Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jos jedna poruka od necivilizovanih - Severna Koreja otvorila naucni centar  (Pročitano 59877 puta)
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
Samsung S7
Osim da ti velicash tiraniju jednog ludaka, prema slobodnom drustvu u kome vecina evropljana zivi.

Sem toga, kako se zove nesto cega se svi ljudi u nekoj grupaciji gnusaju?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Zato sto ih vi 50 godina busite propagandom da ste super...

Sve to ima posledica...neke prijatne neke neprijatne...

Ja opet kazem...ja da sam super kao vi...uopste se ne bi sekirao...

Znaci ti znas da je to tako...i sta ti ima da se brines...

Osim ako nije...
Znaci zbog propagande gde smo mi ubedili nekoga da smo super taj neko zivi u svetu bluda i razvrata. Razmece se milionima, jahtama, zlatnim wc soljama... A narod kojim vlada posebno zene zive u uslovima u kojima ako skinu feredzu mogu da budu kamenovane.
Objasni prostim recima kako ta paradoksalna situacija ima veze sa nama? Smile

Pre ce biti da su vladari shvatili da smo mi super pa zive raskalasnim zapadnim stilom zivota, a svoj narod drze glup i zatucan da bi mogli njime da vladaju bez problema.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.11.1
Browser
Safari 601.2.7
mob
I-mate 30 Pro
Pa sad si opisao zapad...

Od koga su oni to naucili pa upravo od vas...i zahvaljujuvi tom zapadu oni su i postali takvi...

To je zadnjih 100 godina istorije covecanstva...

Ti se opet hvatas za taj materjalizam...ko za neki stap...kad god se o necemu raspravlja valjda ti bude lose..pa da ne padnes.... Smile

To sto neko zivi u pet kuca jednovremeno nema nikakve veze sa tim sto govorimo...

Bez obzira na propagandu...i ponizavanje...od strane zapada...taj narod nikad nije prihvatio iskreno sve to...

Pre bi moglo da se kaze da su prinudjeni na to...to je 75% covecanstva...to da uzmem da su ove evropske zemlje i amerika apsolutno homogeni...sto isto nije tacno...

Evo sad vam je super prilika da proverite sta je ljudima draze zlatne solje ili njihov neku unutrasnji osecaj ispunjenosti...

Nikakvog materjalizma nece biti...ako ste se spremali za to dzaba ste se spremali...

« Poslednja izmena: 04. Nov 2015, 17:09:11 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Stani malo Srbine Smile

Znaci oni Arapi koji su bogati i koji su videli svet su potpali pod propagandu da je zapad super. Isti ti Arapi koji su potpali pod tu propagandu ne dozvoljavaju svom narodu da padne pod istu propagandu. Kako to objasnjavas?

Ne moraju ovde da budu samo Arapi, mozes da stavis i Severno Korejce, Brunejce itd...
« Poslednja izmena: 04. Nov 2015, 17:08:35 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 601.2.7
mob
I-mate 30 Pro
Taj preobrazaj je poceo sa dolaskom zapada...to ti je prakticno celi arapski svet...

I jugoslavija je ucestvovala delom u tome sa nesvrstanim i tako dalje...medjutim ne na taj nacin kao zapadne zemlje...

Navodio sam ovde primere...da se ne ponavljam...

To je velika zabluda sto ti mislis da oni ako su odrasli bez vode iz cesme ili kupatila da su prosti...
« Poslednja izmena: 04. Nov 2015, 17:10:55 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Dolazak zapada kako ga ti nazivas se nije dogodio. Odnosno zapad je uvek bio tamo ili ako ti se vise svidja istok je uvek bio ovde. Istok je dolazio sve do Beca ne bas toliko davno. Te dve civilizacije su isprepletane kao vrzino kolo.

Onda dolazimo opet do paradoksa da postoji najvisi stalez koji se bahanalise po zapadu a u svojoj zemlji u kojoj ima apsolutisticku vlast sprovodi zakone koji su u potpunoj suprotnosti sa njihovim zivitnim stilom.

