Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jovanka Broz umrla u 89. godini ~ Kraj jedne sramote!?  (Pročitano 32264 puta)
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
moze seljak da pobegne iz sela, ali selo iz njega nikako  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Upravo si uradio ono što se najviše zamera komunistima....unizio seljaka i selo. Tipično malograđansko, skorojevićko ponašanje. Zato nam je zemlja i ovakva. Ali neka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
daj ne lupaj gluposti, seljak je vredan covek i mesto mu je tu gde moze da pokaze svoje vrednosti.
npr sta ce seljak na burek forumu da radi vec da trosi svoje vreme, zato bolje idi radi nesto pametno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Ti si toliko neartikulisan u svojim "razmišljanjima" da si ponovo uvredio seljake, a tvrdiš da nisi...zamisli, šta će seljak na forumu, nek ide da radi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
daj ne lupaj gluposti, seljak je vredan covek i mesto mu je tu gde moze da pokaze svoje vrednosti.
npr sta ce seljak na burek forumu da radi vec da trosi svoje vreme, zato bolje idi radi nesto pametno  Smile
More mamu im jebem seljacku, samo kukaju i zale se na male cene zita i suncokreta a ovamo kad treba da se radi oni svi po internetu cuce i seru.
Svi na njive majke vam ga nabijem a internet diskusije ostavite ovima iz gradova sto tu mogu da daju najvise i nesto da poboljsaju u svom i nasim zivotima.
Goveda, bre, seljacka!!!
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49849
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Galaxy S24
Proleteri pastiri VS buržujske svinje,judeo-hrišćanske ovce i izdajnička pseta

Толико о теби.... Додуше одајем ти признање што пишеш потпуно отворено за разлику од већине исотмишљеника (који то скривају) и тако показујеш право лице и наличје ПАРТИЈЕ свакој особи која данас има интернет.
« Poslednja izmena: 01. Nov 2013, 13:13:25 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Samo što ja nisam drug član...niti bih bio jer sa njima ne delim političku ideologiju...tebi se samo tako čini jer imaš refleks da ovakav napad uvek dolazi sa te strane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Rat se završio, onaj strašni, drugi svetski, i u našoj zemlji nastupila je  nova era, neka druga filozofija, seljacima potpuno nepoznata i strana, bar velikoj većini. Trebalo je taj narod malo obrazovati. Trebalo je  narodu objasniti i šta je to komunizam i kako se on sprovodi u delo. Zato su malo po malo u selo počeli dolaziti razni predavači iz grada kako ubuduće ne bi bilo nesporazuma. Predavanja su držali po mesnim zajednicama i odborima. Prisustvovanje je bilo obavezno. Sve svoje poslove ostavi i dodji da slušaš i razumeš. Dodji i da prihvatiš. Direktiva iz samog vrha.

Jedan od seljaka koji koliko god mu objašnjavali nije mogao da razume zvao se “Minjaz”. Ne razume komunizam pa to ti je. Na kraju u selo dodje jedan obrazovani mladić, pun elana i blistav od uverenja, sa jakom voljom da Minjazu do detalja sve objasni i da ga privoli da se učlani u partiju.

Zima ko i sad, možda i jača. Seljacima odavno dojadilo to sakupljanje u mesnoj zajednici. Njih je oduvek zanimalo samo jedno pitanje:” A koliko će ova nova država da nam uzme?” Država ko svaka, uvek je uzimala više nego što seljak može dati. Predavač još mlad i zelen ali svakako zvezda u usponu drage partije. Naumio jednom za svagda da objasni seljacima i da ih  okrene ka pravom putu.

Ti si Minjaz?

Jesam!

E, slušaj me sad pažljivo kako nikad nikog nisi. Nakon mojih reči sve će ti biti jasno. A i vi ostali neću muvu da čujem kako zuji, jel to jasno?

Jasno gospodine, ali sad ti i nema muva.

Dobro, dobro… Ja to samo onako kažem. Dakle… Minjaz, komunizam ti je jako jednostavna stvar…

Zamisli sad, probudiš se a ti pravac u pekaru, miriše vruć hleb. Udješ tamo i kažeš hoću hleb i dobiješ ga i ne platiš.

Kako to udje u moju pekaru i ne plati hleb?

Tako lepo. To nije više tvoja pekara, već narodna. Sve je narodno. Da li je to jasno Minjaz?

Jasno da jasnije ne može gospodine.

E dobro, sad sa tim hlebom odeš do mesare.  Vidiš  vise kobasice i suvo meso a ti zatražiš jednu i dobiješ i opet ne platiš.

Minjaz počinje široko da se osmehuje, mnogo mu se svideo i gospodin i taj famozni komunizam.

Šta, i u mojoj mesari ništa da ne plati?!

Jesam li ja malopre objasnio, nije to više tvoja mesara, to je sad narodna mesara i ništa se ne plaća!

Svi se ućutali, oni imućniji zagledaju se u neverici, samo se Minjaz sve više osmehuje i već se unapred sladi vrućim hlebom i mesom iz mesnice.

Jel i to jasno Minjaz?

Jasno gospodine, izgovara ovaj skoro pevajući.

E sad, pošto nema nigde da se jede a da se ne radi, tako nema ni u komunizmu. Kad se lepo najedeš a ti ženu pod ruku pa na posao da se gradi i izgradjuje.

A kuda da idem? upita već malo zbunjeni Minjaz

Pa gde god treba.

A gde ćemo moja žena i ja spavati? Minjaz se uplašio, u momentu zabravio i na besplatan hleb i na džaba meso.

Svi koji rade spavaju u velikim halama. Eto zamisli da se onaj bunker za žito na kraj sela preradi i unutra ubaci mnogo kreveta. Svi spavaju zajedno.  Nije bitno ko je čiji muž a ko čija žena. Svi smo naši i svi proleteri.

Šta i moja žena, moja Lenka, da je vaša, proleterska?!

Da! Minjaz i tvoja žena je naša!

Nek ti je na čast i kobasica i vruć hleb ja moju Lenku ne dam i taj tvoj komunizam nikako neću. Radije ću sve da plaćam samo da moja žena ostane moja!

Na tome je i ostalo. Niko njega više  nije ni pokušao učlaniti u tu partiju. A on i njegova Lenka proživeli su život u slozi i razumevanju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Svašta!
Ovo kao da su izmislili neki poluobavešteni baba ili deda koji su sebe preterano smatrali vickastim.
« Poslednja izmena: 01. Nov 2013, 13:46:24 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Malo preobradjen vic o grupnjaku i Muji i Hasi  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.