Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Језива исповест доктора Адашевића: Зашто сам престао д  (Pročitano 9192 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
cinjenica je da ogroman broj ljudi ne zeli vise od jednog deteta najvise dvoje.
cinjenica je da ljudi u zapadnoj civilizaciji zele da uzivaju u zivotu i da znaju da im svako dete vise smanjuje sredstva koja mogu uloziti u putovanja i slicno i da im svako novo dete oduzima jos vise vremena

kristal, zar nije moguce da se cela ljudska vrsta krece ka ovom stanju? samo treba da sacekamo da se i ostali izvuku iz bede i neobrazovanosti. natalitet je opao u japanu, koreji, a predvidja se skori pad i za juznu ameriku...

da opadanje nataliteta nije paradoks sa kojim ljudska vrsta mora da se suoci? pa ce ako prezivimo, gene preneti samo oni koji budu zeleli da prave vise dece. ako takvih bude bilo
ili ce deca u buducnosti biti proizvodjena industrijski sa sve genetskim inzenjeringom?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
mob
Qtek 小米
856kristal потпуно си у праву, само бих додао да се за потомство одлучују углавном људи из руралних средина, али пошто је све мање таквих средина, има мало и деце.
У градским срединама, не рачунајући уопште циганску популацију, потомство остварују углавном сиромашни и мање образовни парови.
Што су људи више образованији, они више мрсе муда и филозофирају, компликујући себи живот.
Некада је смисао живота био продужетак врсте, данас је то срећа, а она се купује.

bluesoniq meдицина ако буде у правим рукама може бити веома корисна, посебно генетички инжењеринг, који ће нам омогућити да унапред бирамо неке физичке одлике потомства, рецимо аријевски односно словенски изглед, чиме би не само зауставили процес десловенизације Срба, већ би отишли корак напред и временом створили генерације које више личе на наше претке који су овде дошли и помешали се са несловенским народима.
Ипак држава мора да контролише све и да забрани бирање пола, како не би дошли у ситуацију да сви желе сина.
pa i ti neslovenski narodi su nasi preci
i zasto bih zeleo da mi potomci lice na neki deo predaka?
Ти несловенски елементи су непожељни и непознати елементи, а циљ сваке здраве беле нације је да одржи бело потомство, али и да повећа што већи степен аријевског изгледа.

Па један Израел води такву политику. Можемо користити различите термине за бело, беље, најбеље ... али циљ је исти, створити што чистију нацију.
neslovenski elementi, iliri, kelti, dardanci, tribali, tracani su takodje bili indoevropljani tj. arijevci
kako moze izrael da vodi takvu politiku kad su jevreji rasno vrlo raznoliki, imas cak i crnce jevreje https://en.wikipedia.org/wiki/Beta_Israel

na kraju, zasto bi iko zeleo rasno cistu naciju? i koja drzava vecinski belog stanovistva to uopste radi?
Словенски елементи су битни само из разлога што су то чисти аријевски елементи као рецимо нордијски.

Израел и тек како води ту политику, само ти ниси упућен.

Свака бела држава жели да сачува свој радни идентитет, то је нормално ... осим у Америци где се белим студентима брани да се окупљају у групама које би се звале бело братство, док такве групе имају и црнци и азијати и латиноси.

Замисли када би се амерички Срби, Руси, Пољаци скупили на неком колеџу и основали бело братство ... ови либерали и остале мањине би их дочекале на нож, прогласили раситима, без обзита што они нису Американци нити потомци западих Европљана коју су одговорни за геноцид и ропство.
Али у Америци ако си белац, аутоматски носиш то бреме ... зато што су болесно ретардирано друштво.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80

Словенски елементи су битни само из разлога што су то чисти аријевски елементи као рецимо нордијски.
ali zasto su ti arijevski tzv elementi bitni?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
ali zasto su ti arijevski tzv elementi bitni?
Arijevski elementi su bitni, isto kao i Azijatski, negroidni i sl. Totalitaristicko-fasisticka ideologija neoliberala i ove danasnje degenerisane levice potpuno negira sve razlike, uci nas kako su rase samo "drustveni konstrukt" i pokusava da stvori neke mesance, bez ikakve svesti o svojoj istoriji, kulturi, koji su laksi za manipulaciju.

