Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Još jedan stranac napadnut u Beogradu  (Pročitano 19760 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
sesiric: a ti si glup,pa zato pitas?

pa da, zato me ti ucis pameti Smile ali sada znam da si svakako elokventna Smile

...to sto bih te ja stavila u kavez kod Vuka Bojovica pored gmizavaca...nikakve veze sa nacionalizmom nema Smile

tako da...ne paranoisi u tolikoj mjeri.

Smile

shvatam da si se uneredio od straha ,pa sad ostavljas tragove po forumu i to traje jaaako dugo...ali mozda i nadjemo dobrovoljca da ti te pelene promjeni.

ne obecavam nista Smile

ja znam da vecina ovdje zna sa kakvom velicinom ima posla kada si ti u pitanju,ali bih te zamolila da ne ostavljas vise komentare na mom profilu....previse su elokventni i kreativni...i previse mirisu na tebe Smile...slab mi je zeludac...da prostis...

nema smisla da moderatori stalno ciste za tobom...

ti kao neko ko vrlo istancano zna razliku izmedju dobrog i loseg ponasanja i neko ko se bori za prava i seksualnog zivota kisnih glista...sigurna sam da znas da drugi ne moraju i privatno da trpe tvoje izlive slabosti...
ne moras da ides toliko daleko u unizavanju sebe kao muskarca Smile
u redu je sto to nisi.
nije svakome ni dato da bude Smile
« Poslednja izmena: 01. Okt 2009, 22:22:54 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
@sesiric

drago mi je da si toliko prostora meni posvetila, ja ne mogu da nadjem skoro takav primer

kiss za tebe i hvala ti sto pratis moj rad  Smile

suze su ok  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Дигле се паше и усташе па туку по свему српском! Није њих брига за тог Француза ни најмање,чим се понашају  очигледно тако патетично , они имају други циљ
IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
ŽELJKO CVIJANOVIĆ: SRPSKA KOALICIJA ZA GRAĐANSKI RAT

Da li je sada bilo dosta, da li ovo može da se završi sa samo jednim izgubljenim životom? Moj odgovor je: plašim se da ne može!

To je već postalo teološko pitanje: kako bi trebalo da izgleda dan koji u Srbiji već do ručka ne bi pretvorili u Armagedon. Ako hoćete jednostavnije, onda ovako: da li je sada bilo dosta, da li ovo može da se završi sa samo jednim izgubljenim životom? Moj odgovor je: plašim se da ne može!

A tada se uzdajte u sreću da ćete preživeti sve ove nervozne ludake koji kao navođene rakete hodaju ulicama, spremni da vam se u ime vere, nacije i sto evra bace za vrat; nadajte se kako ćete istrpeti sav ovaj histerični svet koji umišlja kako poseduje pravo prečeg korišćenja nad društvenim vrednostima poput borbe protiv nasilja i koji pojma nema u koji pakleni krug ta njihova dogma sve nas može da uvede. Ako se uzdate u vlast, račistite s tim odmah. Ne računajte na njih; oni su, obuzeti svojim političkim monopolom, poverovali da na toj tački i počinje i završava se sva moć; oni su, takvi, stihiji prepustili ceo jedan društveni kontekst, za koji ne pokazuju nikakvo suštinsko interesovanje, čak ni kada kroz rupe tog konteksta ponovo pokuljaju pretnje koje Srbiju stavljaju pred dilemu da ovde na kraju jedni moraju da zbrišu druge ili ćemo zauvek ostati podeljeno društvo, beznadežno zaglavljeno između onoga odakle smo krenuli i gde smo pošli.

O čemu govorim? O tome da je prilično spontana reakcija građana koji danima stoje u redu da bi odali poštu Brisu Tatonu pokazala da borba protiv nasilja nije politička, već ozbiljna društvena i vrednosna priča. Govorim o tome da sve to sada zloupotrebljavaju suprotstavljene grupe koje, proizvodeći društvenu polarizaciju, predstavljaju motore konflikta i nasilja. Govorim o tome da je jedna od tih grupa, koja je, ubeđujući nas da se samo bori za ljudska prava, danima gej paradom ucenjivala celo društvo dovodeći ga na ivicu fizičkog konflikta. Govorim o tome da je druga od tih grupa radila isto to, kao, braneći nacionalne, verske i moralne principe. Govorim o tome da će svi oni svoj politički izlaz tražiti dalje zloupotrebljavajući tragičnu smrt mladog Francuza. Govorim o tome da, u trenutku kada Srbija može da se ujedini protiv nasilja, ovde prave liste podobnih i nepodobnih za primanje svete tajne takve društvene akcije i svojom isključivošću i političkim bekgraundom čitave slojeve građana isključuje iz toga, dualistički ih promovišući u pobornike nasilja. Govorim, na kraju, o tome da je vlast potpuno nasela na tu vrstu ucene i sada trči da se pridruži razumevajući da je ucenjena i da nema prostora za uzmak.