Tako imamo Severno Korejskog lidera koji je isao u skolu u Bern, Saudijskog princa koji ima orgije po hotelima i sere u zlatnu solju.......

PS: Ja ne pricam da su oni prosti, ne mislim da su oni prosti i ne znam zasto mi to prebacujes. Ja isticem paradoks u kome neko ko je vladar zemlje zivi zivotom koji zabranjuje svojim podredjenima.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2015, 17:16:52 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 601.2.7
mob
I-mate 30 Pro
Da samo gde su oni to vidli...pa kod vas...

Znaci vi ste ih delom...ubedili da je to moguce..na razne nacine...

Sad ti si vladar u nekoj zemlji...normalno je da ti je lakse da uzmes pare negde i onda tamo budes gazda...nego da pokrenes proizvodnju...da razvijas svoje kapacitete...to je ogroman posao zahteva resurse...vreme...znanje...

I ako pazljivo pogledas...gde se rodila ta kultura stvaranja iluzije...pa upravo na zapadu...oni su to smislili...

I to kod je kod njih prisutno u svemu...

Zato je i tako privlacno...pitko...

Ali ima svoj kraj...

Vidis ti si potpuno recimo ubedjen da ako kenjas na zlatnu solju da to neces vise da budes ti...odnosno da ce to da bude neka bolja verzija tebe...i da ce kroz konzumiranje tog neceg materjalnog da se sve promeni...

Cak ne postavlja pitanje sta ako nije tako...

Takav nivo ubedjenosti u nesto je jedna od formi ludosti...mislim tako se definise...
« Poslednja izmena: 04. Nov 2015, 17:21:17 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Ali zasto narodu ne daju da osete tu propagandu? Zasto svoj narod ostavljaju zatucanim da veruje da je jedini put taj koji mu oni daju.
Nikakve bitne razlike izmedju zapada i istoka nije bilo nikad pa ni sada. Jedina razlika je u tome sto se narod evrope izborio da zivi onako kako zeli dok u istocnim zemljama samo elita zivi onako kako zeli, svi ostali zive onako kako elita naredi.
Razlika izmedju dalekog istoka i nas (zapad i bliski istok) je u radnoj etici najvise, nacinu ishrane i zivljenja.

Odnosno hiljadu puta je veca razlika izmedju blisko istocnih naroda i Severnih Korejaca nego izmedju Katarca i Nemca  Smile

Citat
Vidis ti si potpuno recimo ubedjen da ako kenjas na zlatnu solju da to neces vise da budes ti...odnosno da ce to da bude neka bolja verzija tebe...i da ce kroz konzumiranje tog neceg materjalnog da se sve promeni...
To ne bi bila bolja nego losija verzija mene. To bi bila snobisticka verzija mene koja ne zna kada je dosta i koja svom narodu daje da kamenuje jedan drugog a ja se izivljavam.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2015, 17:25:06 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 601.2.7
mob
I-mate 30 Pro
Razlike su ogromne...pre svega kulturoloske...

I istok ima nize energetsko stanje...to je evolutivna prednost...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
To je ono sto pokusavam ocigledno bezuspesno da ti pokazem. Razlika postoji kod manje bogatog ili siromasnog dela stanovnistva. U evropi taj deo stanovnistva zivi na slican nacin kao elita dok na istoku taj deo stanovnistva zivi u nekom svetu koji im je elita nametnula dok ta ista elita zivi na evropski nacin.

Ta kulturoloska razlika ne postoji ona je nametnuta od elite istocnih naroda da bi se marvom upravljalo dok oni svrsavaju po facama kurvi po belom svetu, skoluju se u Bernu i imaju harem sa 40 devica. Smile

Zapadni narodi ili evropski narodi imaju mnogo vecu fizicku snagu nego daleko istocni narodi, to je velika evolutivna prednost.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.