Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 20:18:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Još vas obožava?  (Pročitano 9295 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
WhiteGoa,

sad bi neki dusebriznici rekli da sam izrod od Crnogorke Smile

a ovdje nisam dovoljno Srpkinja.
Smile

sa kim i protivu koga?muke moje pregoleme.

Smile

a jeste...pretjerujem katkada...volim da iskarikiram...pa to ti je Smile

lolana,nisam ja rekla da nema...ali ih je premalo...skoro da ih i nema...

nekako...tesko mi je u donjem dijelu stomaka od naseg vidjenja ljubavi i muskarca i zena...

bas mi bude...mutno u glavi....

tesko zaspim...uvece kada se desi baksuz i zla sreca da poslije njih krenem da spavam.

i nije prosvetljenje...u vidu poente koje filmovi imaju...vec tesko...sumorno...egzistencijalno sranje...mi i Rusi...ubite me ako nadjete vece "mislioce" u kinematografiji Smile

salim se...ima izuzetaka...dobri smo mi generalno kao umjetnici...jasta Smile
« Poslednja izmena: 18. Apr 2009, 12:18:25 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N97
Scene sexa u nashim filmovima imaju neku poentu, kao prikazuju neshto shto je pisac hteo da kazhe ... dodushe ne bash uvek. Otprilike, vecina ljudi se i jebe tako. Seno, noge na ramena ... i opa.  Smile (dobro, priznajem i mene privlachi to seno  Smile )

Ameri, s druge strane prikazuju kako se svi jebu u slow motion-u, pored kamina, uz prigushene zvuke shpanske gitare iz prostog razloga jer su im to neostvarene zhelje poshto se oni jebu sa 2 promila alkohola u krvi po nekim rupama i shta ti ja znam.

(koliko sam stereotipa nabrojao ...  Smile )
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma idi breeeee...ko ima nesto protiv sijena Smile

ali kada mi ruralni ambijent zokruze pricom prilaska cetnika (izgledom) koji se sunja zenki iza ledja,kidise na nju kao mladi majmun,a pri tom ne zna da mu je ona sestra iz maminog drugog braka sa muslimanom...a onda se ona...onako sva u dubokim gadjama sa krvlju do koljenja...'besi o prvu gredu na koju nabasa... Smile...mislim,mogla bih da reziram,ne?....ne da mi se zgadi sijeno i nasi sljivici...negooo...

dobro sad...ja sam samo malo umorna od naseg slovenskog poimanja ljudskih nesreca i bijede.ja sam iskreno umorna od devedestih- od besmislenih ubistava do besmislenog seksa,pa do obesmislenih ljudi...uzivo sam imala prilike to da gledam...pa mi filmovi o besmislu zivota na balkanskoj vjetrometini dodju kao besmislen atak na zeludac.umorna sam i od propagande koju sami sebi stvaramo katkada kroz film...kroz neke filmove...da se ogradim.
od nase slovenske duse u kinematografiji(u nekim filmovima isuvise akcentovanoj)...a naravno da to bolje radimo od bilo koga...i imamo glumce koji to mogu da iznesu...cisto sumnjam da bi pola ovih iz holivuda to moglo...kamo srece da to radimo za nijansu losije Smile...kamo srece da to nije u nama,pa je to,cini mi se,i razlog sto u tome jesmo dobri...

i...Bambina,opomeni me,molim te Smile

odoh da ne umijem da se vratim... Smile
« Poslednja izmena: 18. Apr 2009, 20:06:05 od sesircic »
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Wildfire S
Nasamo sta radimo necu da odajem ,ne prodajem dzaba fazone  Smile Smile

A taman sam se ponadao..  Smile Smile

a jeste...pretjerujem katkada...volim da iskarikiram...pa to ti je Smile

Ih, meni kažeš...  Smile

Okej, imali smo mi dosta dobrih filmova, pre osamdesetih, u prvom planu mi nekako pada na pamet Duško Kovačević ali to je valjda zato što je snimio neke kultne filmove i filmove iz kojih najčeće kradem replike... ali bilo je i dosta partizanskog sranja, a kasnije... Anea je jednom prilikom pisala u vezi modernih filmova i razlike između nas i Hrvata. Još uvek smo u tim devedesetim i ratovima...  Smile Btw Sećam se kad sam gledao "Mala noćna Muzika", taman kad sam pomislio da srpska kinematografija ne može pasti niže, i da je na samom dnu, pojavi se taj film i otvori se podzemna garaža!  Smile Smile

I istina, ne mogu da se setim nijedne "normalne" ljubavne scene kad su u pitanju i jedni i drugi.  Smile
I na kraju se postavlja pitanje šta je normalno, odgledao sam par indijskih filmova u zadnjih godinu dana... to je tek posebna stvar. Kod njih je kao što i sama sigurno znaš, zabranjeno ljubljenje u javnosti... i tako dvoje, obično neki bolivudski mjuzikl, iskazuje svoju platonsku ljubav kroz ples i igru, koreografiju, i još 100 ljudi u pozadini koji se saosećaju u njihovoj ljubavi, ludilo. Smile I posle celog tog trandebala, ne samo da ne mogu normalno da se poseksaju... ne mogu ni da se poljube, već se nešto maze obrazima.  Smile

Sve ti je to relativno moj Ajnštajne!  Smile

Odgledaj do kraja i videćeš o čemu govorim.

