Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 20:10:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Još vas obožava?  (Pročitano 9291 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
salim se...ima izuzetaka...dobri smo mi generalno kao umjetnici...jasta Smile

Čuj dobri... Rambo. (i tačka)  Smile

A eto ja, recimo, ne podnosim kad je neko koga volim hladan prema meni, pa bili u javnosti ili sami u liftu.  Smile
Ne mislim, naravno, na kakva naskakivanja i vatachenje (ju, boze sacuvaj!  Smile ), nego na poljubac na brzaka, kad niko ne gleda, ili se pred nekoliko ljudi pravi da mi skida trepavicu sa obraza...  Smile  Smile
takođeR...dobro, možda autobus ne bi bio prikladan ali sve ostalo može  Smile

Ne cini ti se uopste ,zar mislis da nisu ? Smile
Kkako ti naprimer izrazavas svoja osecanja prema devojci ?
Pa šonje su ako ih vi žene nazivate šonjama...
Zaboga, neke devojke će neki akt izražavanja ljubavi nazvati kavaljerstvom (gde je to nestalo, pitam se?), druge će reći 'pih šonja'...    Smile nazovi ga onda kako hoćeš.
Is Chivalry Dead?
Ako jeste, onda su žene krive za to. One su (u vreme kad je kavaljerstvo bilo na ceni) postavljale kriterijume muškarcima, jer i tada se muškarac udvarao ženi. I uvek je muškarac trebao da se dokazuje a žena je određivala kako će on da se dokaže. One su te kriterijume promenile i sad je na ceni... ne znam ni ja šta. Verovatno pare.

A kako bi ti volela da muškarac izražava svoja osećanja?

« Poslednja izmena: 01. Maj 2009, 01:02:14 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
4. Bez znakova mrzovolje pristaje da skokne do piljarnice i kupi vam vezicu peršuna.

Ili u mom prevodu,
u 1 navece ide da kupi koka kolu  Smile

Da se ubacim u ovu pricu da su danasnji muskarci sonje;
danasnja omladina ( u moje vrijeme nije bilo tako  Smile ), je kompletna sonjava, iskompleksirana, izvjestacena i isprepadana. A to je sve maska. Osim isprepadanosti, to definitivno jesu  Smile
NaJime,
danas je trend, mislim cak vise nego ikad prije, da se zivi razuzdano do 27-30 u prosjeku - citaj: opijanje, lumpovanje 24-7, neobavezno sastancenje u njegovoj ili njenoj sobi odnosno kres kombinacije, gledanje na mladost kao na esenciju zivota koja im polako ali sigurno izmice iz ruku, a poslije nje slijedi pakao i dosadni zivot posla, kuce, djece, smaranja i spavanja; a svi mladi volU trendove i vecina ih voli pratiti kako sam primjetila. No ipak, to je sve maska jerbo, iz mog skromnog iskustva, odgovorno tvrdim da vecina njih zeli da se zaljubi i da zavole nekog, ali eto, ne mogu; ne zbog trenda nego zato sto se boje da ce biti povrijedjeni, bu bu kme, pa je stoga bolje cekati na to vezivanje za nekad poslije kad ce biti emocionalno superiorni.

I sad (napokon dolazim do pojente  Smile ), da bi se zastitili od strasnih, zli ljudi koji samo gledaju kako ce bas njih povrijediti i emocionalno osakatiti, oni tako izmisljaju neke nedostiznosti i nezainteresovanost.
"sto da ja tebi pridjem, sto ti meni ne pridjes"; "sto da ja njoj udovoljim, ona ce to da iskoristi, sto ti meni prva ne udovoljis"; "sto da ja budem kavaljer kad ti to neces cijeniti"

I tako unedogled.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
A kako bi ti volela da muškarac izražava svoja osećanja?

Ko kaze da bih uopste volela da ih izrazava? Smile

Salim se ,naravno da muski trebaju da zeni stave do znanja svoju naklonost ali isto tako smatram da to ne treba biti cesto i konstantno . Iz mog dosadasnjeg iskustva najbolji su oni koji imaju problem da kazu ''volim te'' Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
imala sam tipa na faksu...i vazio je za nekakvog dasu,pogotovo u studenstkom domu...mislim,tamo je uglavnom "prodavao" pricu i stavove....i bio je uspjesan...manje- vise...

mada,ajde da budem surovo iskrena..vrijeme pred ispitne rokove,kada ste puni nervoze i ucite citav dan i noc,pri tom ne izlazite i akumulirate se energije koja vapi za tim da se isprazni...a onda je i to vrijeme nekakvog eksperimentisanja i navodnih sloboda u kojem god hocete smislu...pocev od radikalnih ideja do seksa...sta htijedoh reci? Smile

da mu nije bilo tesko da medju studentkinje koje mahom studiraju jezike i knjizevnosti(dakle,romanticne do srzi)... Smile...izgradi reputaciju zavodnika,a pri tom stav i ponasanje Klint Istvuda....
emocije...nikako...
"volim te"...ni u stanju teskog pijanstva...
odmjerena grubost,nezainteresovanost,vidimo se kada se vidimo,horda ucvjeljenih zena koje mu dizu cjenu...

sablon.

i ona,jebeno pogresna numera iz daaaaaleke proslosti "on me voli na svoj nacin"...(kakva pogresna percepcija...)

nisam se snasla...bilo mi je kao da se zabavljam sa brzopoteznim revolverasem sa divljeg zapada Smile

mislim,imao je on divno i toplo srce,ali prilicno nesiguran u sebe i pun straha od otvaranja prema zenama,a i  provalio je kako da dodje do snosaja,a da se i emocionalno ne spetlja, da ga u domu hoce maska nedodirljivog,hladnog i cutljivog...uopsteno medju zenama...
a ja....jedna od onih koja enigmu svjetskih razmjera voli da vidi samo u romanima...ne i da spava sa njima.mislim,enigme se rijesavaju,ja moram da ih rijesavam...ja ne mogu da spavam sa njima.
Smile

volis me?

pa neeeeeemoj  mi te poze...

e pa....kod mene to bi malo drugacije od pomenute numere,a glasila je ovako "ti me volis na pogresan nacin" Smile
« Poslednja izmena: 02. Maj 2009, 21:25:07 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Ah... reminds me of my rebel youth...

Ali defacto je tako... veliki broj ljudi covek moze vrlo lako da izmanipulise... i covek moze da bude vrlo uspesan ako zeli da bude dobar u tako nekom okruzenju...

Jebiga... neki su spremni da budu najbolji kosarkasi bloka zbog toga sto se plase da probaju sa onima koji tu igru stvarno znaju da igraju... zato sto se plase da ne budu najbolji... zato sto je mozda tako lakse... zato sto je do ono dokle njihove zelje idu...

Uvek sam smatrao da je prava stvar samo kada se zagrebe ispod povrsine... ali su mi u jednom periodu kombinacije kada se ne ulazi previse u detalje bile trenutni prioritet...

Zato je klicima danas (a i nama je onomad bilo) problem da pridjemo nekog ko nam se zaista dopada...
Ako ides na to da se vece zavrsi koitusom, to nije problem... pitas 10 onih koji ti deluju zainteresovano i ako si iole prihvatljive spoljasnjosti imaces bar jedan pozitivan odgovor...
Ali oni na koje ne gledamo kao na recku na zidu... kod njih 20% uspesnosti nije dovoljno... kod njih to mora biti 1/1 ... Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 20:10:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.