A šta bi trebalo uraditi? Protest protiv nasilja imao bi onaj smisao koji bi istinski mobilisao društvo samo ako bi Boris Tadić stajao na njegovom čelu, a odmah iza njega Toma Nikolić; a zatim ostali političari, pa onda sudije, posebno oni koji su oborili presudu Urošu Mišiću, pa predstavnici svih crkava i nacionalnih saveta, a onda ko hoće i misli da je to to.

Da li je to problem? Da li ovi ljudi imaju preči posao? Ne smeju da ga imaju.

Ovako je protest protiv nasilja samo politička manifestacija, nikako društvena. Ovako se beskrupulozno politički boji žrtva samo da bi se politički obojio zločin. Ovako će korist od protesta imati oni koji su nasilje učinili i izazivali. Ovako jedan događaj koji bi morao da ujedini Srbiju služi da je podeli na Srbiju koja je, tobože, na strani žrtve i onu koja je na strani ubica.

To je i bolesno i zlo, ali to jeste tačka konsenzusa na kojoj stoje najodgovorniji za ovaj zločin. Redom: političke stranke, pravosuđe, NGO militanti, pseudopatriotski NGO, sportski klubovi, navijači i mediji.

Hajde, dakle, da vidimo šta je posredi kada javni tužilac zahteva zabranu navijačkih grupa delija, grobara, junajtid forsa ili kako se već zovu. Te grupe su tada tretirane kao neka vrsta političkih organizacija i promotera nasilja. Ne, oni nisu to, nisu promoteri, oni su kriminalni izvršioci i baš ih briga hoće li se sutra zvati delije, grobari i junajtid forsi; mogu da se zovu tetkice, sveštenici i kolo srpskih sestara, svejedno će činiti nasilje. Da li je tužilac razmišljao o tome da podigne optužnice imenom i prezimenom protiv navijačkih vođa koji, logistirani drogom i reketom, jesu vrh piramide kriminalnog nasilja?

Ali šta bi se tada desilo? Otkriću vam tajnu: tada bi lik iz delija pred sudom rekao da je mnogo vremena u životu proveo dogovarajući se sa svetom iz beogradskog DS; tada bi likovi iz grobara rekli da su mnogo toga učinili po želji nekih istaknutih Koštuničinih i Tominih ljudi; tada bi mnogi od njih rekli kako su u veoma dobrim odnosima sa najvećim ovdašnjim narko-dilerom, da lepo sarađuju sa nekim tajkunima, a i da znaju kako mnoge strane ambasade izgledaju iznutra. A šta ćemo onda? Pa, naravno, zabraniti navijačke grupe: niste više delije, zovite se biblioteka. Jasno?

Da se ne lažemo, navijači mogu da budu suzbijeni samo na jedan način: da se pohapse njihove vođe, da se odseku od prljavih poslova sa drogom i reketom, da se svako sportsko nasilje kazni najstrožim kaznama koje kasnije sudovi neće vraćati na početak kao u slučaju Uroša Mišića. I, naravno, da stranke prestanu da tretiraju navijače kao važnu društvenu grupu i sredstvo pritiska koje vredi staviti pod kontrolu. Naravno, takav gard u kome bi učestvovali i politika, i pravosuđe, i mediji povukao bi za sobom jednu ozbiljnu društvenu reformu. Kakve zabrane, to je sve zajebavanje.

Idemo dalje: šta se dobija najavljenom zabranom pseudopatriotskih organizacija. One već deluju na marginama društva, bilo koja zabrana za njih je isto što je za Hitlera bio zatvor posle Minhenskog puča: malo nevolja, ali mnogo kaljenja i veoma bitno društveno priznanje da su opasni i politički upotrebljivi. Umesto toga, pojedinci iz tih grupa moraju da budu veoma strogo kažnjavani kada god pozovu ili počine nasilje. Nevažno je da li je to nasilje počinjeno zbog koristi, ideološkog ili političkog konteksta jer nasilje je elementarnije od svega toga. A zabrane, to je upravo ono što im nedostaje. Isteraš ih iz legaliteta, a daš im legitimitet. Toliko mudro da ne verujem da je to tužilac sam smislio.

