Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Josip Broz Tito Patriota ili koljach srpskog naroda(zlo komunizma)  (Pročitano 37770 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6233
ma ne znase da li je tito ulagao u HR ali je zato sigurno srbiju zajebao vise nego sto su nas zeznuli turci za onih 500 godina crnogorci i srbi su se voleli i smatrali se istim narodom krajem 19. pocetkom 20 veka a sada sta je neki se toliko i mrze ne svi ali vecina mislim...tito je nesto mnogo zajebao i sada mi ispastamo zato nas zeza kosovo i sve a sto nije hrvatsku podelio na autonomne pokrajine mozda imam samo 15 godina ali znam ove stvari jer se ipak zanimam za nasu istoriju i imam dosta pouzdanih izvora...
Smile Smile Smile Kakva glupost. . .Pa sta ti mislis da je Tito kriv sto Srbija i Crna Gora nisu vise jedna drzava?? Kosovski problem nije on napravio,on je postojao mnooogo ranije,ali nazalost nije niko shvatio taj problem toliko ozbiljno. Posle je vec bilo kasno. . .

Sto se tice Crne Gore. . . za nekih dvesta ili trista godina,u CG ce postojati pokret za ujedinjenje sa Srbijom. Mi smo isti narod.Cak su se tamo izjasnjavali pre 100 god kao Srbin Crnogorac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovi prostori su u njegovo vrijeme doživjeli najveću političku, teritiorijalnu, ekonomsku i svaku drugu afirmaciju. To što danas neki iz ovih nazovi držav loše govore o njemu je čista zavist za veličinom koja je on bio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Tito je maršal ,Tito je genije ,Tito je komandant slavne armije ( bio) !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Genije nije da nije bio. Metalac sa zanatom iz skromnog Kumrovca dospio na listu drzavnika svijeta. rekao "NE" velesili kao SSSR, osnovao tada svjetski pokret nesvrstanih, uveo asfalt i struju u selendre i omogucio studentima iz vuko*ebine studiranje, slao radnike u odmaralista na moru i na sverc i rad u inozemstvo, stavio krov na glavu mnogih i sto ne sve. I svi su mu se uvlacili, kada je pricao nije se cula muha, kad je sklopio oci onda su ga poceli pljuvati pod parolom: Tito nije valjao ali ja sam bolji, kako je bilo, vidjeli smo.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zovite me Boziji vetar ali na japanskom...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 381
Zastava Sabac,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson k800i
ma tito je bio komunjara :mrgreen:cekaj jeste taj problem je postojao i pre ali ko je najvise pomagao alabaniji tito tito je jebeno izgradio prugu albancima cak im je i kosovo obecavao a zadnji koji je zasrao i nije shvatio ozbiljno problem sa kosovom je bio milosevic...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Патриота, кољач српског народа (сад, колико је баш клао Smile ), комуниста, масон, херој, злочинац... зависи од угла гледања. Често се све то међусобно и не искључује. Користим један цитат у свом новом роману:
Не дозволимо да понављамо грешку и да верујемо да постоји тотално добро и зло.
Лао Це

IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
Pravo ime mu je bilo Jozef Klajn.  
Tito verovatno potice od masonske titule,titus.  

Pravi Josip Broz nije imao prst na jednoj ruci,sto je posvedocio i njegov brat.  (Brat pravog Josipa Broza)

Jedno od najvecih zla sto je pogodilo Srbiju i srpski rod.
IP sačuvana
social share
(: Veliki vojskovodja Serbo Makeridov stvorio je II svetsko carstvo.  Pod njegovim carstvom bile su 3 civilizacije(Dunavska,Sumerska,Misirska).   Krenuo je od grada Niza(danashnjeg Nisha).  .  .   :)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Preporucujem jedan Ruski dokumentarac o Titu - Tito - posmrtna biografija, jako dobro resersiran i sa dosta novih informacija za koje niko nije cuo
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Gledao sam taj film bio je ok.
Doduse chetnici ko chetnici uvek problem sa Titom.
Ja nisam ziveo u njegovo vreme ali po svemu sto sam cuo je bilo bolje nego za vreme bilo kojeg kralja. E sad sto je on bio Hrvat, to naravno ni malo ne menja nacin razmisljanja... Smile
@Maradic
Kod nas kako vetar dune svi se menjaju. Nosili slike Tita zamenili sa Slobom, posle Slobe dosao Draza ponovo na red (povampirio se) itd...
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pravo ime mu je bilo Jozef Klajn.
Tito verovatno potice od masonske titule,titus.

Od masonske titule  Smile Smile On je bio agent kominterne, a u rusiji ime i nadimak tito nisu rijetkost, ne treba to toliko mistifikovati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.