za ovaj ogled neće konkurirati dva igrača iz prvih 11, Alessandro del Piero i bosansko-hercegovački nogometaš Hasan Salihamidžić.

Del Piero ima želučanih problema, dok Salihamidžić osjeća bolove u mišiću lijeve noge, te su oboje dobili poštedu od ovog ogleda.

http://www.juvefans.info/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Juve ponudio Benitezu neto platu od 2,6 miliona funti!

Čelnici Juventusa i dalje ne odustaju od španskog stručnjaka, oni su spremni da mu ponude godišnju neto platu od 2,6 miliona funti kako bi se preselio u Italiju.

Naime, Benitez u Liverpulu već zarađuje oko 4,6 miliona funti po sezoni, ali Italijani prednost vide u njihovom poreskom sistemu, što bi značilo da bi porez na njegovu zaradu plaćao klub.

Iz toga proizilazi da bi neto plata španskog stručnjaka bila veća nego na Enfildu.

Jedan od problema ovog transfera bi svakako bio preveliki broj članova Rafinog stručnog štaba, koje bi on želeo da povede sa sobom.

Međutim, Italijani veruju da će Rafa u tom slučaju da odabere samo dva njabitnija člana u svom timu, Mauricija Pelegrina i golmanskog trenera Ćavija Valera.

On bi takođe prihvatio i italijanskog pomoćnog trenera, što je jedan od uslova kluba.

Menadžer Beniteza nije demantovao ove špekulacije, koje, na izvestan način, mogu da pomognu Benitezu da čak i sačuva svoj posao na Enfildu.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S500
Strašno nešto. Strašno.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
 Smile

Modji,vrati se.. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ni ja ne gotivim preterano tog Beniteza i smatram da je imao dosta srece u svojoj karijeri,ali mislim da tim tipa Juventus koji je presonifikacija Italijanskog stila igre i fudbala uvek bio,a imao je i takve trenere pre svih Kapelo,pa i Lipi,Benitez bi u tom slucaju mogao da bude interesantno resenje...

Benitez previse paznje posvecuje taktici,gusi igrace,koncizno sprema utakmicu sto mozda u Liverpulu koji je takav klub i nije bas proslo na dugorocnom planu(jer je liga takva i jer Liverpul nikada na taj nacin nije shvatao fudbal),ali Juve koji igra na rezultat,koji zna sta je "katanadjo",koji je klasicna zabarska ekipa onda kada to zeli da bude,Benitez moze i da se proslavi kad uzme par momaka koji su "igraci zadaka",pa ih ukomponuje ispred dobro istrenirane odbrane,Juve moze da postane onaj beton od 1-0 kakav je nekada bio...

A cak i u ofanzivi imaju kvalitet tako da Benitez moze da napravi od Juventusa ono sto Juventus prosto trazi od svojih trenera,a to je sigurna,dosadna Italijanska ekipa,koja gazi serijom A,ali kojoj ni u Evropi pogotov u Torinu nije lako dati gol a protiv koje nije bas pozaljno ni otvarati se previse,jer svaku gresku kazne,a kada daju gol tekma je gotova...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S500
Juventusu treba prvo sposobna uprava a drugo dobar trener.

Benitez nije dobar trener. I tu svaka priča završava.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Juventus veceras protiv Intera Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Murinjo: "Trener koji ne dobije otkaz u Italiji je heroj"
Portugalac se osvrnuo na česte smene trenera u Seriji A, i rekao da mu nije jasno zbog čega na Apeninima tako treniraju stručnjake koji su među najboljima u svetu.

Žoze Murinjo je pred meč četvrtfinala kupa Italije protiv Juventusa, branio svog kolegu Ćira Feraru.

„Strašno je kako se u Italiji odnose prema trenerima. Ovde menadžer koji završi sezonu na klupi nije trener, on je heroj. Predsednici kao da su srećni da smene što više trenera u svojoj eri“, rekao je Portugalac.

On dodaje da mu nije jasno zbog čega se tako radi, iako Italija ima trenere koji su među najboljima na svetu.

„Meni izgleda kao da klubovi u Seriji A imaju mnogo para, pa su spremni da plaćaju po nekoliko trenera u isto vreme“, dodao je Murinjo, koji ne veruje da će biti lako protiv Juventusa, iako se rival nalazi u velikoj krizi.

“To je jedna utakmica, zaboravite prvenstvo, ovo je nešto sasvim drugo“, zaključio je on.

http://www.sportske.net/
« Poslednja izmena: 28. Jan 2010, 17:20:03 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung 
Nema potrebe da me vredjas zbog toga sto misim drugacije od tebe. Nikad te nisam uvredio iako se puno puta nisam slagao sa tobom, pa ocekujem da i ti tako postutas kada se ne slozis sa nekim mojim stavom!

Nije bilo namjere za vrijeđanjem. Ako si to tako shvatio, ispričavam se.

Prihvatam izvinjenje, naravno.... Smile

Jako respektujem tvoje fudbalsko znanje i tvoje stavove, ali i dalje se ne slazem po pitanju Beniteza i njegovog eventualnog angazmana u Juventusu.

Ono sto je sasvim sigurno, problem je rukovodstvo i uprava kluba, pa je vrlo verovatno da Benitez nece moci da napravi adekvatne rezultate ako pored sebe ima luzere poput Blana i Seka, ali sa nekom novom upravom koja ce sprovesti jednu totalnu reorganizaciju na svim poljima i koja ce Benitezu pruziti bezuslovnu podrsku i pomoc, Benitez moze mnogo da pomogne Juventusu....

Vreme ce pokazati ko je u pravu.... Smile
« Poslednja izmena: 28. Jan 2010, 19:02:13 od Levec »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Јувентус некако води, како не зна ни он сам...

Какво расуло од игре, два тачна паса немају... Ужас јебени, мука ми да гледам колико је лоше...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 344 345 347 348 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.591 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.