Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 21:25:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jočić povređen u udesu  (Pročitano 43361 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
... i sreca nisu bili pijani...

Vrlo diskutabilno  Smile   Smile

Da su rekli da je pukla guma ili tako nesto pa i da poveruje neko normalan..Ovako bolje da su sve naslove stavili : "Vi ste svi degeni" nego "pas je kriv" i tako to...

na zalost, mislim da oni smatraju nas za iste. slazem se da treba da okrive psa, koji, sasvim moguce i izvesno, radi za navijace Crvene Zvezde (posto su Grobari unajmili macke da se bacaju na kola)...  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K800i
zecic od 5 kila... zavisi.. one raspade Skodu,Passat,Daewo i tako to sto nazivaju kolima mozda... Mecka,Bmw tesko...

Ja sam bio sa burazerom u kolima ( Mecka E220 CDI),kad je brzinom od 140-150km/h zakucao nekog kera koji je izleteo ko zna odakle i samo je prsla maglenka i branik se malo sjebo... A sa G500 bi lagano mogao da oduvas tele od 100 kila.. nego ovako nesto kao prikrivaju(btw veoma lose). Da su rekli da je pukla guma ili tako nesto pa i da poveruje neko normalan..Ovako bolje da su sve naslove stavili : "Vi ste svi degeni" nego "pas je kriv" i tako to...

To i ja mislim, tesko bi mogao pas da oduva G500 sa ulice pogotovo ako je blindiran. Ipak mi se cini da pokusavaju nesto da prikriju i to veoma lose.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
inace pre 2 godine sam na auto putu bg-ni udario kolima kuce velicine sarplaninca. isao sam oko 140 km/h, vozio sam putnicki auto (opel vektra) ostao sam na putu i nastavio bez zaustavljanja. to samo u vezi onog da kuce moze da prevrne auto.

samo da se citiram.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 303
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6220c
Pas ne bi mogao da oduva G500 sa auto-puta, ali s obzirom da je terenac i da je visok, moguce je da je presao preko njega tockom nekim i da je tako izgubio kontrolu.A na to mi i najvise lici, posto pri tolikoj brzini malo treba da bi se izgubila kontrola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson K510i
ne znam koliko sam dobro ispratio vesti o ovom dogadjaju, ali nije pas uzrok prevrtanja automobila vec udarac u bankinu. Mozda gresim
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Uzrok je prevelika i neprilagodjena brzina a posledica udarac u psa i udes.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jedino ako je vozac prvi put seo za volan.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Alcatel One Touch
Cini mi se da se u zvanicnom saopstenju nigde ne pominje alko-test? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.25
 ker od 72 kg  Smile ... sreca pa u srbiji nema slonova  Smile

inache , opet je glavno pitanje - kojom brzinom se kretao ministrov auto ,odnosno da budem precizniji koliko je prekorachio max dozvoljenu brzinu od 120 km/h  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
U Beograd stigao ruski anesteziolog
Ministra Jočića prebacuju na VMA
Autor: Ekipa „Blica“ | 30.01.2008 - 06:00

BEOGRAD - Ministar policije Dragan Jočić juče je bio za nijansu bolje nego prethodnih dana. Određenih poboljšanja ima, ali je za prognoze još rano - izjavio je za „Blic“ ministar zdravlja Tomica Milosavljević, predsednik konzilijuma koji je za oporavak ministra Jočića formirala Vlada Srbije.

