Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:07:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jovo Kapičić napadnut na ulici  (Pročitano 19390 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Alcatel 
A zašto uplitati sina i unuka. Kao da Nedićev unuk ima neke zasluge za ono što je radio njegov deda, bez obzira što se i sam trpa tamo gde mu nije mesto. Tako ni Kapičićev sine, ili unuk nemaju ništa sa onim što im je radio tata, odnosno deda. Uvek sam protiv da se osuđuju potomci, za tuđa nedela, ako za to nema osnova, a rekao bih da u ovom slučaju nema osnova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Битно да је Србија испоручила Ратка и Радована, два највећа злочинца. А овај Јово је ратни херој. Са њим треба да се дичимо.  Smile Smile
Он је херој АнтиСрбског београда!
Jel otisao vise... Smile
Осладио му се бeоград.
Citat
Šteta Hitler nije imao unuka, jer mogli su zajedno nastupati.
Богу хвала, па Марко, Јошка, Добрица, Јово, Љуба... имају унуке,а како они пролазе читамо на страницама овог форума!
 Smile
« Poslednja izmena: 04. Jan 2012, 15:36:18 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Pa kao i vecina Chernogoraca koji uzivaju u blagodetima Beograda dok pljuju po svemu Srpskom....a da Beograd nije deo Srbije  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Pomozimo Jovu Kapičiću da se što pre iseli iz Srbije

Zamolio bih sve ljude dobre volje da izađu u susret velikom junaku Crne Gore Jovu Kapičiću da ga u što kraćem roku i besplatno isele u Crnu Goru! Ko god ima ljude i kamion, nek se javi, mada se ne bih bunio ako bismo to mogli da uradimo brže. Recimo „Jatom“. Iako imam problema s kičmom, lično ću nositi kofere.

Ja znam da će Srbija mnogo propatiti kad je ovaj vremešni starac napusti, jer je njegov doprinos srpskoj demokratiji nemerljiv.

Počev od organizovanja letnjeg kampa za Srbe na Golom otoku, gde su goste obučavali vrhunski instruktori, kako bi posle stečene veštine preneli bliskim ljudima. Zatim, imao je značajne rezultate u ubijanju „ozloglašenih“ četnika, hapšenju Draže Mihailovića, koga bar polovina Srba slavi... Borio se za nezavisnost Crne Gore, doduše iz centra Beograda (iz stana koji je verovatno dobio kao nagradu za sve prethodno navedeno). Na kraju sigurno želi da završi ono što je Tito započeo - sredi situaciju na Kosovu i Metohiji. Pa, pošto nema KPJ, dobar je i LDP. Kako kaže, Čeda je bolji od Tita. Zna čovek kako se dolazi do ordenja. Veliko životno iskustvo. Eto prilike za još jednu medalju.

No, da se vratimo transportu za Crnu Goru. Pitanje je da li da ga pošaljemo biznis klasom ili u vagonima, kako su oni slali ljude na jadransko ostrvo? Ili možda da spasemo još neke uz njega od ove nedemokratske, zle zemlje, gde su ugroženi životi istaknutih ličnosti, pa da zakupimo celu kompoziciju?

Kako bilo, samo se nadam da više niko neće da ga bije dok se ne iseli, jer je sramno udariti čoveka, iako je možda baš on kriv za to što su nečije majke, sestre, braća, žene zakukale tokom demokratske vladavine Tita i partije.

Na kraju moram da postavim pitanje policiji: zašto dosad nisu pronašli napadača? Nemojte da ispadne da se junak sapleo, obrukaće Crnu Goru, pa ni tamo neće moći da ode.