Btw. Skroz su mi zanimljivi Smile

Šteta što je offtopic... zanimljiva tema.  Smile

Sorry Bambi.  Smile
« Poslednja izmena: 18. Apr 2009, 22:50:37 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ja sam sasvim uzivala citajuci ovu vasu diskusiju.  Smile
Nema potrebe za izvinjavanjem.  Smile

Ali se sa jedim ne slazem, sto je opet moja cista subjektivnost, (te stoga ne podleze Pravilniku foruma  Smile  Smile ) :

Citat: WhiteGoa
Ja znam sebe. U javnosti i u društvu sam hladan prema devojci kao led. Ali nasamo umem da osmislim i učinim razne maštovite stvari koje je zaista impresioniraju.  Smile
Citat: lolana
I ja sam u javnosti jako hladna i suzdrzana prema paNteru i ne volim bas to ljubakanje i stipkanje u drustvu .Kapiram da je to nekulturno i da bi drugim ljudima bilo neprijatno da gledaju dvoje kako razmenjuju neznosti . A i mislim da postoji mesto za te stavri (a i ne mora bas krevet da bude  :[115] Smile
A eto ja, recimo, ne podnosim kad je neko koga volim hladan prema meni, pa bili u javnosti ili sami u liftu.  Smile
Ne mislim, naravno, na kakva naskakivanja i vatachenje (ju, boze sacuvaj!  Smile ), nego na poljubac na brzaka, kad niko ne gleda, ili se pred nekoliko ljudi pravi da mi skida trepavicu sa obraza...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znacajan pogled... Smile

ruka na koljenu ispod stola za kojim se vodi rasprava o parenju kornjaca na madagaskaru sa sve podignutim tonom i vaznim mrdanjem palca... Smile

hej,da ne odem u krajnost jedne patetike...milion je nacina da posaljete poruku voljenoj osobi da vam je vazna i da vam je drago sto je tu gdje jeste i u situaciji u kojoj ste,a da ne bude ni vulgarno,ni napadno...da ispostujete svoju emociju i trenutni nalet iste na javnom mjestu i drustvu,a da to bude  vidljivo,znacajno samo vama dvoma...licno,osoba sam koja lijepe emocije,tacnije emocije koje ne ugrozavaju druge...i te kako pusta sa lanca.

nalazim da mi je obaveza da kontrolisem svoju destruktivnu prirodu i lepezu emocija iz tog spektra...zarad svog zdravlja i zdravlja drugih...tu se,katkada,znam i truditi.

daleko od toga da se uvijam kao pereca na javnim mjestima,ali sam hladna kao njemacki vojnik jedino sa salterskim radnicima,osobama koje pustaju pse da se unerede na trotoaru ili parkovima gdje se igraju djeca,naprednim klincima koji se fiksaju po haustorima i vozacima koji mi ispred nosa ukradu parking mjesto Smile
« Poslednja izmena: 30. Apr 2009, 21:03:49 od sesircic »
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Sesiric opet kao prstom u oko, opisala stvar tako da imam utisak da je moje misli iznela na papir? tastaturu, mnogo kvalitetnije no sto bih to ja sama....  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eh sad...kad ti kazes...bogme...zvuci dobro Smile
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
Sesiric opet kao prstom u oko, opisala stvar tako da imam utisak da je moje misli iznela na papir? tastaturu, mnogo kvalitetnije no sto bih to ja sama....  Smile
Nemoj to da te chudi, ja oduvek imam taj utisak. Kad god pochnem da trabunjam o nechemu, pomislim da ce ona doci i napisati to bolje i smislenije.No, da je ne 'falimo previshe , uobrazice se. Smile

Inache, meni nikad ne smeta kada neko pokazuje neznost prema partneru predamnom, mislim, dok god je u granicama pristojnosti, e sed, ta granica je subjektivna stvar, poljubac, nezan dodir i neshto u tom fazonu je sasvim ok shto se mene tiche.U skladu sa time se i ja ponasham. Smetalo bi mi kada bi moj partner bio hladan prema meni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 20:18:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.