Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jevreji unistavaju Srbe i Srbiju??  (Pročitano 22127 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ok, ponela me diskusija. Smile
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
@SF

Jeste da crkva bira ko ce je predstavljati ali izjave pojedinaca ne znace i stav cele organizacije. Kada se izjasni Sinod SPC e onda je to zvanican stav. A nesto ne znam da je Sinod izjavljivao stvari tipa "koljimo Siptare" ili "Jevreji napolje". E a kada neki vladika kaze nesto sto ne treba, on dobije po usima na njihovim sastancima, ne iznosi SPC prljav ves dvaput u javnost. Mada i tamo radi lobiranje i sve sto se inace radi u politici. Ali da se ne zavaravamo, to se radi u svakoj crkvi, to se bre radi i u glupim sah klubovima kad se ljudi prepucavaju ko ce biti blagajnik!  Smile  Salu na stranu, naravno da je SPC imala lose momente prouzrokovane pojedincima ali to ne treba da nam gadi nasu religiju, zar ne? A i da, crkva treba da ima uticaj na drzavu, ali samo u smislu davanja saveta, treba da bude van svakodnevnih desavanja, ali sta da se radi. Kada SPC da inicijativu, svi napadaju. Kad ne urade nista, svi kukaju! Narod nikad zadovoljan! E, tako je posebno prozivaju na B92...

A sta ti je sa Sekijem, ne razumem tvoje odusevljenje nikako? Ajde da ga malo pohvalis ali ti kao familija da mu dodjes...  Smiley  Nema veze, svako ima pravo na misljenje naravno!

Kad smo kod B92, koliko cesto pratite njihov program i sta? Vesti? A sajt?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
Citat SF-a
Seselj se okrenuo jednoj grupi ljudi koja je daleko veca od elite, to su seljaci, njih je 7miliona a gradjana mozda svega 3-3.5 a seljaku nema potrebe da pricas o transparentnosti tranzicije.. njemu lepo kazes ima dobijes pola tone nafte ako me izglasas i on izglasa  
Tu je sustina razlike izmedju Sekija i Djindjica.Seselj koristi svoju inteligenciju da manipulise ljudima sa laznim obecanjima i praznom pricom kako ce da sredi neke stvari u zemlji podvlaceci se narodu sa svim onim sto narod hoce da cuje zacinujuci celu tu pricu sa parolom mi smo lepi,pametni itd.a za sve nam je kriva usd,evropa,pederi,jevreji i srbi koji ne slave moju pamet.Djindjic je naprotiv jedini imao muda da kaze narodu da mora sam da se pokrene i da radi kako bi mu bilo bolje.A sto se tice Haga SF ne sekiraj se vratice profesora uskoro posto je i poslat tamo samo zbog toga da nam vrate "pobednika".A raspravljamo o Seselju na temu jevreja jer si ti to zapoceo.
P.S.Da li znas kako glasi tema  doktorske  disertacije naseg velemucenika Sekija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Da, znam sta hoces da kazes. Seselj je doktorirao na temu socijalisticko samoupravljanje ili tako nesto slicno. To najbolje govori  o tome da se on okrece kako vetar duva i da je konstantno na pogresnoj strani. Znaci prvo je bio komunista. Onda je isao na protest ispred Americke ambasade da nudi prijateljsku pomoc braci Amerikancima u borbi protiv Sadama Huseina. Onda je posle postao opet Miloseviceva desna ruka. Pa je onda isao da na kongres partije Sadama Huseina. Zatim je postao veliki poklonik Rusa, pa nas je uveo u savez sa Rusijom i Belorusijom koji je obecavao. A na kraju je otisao da pobedi Haski tribunal. Smiley Da li je to kraj serije ili samo epizode, videcemo. Ja takodje mislim da je nekom bilo u interesu da on tamo ode i da se ovde vrati kao pobednik i samim tim postane dozivotni vladar Srbije. Kome je to bilo u interesu, ja ne znam, ali nekome ocigledno jeste. Znaci ja koliko znam on nema neku realnu krivicu na sebi tako da ce ga najverovatnije osloboditi i pustiti ga kuci.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
@marniko82
Nikad ni jedan nije dobio cusku.
Zato je to za mene zvanicni stav i zauvek ce ostati dok se idiotski odnos ne promeni.

@ko zna zna
Mlatis u prazno.. sta god su radikali obecali ispunili su.. jedini nisu davali nerealna obecanja i sta god da su obecali ispunili su. Oni koji ne ispunjavaju obicno ne opstaju na tom nivou koji oni vec duze imaju sto se tice podrske naroda.

Ako vam se prica otvorite novu temu.
Ja sam samo rekao da su radikali zabranili 92ci da dolazi na konferencije za stampu i da ih u tome aposlutno podrzavam.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Citat: SerbianFighter
@Ainhoa
Od kad to b92 proizvodi Will i Grace?
Nisu ni prvi ni poslednji koji su ih pustali kod nas i sto se izbora serije tice, kakve veze ima to sa b92, biraju gledane serije koje mogu dzabe dobiti i to je ok...
Pricamo o onome sto oni prave...
Uzmi za primer Sav Taj folk.. to je bilo uvredljivo obojeno.. do nivoa imbecilnosti. A jedno duze vreme su im sve emisije bile takve.

Mislim da bi se prikazivanje "W&G" moglo staviti pod "tacku optuzbe" da propagiraju homosexualizam.
"Sav taj folk" je bio jedna izuzetno dobro zamisljena ali ocajno realizovana emisija... Odgledala sam sve epizode i na kraju sam se tako slatko nasmejala... Zaista, objektivno novinarstvo im ne ide od ruke lately.
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Citat: SerbianFighter
Crkva svojim ponasanjem daje razloga da joj se svasta prigovori.

prigovor i pljuvanje nije isto
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
@Ainoha
Ja se zaista iskren da budem, ne secam da im je ikada islo...
A sta se na sta odnosi u tom plakatu, ne bih da sudim.. ali sam prilicno siguran da to sa tom serijom nema veze, jer su je i StudioB i 3k prikazivali cini mi se pre b92.

@tomahavkic
I komentarisanje i turanje nosa u tudja posla nisu isti pojmovi pa ih oni neretko izjednacavaju
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
SF
Odgovori mi samo kako glasi tema doktorske disertacije naseg velemucenika "Sekija od Haga" posto si njegov veliki neskriveni fan.Sto se tice obecanja SRS-a nisu ni imali vlast nikada da nesto i ispune nego ja pricam o njihovoj populistickoj propagandi koju vode tako da mi ti reci sta su ispunili od svega onoga sto su rekli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Politicka suština militarizma i fašizma, i ?
Jel si time nesto pametno mozda slucajno hteo reci, posebno na ovoj temi?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.