Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Još jedan skup LDP, DS, SDU, NVO, ideološki ili simbolični?  (Pročitano 42094 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Hah... smej se ti... ja sam tri nedelje pila antibiotike jer se nekome islo u setnju...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Hah... smej se ti... ja sam tri nedelje pila antibiotike jer se nekome islo u setnju...  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Zhalosno je shta rade nashi politichari.

Jeftini su to politichki poeni, nije narod glup.

Preminuli Francus je sad motiv...uzhano me nervira sve to.

Samo se pitam dokle ce vishe da se shetkaju....zhalostan je motiv, a jadan cilj Smiley 1
pa,naravno.zabole NVO i stranke,na celu sa LDPom za tog Francuza,samo ga koriste kao povod za sve.
ja verujem da je dobar deo ljudi na setnju zaista i otisao iz iskrenih namera,ali,oni u pratnji NVO i stranaka...tesko.
ma,uostalom,i da zaboravimo to-ogromna bina sa koncertima i vatrometom postavljena maltene preko sveca koje stoje ispod Mihajla na Trgu dovoljno govori koliko se strankama i NVO i pogotovu gradskoj vlasti i Djilasu,koji je srao svakog dana i drzao govore o odmazdi i kazni, jebe za tog francuza.
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 12:19:28 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15

Smile

Tog dana sam lepo krenula kuci na vreme (zacudo) i cekala prevoz 45 min, pri tome sam se toliko smrzla da sam zaradila prehladu i jos ponesto...

A sve zato sto je neko hteo da ide u setnju....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Zhalosno je shta rade nashi politichari.

Jeftini su to politichki poeni, nije narod glup.

Preminuli Francus je sad motiv...uzhano me nervira sve to.

Samo se pitam dokle ce vishe da se shetkaju....zhalostan je motiv, a jadan cilj Smiley 1
pa,naravno.zabole NVO i stranke,na celu sa LDPom za tog Francuza,samo ga koriste kao povod za sve.
ja verujem da je dobar deo ljudi na setnju zaista i otisao iz iskrenih namera,ali,oni u pratnji NVO i stranaka...tesko.
ma,uostalom,i da zaboravimo to-ogromna bina sa koncertima i vatrometom postavljena maltene preko sveca koje stoje ispod Mihajla na Trgu dovoljno govori koliko se strankama i NVO i pogotovu gradskoj vlasti i Djilasu,koji je srao svakog dana i drzao govore o odmazdi i kazni, jebe za tog francuza.

A hebi ga, ne mos ni tako sada. Sigurno je dosta ljudi krenulo bas zbog Francuza i nasilja na ulicama. Nisu ni demonstranti za Kosovo svi isli da kradu.
A da se skupljaju politicki poeni, to jeste, tako je uvek i bilo i bice, al takvo je drustvo

Smile

Tog dana sam lepo krenula kuci na vreme (zacudo) i cekala prevoz 45 min, pri tome sam se toliko smrzla da sam zaradila prehladu i jos ponesto...

Hebi ga  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

Smile

И после кажу како су шетње здраве Smile
 Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 12:39:46 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Da se razumemo... isto tako sam bila brutalna prema nekim genijalcima koji su i posle 05. oktobra setali...
Ja na zebru, zeleno svetlo, a oni idu ulicom Knezom Milosa... i sta cu... pravac medju njih.... ipak su se oni nalazili izmedju mene i druge strane ulice...

Kad je jedna baba krenula da kresti na mene: "Sta! Sta! Kako mozes da prekidas kolonu?! Kolona ne sme da se prekida!"

Sve u svemu... mrzim proteste i kolone, ja sam sa tim zavrsila pre 9 godina... ko nije... sta mu ja mogu... Mozda je vreme da odraste...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
A hebi ga, ne mos ni tako sada. Sigurno je dosta ljudi krenulo bas zbog Francuza i nasilja na ulicama. Nisu ni demonstranti za Kosovo svi isli da kradu.
A da se skupljaju politicki poeni, to jeste, tako je uvek i bilo i bice, al takvo je drustvo
ja rekoh da pretpostavljam da je dobar deo ljudi dosao iz dobrih namera.ali,i da je dobar deo dosao zbog stranke ili NVOa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

ja rekoh da pretpostavljam da je dobar deo ljudi dosao iz dobrih namera.ali,i da je dobar deo dosao zbog stranke ili NVOa.

To stoji, al uvek je tako bilo, uvek imas neku ideju, i sledbenike iza nje, pa kad se skupis, popnes im se na glave pa te vidi celi svet
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ma zamazuju se narodu oči. Kao nasilje elementarni problem Srbije, a nisu to nezaposlenost, korupcija, privredni kriminal itd. Da ovaj Francuz nije nastradao, još i da se čovek smeje. Ti isti navijači koji su danas ispali sila nad silama koja blokira razvoj Srbije, itekako su valjali i Slobi i DOSu kako je kome trebalo malo mišića za politiku. Što se tiče nasilja, kad čujem da su ljudi koji su se iživljavali nad Milanovićem popili robiju, dozvoliću sebi da počnem da verujem o ovoj halabuci koja se digla o borbi protiv nasilja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.