Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Još jedan skup LDP, DS, SDU, NVO, ideološki ili simbolični?  (Pročitano 42125 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Па овде ти је за њих тамо ко у бејруту.Где смеју да покажу да је све протекло како треба.Ни један скуп,а било их је кији је организовао снп 1389 нису пренели.Наравно сваки тај скуп је протекао без насиља.Сваки пут је било барем 4-5 полицајаца у цивилу који су све то бележили.
naravno.
lepe vesti i dogadjaji iz Srbije se ne racunaju.jednostavno,nisu toliko bitni.Obamin Facebook je bitniji od toga.
ali,kada se desi nesto lose u Srbiji(i jos nekim zemljama),makar prebili par Cigana,to automatski obilazi svet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Normalno lepe stvari nikada nisu vest, već ružne. To je u ljudskoj prirodi, više vole budalaštine od pravih stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Да ли ви стварно мислите на наше(или улизивање свету неког у име нас) може ишта да промени?Као сад ће неко да маршује па ће то ''свет'' прими као нешто добро?Еј,бре,Срби,у Јевропску Унију би сте,а основне ствари не знате! Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k310i
Citat
To je u ljudskoj prirodi,
U mojoj nije.Ja vise volim lepe stavri da cujem ali nazalost do njih tesko dolazim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Normalno lepe stvari nikada nisu vest, već ružne. To je u ljudskoj prirodi, više vole budalaštine od pravih stvari.
aj,Perudji,ne pravi se lud.
prenose oni ono sto im je u interesu.mozemo mi da odletimo prvi na Mars,i da isporucimo 600 milijardi evra humanitarne pomoci nekoj zemlji,ili i da posaljemo 5000 ljudi u Afganistan,ili sta god...nece se to ni pomenuti.ili ce se pomenuti negde u 2 reda ispod ultra-mega-giga vazne vesti da je Obongo napravio facebook(ne znam dal mi vise puca ona stvar za Obonga,ili za pacenike na Facebooku).al,zato,kad se desi i prebijanje jednog pedera,to postaje udarna vest i u Mikroneziji.

kao sto se i neverovatna i nemoguca naucna i medicinska otrkica u nekim zemljama koje zapad ne voli,ignorisu,al,zato kad se desi i jedan oruzani napad na jedan policijski kiosk,to postaje udarna vest.
« Poslednja izmena: 01. Okt 2009, 18:47:48 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
ima li kakvih infortmacija,kao je prošla šetnja,jeli neko držao govr,sigurno su rekli i nešto pametno  Smile
koliko je bilo ljudi
jeli klića nosioonu pedersku majicu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
prenose oni ono sto im je u interesu.mozemo mi da odletimo prvi na Mars,i da isporucimo 600 milijardi evra humanitarne pomoci nekoj zemlji,ili i da posaljemo 5000 ljudi u Afganistan,ili sta god...nece se to ni pomenuti.ili ce se pomenuti negde u 2 reda ispod ultra-mega-giga vazne vesti da je Obongo napravio facebook.al,zato,kad se desi i prebijanje jednog pedera,to postaje udarna vest i u Mikroneziji.

kao sto se i neverovatna i nemoguca naucna i medicinska otrkica u nekim zemljama koje zapad ne voli,ignorisu,al,zato kad se desi i jedan oruzani napad na jedan policijski kiosk,to postaje udarna vest.
To se zove propaganda. Mi smo za njih divljaci i to je to. Pogotvo što se mi trudimo da budemo divljaci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
To se zove propaganda. Mi smo za njih divljaci i to je to. Pogotvo što se mi trudimo da budemo divljaci.
ne,nego se radi o tome da idioti nisu u stanju da razlikuju ljude.
tamo u domovini razlikuju ljude po bojama,i odnose se prema njima kao sto su se nekada odnosili prema pripadnicima nize kaste,a ovde kao ne mogu da shvate da nisu svi Srbi divljaci,navijaci,huligani i prostaci.
kako da ne.za amere me to ne cudi,oni su prsli od svog egoizma i iluzija,pa prsli,ali ostali se samo prave.
zato kada se dese neredi u Parizu,obavezno se naglasava  da su u pitanju crnci(iako i belacki kriminalci zive u tim getoima),ali,kada se prebije neki pametnjakovic u Srbiji,to znaci da su ga prebili SVI Srbi.
a kada se dese neredi u Americi,e,tada se to nije desilo.  Smile Smile
poenta je-vise je za losu sliku o Srbiji odgovoran zapad,nego sami Srbi.
ima li kakvih infortmacija,kao je prošla šetnja,jeli neko držao govr,sigurno su rekli i nešto pametno  Smile
okreni B92,i imaces ne samo kompletan pregled i prenos povorke,po jedno 500. put,nego i informacije i kako izgleda DNK svakog ucesnika.  Smile
jeli klića nosioonu pedersku majicu
Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Okt 2009, 18:50:23 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
prenose oni ono sto im je u interesu.mozemo mi da odletimo prvi na Mars,i da isporucimo 600 milijardi evra humanitarne pomoci nekoj zemlji,ili i da posaljemo 5000 ljudi u Afganistan,ili sta god...nece se to ni pomenuti.ili ce se pomenuti negde u 2 reda ispod ultra-mega-giga vazne vesti da je Obongo napravio facebook(ne znam dal mi vise puca ona stvar za Obonga,ili za pacenike na Facebooku).al,zato,kad se desi i prebijanje jednog pedera,to postaje udarna vest i u Mikroneziji.

Normalno, zakon novinarstva, nepisan al svugde primenjiv, losa vest je super vest. I u Nemackoj nije na naslovnoj strani da je neko pronaso kakav ti ja znam lek vec da je neki klinac isikiro desetak ucenika u svojoj skoli, sasvim normalno
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Normalno, zakon novinarstva, nepisan al svugde primenjiv, losa vest je super vest. I u Nemackoj nije na naslovnoj strani da je neko pronaso kakav ti ja znam lek vec da je neki klinac isikiro desetak ucenika u svojoj skoli, sasvim normalno
ali,kada su Ameri u pitanju,taj zakone ne vazi.  Smile i to ne samo u Americi,nego u celom svetu.
kada je Zapadna Evropa u pitanju,paaa,ne preteruje se,ali,izvestava se itkekako.doduse,ima varijacija u zavisnosti od karaktera vesti i od toga koja je zemlja u pitanju,naravno.  Smile
kada je u pitanju ostatak sveta,i izvestava se i preteruje.

zanimljivo.i onda posle nas optuzuju(sto ameri i evropa,sto domace magarcine) da smo sovinisti,nacisti i jos svasta...
a,vidim,i Blic se verno ugleda na njih(za B92 ne moram ni da pricam...   Smile ),posto su im glavne vesti u rubrici "Vesti iz Sveta" Obongov Facebook(puca mi i za jedno i za drugo),umesto naucna dostignuca u nekim zemljama,ili druge normalne vesti iz sveta. Smile
« Poslednja izmena: 01. Okt 2009, 19:06:47 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.