kurir
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
postoi pinkair,treba pokrenuti akciju,da se sakupi novac da narodni heroj putuje kako mu dolikuje.
kad nesto bolje razmislim,taj narodni heroj je najpoznatiji po tome sto se nije bunio sto mu je tito jahao devojku.
zaboravih kako se zvala ta cura,ali kazu da je bila lepotica.daktilografkinja u VŠ. a poznato je da je tito svako malo izdavao naredjenja,pa kurir jovici u sarenicu,a kurir jovica,partizanska verzije DHL o cas posla ces tamo,cas vamo.
no nije tema.dakle,tito je jahuckao tu kapicicevu curu,a jovo je znao da trpi i cuti.e sad,za ostale njegove zasluge nisam se bas interesovao.sta misliti o coveku i borcu,kojem komadant jase curu,a on dok oni stenju i dahcu,predvodi kozaracko kolo i peva druze tito mi ti se kunemo?
dakle ziro racun,da se skupi lova za pinkair u jednom pravcu uz pesmu bore corbe,avionu slomicu ti krila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 
postoi pinkair,treba pokrenuti akciju,da se sakupi novac da narodni heroj putuje kako mu dolikuje.
kad nesto bolje razmislim,taj narodni heroj je najpoznatiji po tome sto se nije bunio sto mu je tito jahao devojku.
zaboravih kako se zvala ta cura,ali kazu da je bila lepotica.daktilografkinja u VŠ. a poznato je da je tito svako malo izdavao naredjenja,pa kurir jovici u sarenicu,a kurir jovica,partizanska verzije DHL o cas posla ces tamo,cas vamo.
no nije tema.dakle,tito je jahuckao tu kapicicevu curu,a jovo je znao da trpi i cuti.e sad,za ostale njegove zasluge nisam se bas interesovao.sta misliti o coveku i borcu,kojem komadant jase curu,a on dok oni stenju i dahcu,predvodi kozaracko kolo i peva druze tito mi ti se kunemo?
dakle ziro racun,da se skupi lova za pinkair u jednom pravcu uz pesmu bore corbe,avionu slomicu ti krila.
Ne bih branio Jovu, ali bih branio devojku, a po tom kriterijumu ti si seronja.Lako je biti heropja danas, šta misliš da li bi smeo u Jovino vreme sve ovo da zaseravaš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
Ne bih branio Jovu, ali bih branio devojku, a po tom kriterijumu ti si seronja.Lako je biti heropja danas, šta misliš da li bi smeo u Jovino vreme sve ovo da zaseravaš.
hristos se rodi!
ili sto tebi lepse zvuci smrt fasizmu!
koju devojku?
zasto seronja?
pa bas o tome i postujemo,kako je bilo u jovino vreme,kapiras?u njegovo vreme,jovo u cirilici kaze..."voleli su me jer sam ja bio neko,a oni NISTA!".grebe li ti ovde nesto eustahijevu trubu?o mozgu ne zelim,nemas ti taj komplet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 
Uistinu se rodi.
Izgleda da tebi ne odgovara , smrt fažizmu. Zar su tvoji preci bili uz Hitlera? Za koga su bili? Lotića? Nedića? Đenerala Dražu? Čuo sam juče jednu božićnu , istinitu priču. Čovek je bio prvoborac, Partizan. Kada se rat završio , vratio se na zemlju, što je u Sremu bila normalna stvar. Za Božić 1946. jahao je konja. Policija ga svuče s konja i istuče. On revoltiran , ode kući sa drveta odseče jednu poveću granu, uzjaši je i tako jašućo granu prođe pored zgrade mesnog Komiteta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
Uistinu se rodi.
Izgleda da tebi ne odgovara , smrt fažizmu. Zar su tvoji preci bili uz Hitlera? Za koga su bili? Lotića? Nedića? Đenerala Dražu? Čuo sam juče jednu božićnu , istinitu priču. Čovek je bio prvoborac, Partizan. Kada se rat završio , vratio se na zemlju, što je u Sremu bila normalna stvar. Za Božić 1946. jahao je konja. Policija ga svuče s konja i istuče. On revoltiran , ode kući sa drveta odseče jednu poveću granu, uzjaši je i tako jašućo granu prođe pored zgrade mesnog Komiteta.
odgovara,zasto?
sa oceve strane uz djujica,a sa majcine strane u borac NOB-a,kazu stigli u selo prvo partizani.voleo kralja pricaju oni sto su ga znali.inace poginuo u borbama za oslobodjenje beograda.nikada mu nisu kosti pronasli.
moj prijatelju,u selu iz kojeg je moj otac,pre rata dodje neki dusan.spanski borac,inace pre nego je zapalio u spaniju svercovao duvan i konje i sta hoces...dodje pre rata i pocne da agituje.prozovu ga dusan agitator ili samo aga,od agitator.znao sve seljane u tri sreza,neke je poveo sa sobom u partizane.drugi(vecina)ostali uz popa,da brane ognjista od ustasa.ratovalo se,ginulo se,posvadjase se cetnici i partizani i do kraja rata na krv i noz.sad,kad bi otisao u taj kraj i kad bi cuo price,mislio bi da se zezaju sa tobom.zavrsi se rat,djujicevci neki su posli za popom,a neki u planinu.ovi za popom umakose,a ovi u planini postase lovina.dodje aga u selo iz kojeg je rodom,okupi seljane i kaze "ja znam,da vi njima odnosite hranu,odecu u planinu.i to je normalno.veceras kad im budete nosili hranu gore,porucite im,da im je aga rekao.da ako se ne predaju sami,da im nece imati ko pokopati najmilije.trunucete u kucama,a ja cu ceketi oko kuca." tako je i biloneki su se predali,da bi zastitili svoje,a neki opet nisu verovali da ce aga tako nesto uciniti.e ti sto se nisu predali,svima je sve pobio.e aga ti je bio visoki funkcioner UDBE,penzionisan i ziveo ti je do 1994 godine u paviljonima.vidi ruke su mu bile ne krvave,vec je za sobom gde god da je isao ostavljao krvave stope.a ko je bio dusan,a ko je bio jovo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Nexus 5
Kapičić: Ubio bih ga kao zeca