Uprkos određenim poboljšanjima, lekari Instituta na Banjici strahuju da zbog oštećenja pluća postoji opasnost da se ministru Jočiću smanje funkcije vitalnih organa.
- Ministar je i dalje u teškom stanju. Ima prelom petog vratnog pršljena, tri rebra, ključne i karlične kosti. I dalje ne može da pomera noge i ruke - kažu lekari Instituta, kojima je juče u pomoć stigao i jedan od vrhunskih anesteziologa moskovskog instituta „Burdenko“. Ekipa ovog Instituta biće stalno angažovana na oporavku ministra. Njihov prvi predlog bio je da se Jočić što pre prebaci na Vojnomedicinsku akademiju.
- Prebacivanje na ovu kliniku biće izvršeno čim ministrovo stanje bude dozvolilo da se on transportuje. Jočić je svestan, ali je uglavnom pod sedativima i spava, jer mu je san sada neophodan za što brži oporavak - kažu ministrovi prijatelji koji su juče razgovarali sa lekarima Instituta.
Šta se dešavalo posle nesreće na deonici autoputa u ataru Starog Sela, za „Blic“ objašnjavaju glavni akteri ministrovog spasavanja Zoran Aleksić iz Vranja i doktorka Hitne pomoći Doma zdravlja u Velikoj Plani Svetlana Gvozdenović.
Aleksić je prvi pritekao u pomoć ministru i njegovom vozaču Mirku Damnjanoviću.
- Nisam ni znao ko je u kolima. Ministar mi je rekao da je to on, Jočić, i da pozovem direktora Veljovića. Bio je svestan, sve vreme je pričao. Pregledao sam ga. Ustanovio sam da nema reflekse na nogama i da ne reaguje na bol. Insistirao je da ga izvučem iz džipa, ali nisam smeo jer sam video da mu je povređena kičma. Onda sam iz džipa izvukao dve puške. Cev jedne je bila naslonjena na ministrovo levo rame. Druga se nalazila ispod sedišta vozača. U tom momentu već je stigao i policijski džip iz Velike Plane a zatim i Hitna pomoć.
Doktorka Gvozdenović, vođa lekarske ekipe, prepričava za „Blic“ da su jureći ka mestu udesa, gazili po rasutom mesu i kostima.
- Nismo znali da su to ostaci psa, kao ni da je u džipu, prevrnutom na krov, ministar policije. Suvozač je bio u neprirodnom položaju, nije se pokretao, lice mu je bilo izgrebano, slivala se krv. Vozač je bio naslonjen na njegove grudi. Obojica su bili svesni. Tada je prišao čovek i rekao da je unutra ministar. Jočić nije osećao noge, teško je disao. Život mu je visio o koncu - priča doktorka Svetlana.
- I njega i vozača Damnjanovića smo ugurali u sanitetsko vozilo. Jočiću smo stavili kiseonik. Ubrzo su stigli ljudi iz ministrovog obezbeđenja. Rekli su nam da stiže helikopter. Molili smo Boga da mu ne stane disanje ili rad srca. A onda smo pola sata kasnije poleteli - priča doktorka Gvozdenović, a vozač Damnjanović krenuo je za Beograd sanitetskim vozilom.
U helikopteru sa Jočićem su bili doktorka i tehničar, direktor Veljović koji je stigao iz Beograda ali i ministrov spasilac, Aleksić.
- Aleksić je ušao jer su svi u tom momentu pomislili da je on deo lekarske ekipe - kažu policajci.
Doktorka Gvozdenović kaže da u helikopteru nije bilo mesta za obojicu povređenih. Ona navodi i da su se pola sata kasnije spustili na helidrom VMA.

Aleksić: Pobratimiću se sa ministrom
- Pozdravio sam se s ministrom u Urgentnom centru. Njegovi saradnici su mi obezbedili službeno vozilo i pratnju do mog automobila, koji je ostao svu noć blizu mesta nesreće. Ministar mi je obećao da se vidimo kada ozdravi. Potekle su mi suze - priča Aleksić, inače vlasnik vranjske firme „Etigraf“ i apsolvent medicine.
- Ministar je postao deo moje porodice. Pobratićemo se posle oporavka. Nisam ga odranije poznavao, ali je bilo prilika kada mi je pomogao i tada je zaista postupao ljudski. Ne mogu da kažem šta mi je to ranije pomogao, ali jedva čekam da što pre ozdravi i da se vidimo - priča Aleksić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 21:25:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.