Idemo dalje: militanti NGO. Nije njihov doprinos širenju nasilja samo stalna provokacija kojom društvo čine nestabilnim i ranjivim. Ne, njihov posao je da nasilje boje politički: setite se samo ko je sve od učesnika te grupacije na javnoj sceni dobio u medijima proteklih godina epitet da je fašista. Vuk Jeremić fašista, Koštunica sam Hitler, Tadić fašista u nastajanju, Nova srpska politička misao fašisti, Sonja Liht kolaboracionista. A, kako bi rekao Nenad Čanak, sa fašistima se ne razgovara, njima se suprotstavlja silom, pa, ukoliko država ne nalazi za shodno, ostavlja se stvar ličnoj inicijativi. Naravno, kada sve što vam miriše na desno bez razloga proglasite fašistom, tada ga delegitimišete ne samo iz prihvatljivog političkog konteksta već i iz sfere ljudskosti i tada protiv njega možete da upotrebite bilo šta puni poverenja da bi svet izgledao mnogo lepše da su Hitlera zatukli dok je bio mali. I to je, naravno, poziv na nasilje koji delegitimiše sve floskule o ljudskim pravima i sličnim tricama koje se mogu čuti iz ovog društvenog korpusa.

Sve to mora da prestane jer je sve to ubilo Brisa Tatona i ubiće mnoge. Sve ovo o čemu govorim je koalicija za neobjavljeni srpski građanski rat. Ako biste, čitajući srpske medije - i one žute i one kao ozbiljne, svejedno - izvlačili zaključke o tome koliki deo srpskog društva učestvuje u tom ratu, ne bi vam se učinilo da je mnogo njih ostalo izvan konflikta. Problem je što je izvan konflikta ogroman deo građana, čitava jedna višemilionska treća Srbija, i što za njih ovdašnje elite ne haju. Ako niste za tuču, sačekajte još malo, pa ćete biti.

Преузето са...

IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@sesiric

drago mi je da si toliko prostora meni posvetila, ja ne mogu da nadjem skoro takav primer

kiss za tebe i hvala ti sto pratis moj rad Smile

suze su ok Smile

vidimo da si nacitan...i znamo da si opsjednut mirjanom bobic...nema potrebe to stalno naglasavati  Smile
nemoj poljupce...ne idu uz tebe...
tvoj rad pratimo svi ovdje...beskrajno zabavlja,pa nema potrebe da se zahvaljujes...
mi bi smo trebali reci hvala tebi...
tvoje postojanje i piskaranje dize nam samopouzdanje Smile

i hvala sto svaku temu gdje ja pisem posvecujes na kraju meni.
ali ipak ubuduce probaj da se iskontrolises Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
И? Зашто се сада не прогласи Дан жалости у Србији због погибије двоје Срба на Косову?
(као што је са разлогом проглашен због Француза)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

touluse_za_BriceaTatona_afp.jpg
(53.23 KB, 600x400)
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC 

Smile

ja bih pomogao ovom simpaticnom decku tako sto bih ga samo sklonio u neki pasaz ili ulaz od zgrade da posteno iskrvari jer bi tako njegov gest bio potpun.

IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
И? Зашто се сада не прогласи Дан жалости у Србији због погибије двоје Срба на Косову?
(као што је са разлогом проглашен због Француза)

e pa ne mogu u jednoj drzavi da budu iste vrednosti i stranci-huligani ( taton nije bio obichan turista ,vec u francuskoj registrovan huligan ,shta god mediji prichali  Smile ) i siroti domaci starci .

neki prioriteti se moraju napraviti ,a jasno je shta je izabrala domaca judeo-liberalna vlast  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC 
taton nije bio obichan turista ,vec u francuskoj registrovan huligan ,shta god mediji prichali  Smile

i kao sto se jasno vidi na slikama u trenutku napada je na sebi imao majicu navijacke grupe kojij je pripadao Indians Toulouse. muka mi je vise kad citam komentare ispranih mozgova koji tvrde da Taton i njegovi drugari nisu nosili nikakva navijacka obelezja i da su napadnuti, navodno, samo zato sto su stranci u Beogradu!!! svidjalo se to nekima ili ne Taton i drugari nisu bili samo obicni turisti u Beogradu, vec navijaci sa obelezjima svoje grupe koji su dosli na rizicno gostovanje. daleko od toga da opravdavam smrt ovog mladica, ali jednostavno nije ubijen samo zato sto je stranac.

PS neki su isli toliko daleko pa su se kleli da su ovi nesrecnici nosili majice sa natpisima "Srbija" i dresove srpske reprezentacije  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

toulouse.jpg
(172.21 KB, 495x378)
indians.jpg
(27.6 KB, 552x332)
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.205 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.