Jovo Kapičić u intervjuu za sarajevski list "Dani" izjavio da bi napadača koji ga je nedavno napao u Beogradu "ubio kao zeca da je u tom trenutku imao pištolj".

Jovo Kapičić je prebijen na sred ulice

Rekavši da ga niko osim Čedomira Jovanovića nije pozvao da ga pita kako se oseća, Titov general osvrnuo se i na političku situaciju u Srbiji.

General Jovo Kapičić rekao je da postoji mogućnost da napusti Srbiju, ogorčen zbog napada na njega pre desetak dana, kad ga je nepoznati muškarac izudarao u centru Beograda.

"Znate, svašta sam prošao, ali ovo je prvi puta posle 74 godine da razmišljam da se iselim iz zemlje koju sam oslobađao. I, što bi se dogodilo da sam imao pištolj? Ubio bih ga kao zeca, u to možete biti sigurni. Srećom, eto, tog dana nisam imao pištolj... Đe pod stare dane da prljam ruke i idem u zatvor?!- rekao je 92-godišnji Kapičić u intervjuu sarajevskom nedeljniku "Dani".

“Udarac je bio silovit, kao grom”, priča Jovo Kapičić. “Sećam se da sam pao, a onda sam, kažu, krvav, nekoliko sekundi ležao tu, na trotoaru, bez svesti... Dva nepoznata čoveka su mi pomogla da ustanem, otpratila me do kuće. Sin i snaha su me odveli u Urgentni centar... Očigledno, nesretnici koji su poslali tog mladića hteli su da me kazne, da me ponize, da poruče kako nisam poželjan... Ne mogu ni biti. Kako bi neko ko je partizan i antifašista danas u Srbiji bilo poželjan?! Nažalost, ova zemlja ponovo brzim koracima grabi u nasilje i nacionalizam. Izvinite, svašta sam prošao, vidio mnogo, ali, nikada se nije dogodilo da mladić tuče starca od devedeset i dve godine. I u haosu se znao neki red...”

"Kakva demokratija?! Pa ovde nema demokratije još od Svetog Save. U Srbiji se nikada nije vladalo pravom, logikom, položajem najbrojnije nacije i jedne od najljepših zemalja Evrope; vladalo se silom. Srbija je uvek želela da pomoću sile gospodari Balkanom. Vekovima prete kasapnicom", rekao je Kapičić.

Novinar nedeljnika "Dani" zapazio je da general nosi ogromni flaster preko nosa koji mu je napadač, dok je on još bio na zemlji, u nesvijesti, polomio nogom, i primetio je još pokoji izbledeli trag krvi na njegovom Burberry kaputu.

Izvor: Vreme-online

Citat
ali ovo je prvi puta posle 74 godine da razmišljam da se iselim iz zemlje koju sam oslobađao
Citat
Đe pod stare dane da prljam ruke i idem u zatvor?

A muci tu, jadan, smrdis u centru grada 74 godine, a jos nijesi naucio jezik? Treba biti covek i u ratu i u miru, a ne pljuvati sve i svasta srpsko. Bijedno i necojstveno je udarati starce ka pizda ali si moga jezik naucit.

Stvarno ljudi, ko god hoce da ide iz Srbije, neka to uradi odmah, svima ce biti bolje, intelektualne gromade, odu i pocnu da mlate pare, a mi divljaci ostanemo i rokamo se kopljima i strelama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:07:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.