Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:57:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jupiter  (Pročitano 79456 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ako ima neko strucan da mi kaze koliki je uticaj jupitera u mom natalu....?
ako se gleda da je vazna dominantna planeta (jupiter ima najvise aspekata od svih planeta,ne znam da li je najdominantnija,ali je blizu)...zanima me koje osobine ja imam od tog jupitera u ovnu? koliko ta planeta utice na moju licnost? i da li uopste utice? (utesite me,dosta mi je ovog raka,preteruje  Smile   Smile  )
Smile hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni je jupiter u 4.kuci u raku
koje povoljnosti to donosi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung versus

Jupiter u Raku

Osnovne karakteristike Jupitera su posebno naglasene u znaku Raka.Osobe sa ovim polozajem Jupitera mogu profitirati kroz trgovinu naftom,alkoholom pa i nekretninama.Takodje ovaj polozaj daje smisao za ekonomiju,religiju ili nauku.Ovo su kulturne,moralne i pravedne osobe.

U 4. kuci

ove osobe imaju lepe domove,dobre odnose sa bliznjima i dobitke od istih.Bogatstvo i porodicnu harmoniju u drugoj polovini zivota.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
 Vladar mog ascedenta Jupiter u devetoj kuci pred samim MC-om (konjukcija i to aplikaciona) Wink
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

through the stars I am coming

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Evo iz prve ruke, jer i meni je tamo,ovakav Jupiter ima dosta dobra obilježja, kako je rečeno, udobnost doma, bogatstvo u nekretninama, više stanova, većinom uz vodu.
Osobe sa ovakvim položajem Ju su srećonoše za dom u koji dolaze, pa npr u samoposluzi nikog nema, a kad ti dođeš odjednom se sve napuni.
Ovo je dobra pozicija i za bavljenje nekretninama, naravno ako nije u žestokoj aflikciji.
Ovo je i genetsko nasljeđe iz drugih zemalja, obrazovani preci, profinjenog porijekla, moguće i da si stranac u zemlji u kojoj živiš, također je to i osjećaj za pravo i moral.Ima toga još puno, nadam se da ti je ovo olakšalo traženje tog značenja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ninaaa,tebi je ovaj Jupiter u 12 vladalac 7, u trigonu sa Saturnom u 7, pa ti nosi brak sa čovjekom iz drugog kulturnog područja, starijeg i pomalo preozbiljnog, ali ti je usput i zaštita u nevolji.Pogotovo što ti je Mjesec-duša-ozlijeđen konjukcijom sa Marsom u raku, uvijek ti je duša povrijeđena, naročito u komunikaciji sa muškim spolom.I ne možeš pobjeći od sebe, stelium u raku naglašava tvoju osjećajnost, Jupiter ti tu ne može pomoći, jer i kad voliš istražuješ i riječi osobe , tražeći u njima ljubav ili laž, pa te sumnje uništavaju.Trebala bi osvijestiti ovog moćnog Jupitera kao viši filozofski sistem kojim možeš nadvladavati emocionalne probleme
« Poslednja izmena: 25. Okt 2007, 23:43:53 od titanija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
reci meni nesto za moj u ribama 19. stepen u desetoj kuci(strelac je ukljesten u 6. kuci)..kazu extra je za posao i karijeru, samo ja nikako da dodjem do posla, vec dugo camim u kuci.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je Jupiter u Strelcu u 11 kuci na 21 stepenu i 54 min, i jos mi je Sunce u konjukciji sa Jupiterom. Moze li mi neko objasniti sta to znaci Smile
IP sačuvana
social share

Uploaded with ImageShack.us
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
imas srece sa prijateljima i oni tebe kao i ti njih cinis srecnim..
jos jupiter u strelcu u svom sedistu  i jos konjukcija sa suncem,to je extra pozicija i  jos ako imaju dobre aspekte jos bolje i jos... Smile
moli nekog strucnijeg,jedanesta kuca se vezuje za prijatelje to sigurno znam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
reci meni nesto za moj u ribama 19. stepen u desetoj kuci(strelac je ukljesten u 6. kuci)..kazu extra je za posao i karijeru, samo ja nikako da dodjem do posla, vec dugo camim u kuci.. Smile
Pa imaš tranz.Uran sad u 10!Nešto se može dogoditi iznenada , a sve mi to miriše na inozemstvo!Inače.,očito je zašto te sad astrologija zanima tako puno, ne zaboravi da je ovo simbol višeg izučavanja, a i pravnih situacija koje ćeš morati riješiti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:57:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.