Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 15:19:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Josip Broz-Tito  (Pročitano 209187 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Ako nista drugo, imali smo pasos koji je bio prvi na svjetskoj rang-listi jer mu nije ni za jednu zemlju trebala viza u vremenu kad su cak i za Americki pasos negdje trebale vize. Valjda to najvise govori o popularnosti naseg druga Marsala u svijetu i o pozitivnoj slici koju je svijet imao o njemu i Jugoslaviji

Jeste da je za malo zemalja trebala viza al opet nije bio pasos za koji nije trebala viza ni za jednu zemlju. Viza je trebala za SAD, SSSR, DDR, Grcku, Izrael... Tolko mi je palo na pamet al ima ih i vise.

Па брате мили а шта да вам кажем кад ту фантазију о Титу заснивате на стандарду рађана које није убио и његовом међународном угледу. Ко шупљоглавци јбт, никако да укључите мозак и да схватте да је све ово срање поседица тог Тита и лепог живота који сте водили. Сад ја морам да се крљам за посао јер ће ми факултетска диплома вредети колико и по кутије цигара. Ал битно да је вама било лепо док је лова стизала са стране а кад је славина заврнута онда сте нашли између себе да се раскусуравате. Искењам вам се на југословенство проклето!

Pa evo nema Tita godinama pa se nesto ne pokrece iz mrtve tacke  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Za Grcku nije trebala viza do cini mi se negdje 88 kad su Grcki cigani nesto poremetili vanjsku politiku pa uveli vize za nas pasos, a viza za Ameriku je bila samo formalnost, nije trebalo 179 papira i 2 mjeseca cekanja kao sada, nego si je bukvalno dobivao za pola sata. Za Izrael nisam siguran, ne znam nikog ko je tamo isao pa nemogu reci ni trebala je ni nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Za Grcku nije trebala viza do cini mi se negdje 88 kad su Grcki cigani nesto poremetili vanjsku politiku pa uveli vize za nas pasos, a viza za Ameriku je bila samo formalnost, nije trebalo 179 papira i 2 mjeseca cekanja kao sada, nego si je bukvalno dobivao za pola sata. Za Izrael nisam siguran, ne znam nikog ko je tamo isao pa nemogu reci ni trebala je ni nije.

Za Grke sam znao jer su neki drugari isli za Grcku, sigurno je sada viza za Ameriku komplikovanija, a za Izrael da jer Izrael nije imao diplomatske odnose sa SFRJ pa se viza vadila u Budimpesti. Ovo znam jel znam isto neke koji su isli u Kibuce.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
što je sa onim građanima kojima putovnicu nisu dali ili su im oduzeli već postojuću.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Pa najverovatnije nisu nigde putovali, a sta ce biti sa njima  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
I najverovatnije im nije bez razloga oduzeta... Upravo zato je i imala neku vrijednost, a ne ko ovi danasnji pasosi sto ih dijele i kapom i sakom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Sta je sa Srbima koji su imali izbor da potpisu izjavu lojalnosti ili da budu izbaceni sa posla  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Nemam pojma, odakle ja to da znam moj Maradicu. Vjerovatno su u nekim slucajeva pokazali simptomatiku nelojalnosti koja bi mogla nekome naskoditi pa su morali potpisivati takve izjave. Zato i jeste funkcionisalo sve kako treba. Ja znam da sam ja i svi oko mene imali takve pasose bez ikakvih problema i ucjena i da sam tada mogao gdje hocu, i to jos na Madjarskoj, Njemackoj, Talijanskoj i slicnim granicama oni carnici fino ustaju, skidaju kapu i pozdravljaju me ko gospodina, sretni sto im dolazi Jugosloven u goste. A sada kako je, to svi znamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
što je sa onim građanima kojima putovnicu nisu dali ili su im oduzeli već postojuću.

Svakom po zasluzi! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
da je sada svakome po zasluzi ne bi tako blebetali protiv vlasti već bi bili na golom otoku..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 15:19:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.