Da ne ulazimo sad u to kolike su rasne, bioloske razlike medju ljudima i zasto je bitno da se one odrze, ali...plasticno da pokusam da objasnim: zamisli mladog Katangu, preteklog iz Kenije , kako u Svedskoj uci svedsku istoriju, koja je prepuna plavokosih, plavookih, visokih ljudi, ciji je mentalitet potpuno drugaciji od njegovog? Sta ce postati mladi Katanga i kako ce se ponasati, kad on shvati da to nije njegovo?

Citat
856kristal потпуно си у праву, само бих додао да се за потомство одлучују углавном људи из руралних средина, али пошто је све мање таквих средина, има мало и деце.
Na zalost, selo trenutno najvise strada, to se sistematski radi, bukvalno postoje kuce sa momcima koji se nikad nisu zenili, ta imanja ce propasti (ko ce to da otkupi, ne smem ni da pretpostavim). Dece na selu nikad nije bilo manje.
Citat
Што су људи више образованији, они више мрсе муда и филозофирају, компликујући себи живот.
Rekao bih "obrazovaniji".
Citat
Некада је смисао живота био продужетак врсте, данас је то срећа, а она се купује.
Tako je. Samo bih dodao da je sreca koja se kupuje narkomanija.
« Poslednja izmena: 15. Dec 2015, 07:18:03 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
Arijevski elementi su bitni, isto kao i Azijatski, negroidni i sl. Totalitaristicko-fasisticka ideologija neoliberala i ove danasnje degenerisane levice potpuno negira sve razlike, uci nas kako su rase samo "drustveni konstrukt" i pokusava da stvori neke mesance, bez ikakve svesti o svojoj istoriji, kulturi, koji su laksi za manipulaciju.

Da ne ulazimo sad u to kolike su rasne, bioloske razlike medju ljudima i zasto je bitno da se one odrze, ali...plasticno da pokusam da objasnim: zamisli mladog Katangu, preteklog iz Kenije , kako u Svedskoj uci svedsku istoriju, koja je prepuna plavokosih, plavookih, visokih ljudi, ciji je mentalitet potpuno drugaciji od njegovog? Sta ce postati mladi Katanga i kako ce se ponasati, kad on shvati da to nije njegovo?
fizicke razlike medju evropskim rasama su takoreci minimalne. gambinova je teorija da mi nismo dovoljno arijevci i da bi bilo lepo da se to nekako doradi. crnci su daleko od te price. pretpostavljam da bi po gambinu trebalo da smo plavlji, kao da je to bitno
rasisticke teorije nemaju mnogo smisla ionako. zar nisi cuo da je rec o pseudonauci?

probaj da mi odgovoris na prvu poruku na ovoj strani. ako zelis naravno
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
Citat
rasisticke teorije nemaju mnogo smisla ionako. zar nisi cuo da je rec o pseudonauci?
Zapravo, negiranje rasnih razlika je pseudonauka. Sto se fizikalija npr. tice, crnci su brzi, belci su jaci...
Pa, postoje razlike i izmedju dva brata blizanca, a ne izmejdu dve rase.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
Citat
Zapravo, negiranje rasnih razlika je pseudonauka. Sto se fizikalija npr. tice, crnci su brzi, belci su jaci...
Pa, postoje razlike i izmedju dva brata blizanca, a ne izmejdu dve rase.
ma ocigledno je ko pobedjuje na maratonima, ali kakve to veze ima sa bilo cime bitnim?
kada kazem rasisticke teorije, mislim na nacisticka sranja a ne na boju koze i kovrdzavu, talasastu ili pravu kosu

znaci ne zelis da mi odgovoris na onu poruku?
« Poslednja izmena: 15. Dec 2015, 07:55:25 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
ma ocigledno je ko pobedjuje na maratonima, ali kakve to veze ima sa bilo cime bitnim?
Ima, jer se radi o ocuvanju rasnog identiteta.

Citat
znaci ne zelis da mi odgovoris na onu poruku?
Sta bih tu mogao da odgovorim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
brate mili, sta je to rasni identitet?

identitet ili je licni ili nije identitet
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
brate mili, sta je to rasni identitet?
Pa kad se pogledas u ogledalo i prepoznas boju koze npr. i jos po nesto van ogledala...
Citat
identitet ili je licni ili nije identitet
Hoces li reci da evropski kontinent karakterise negroidni rasni identitet?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.