Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jevreji unistavaju Srbe i Srbiju??  (Pročitano 22028 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Costa.. ako ides sam protiv svih.. a ides.. onda idi do kraja i nauci da trpis posledice svojih postova te ako imas dokaze da ih izneses i zapusis svima usta.
Inace.. jos neke sitnice...
- Trenutno imamo mnogo vecih problema od tsunamija a opet smo im poslali pomoc. Nasa deca su umirala zimus od hladnoce po kosovu jer za to nije bilo para, ali za ovo se ipak na kraju naslo. Iako po meni nije trebalo da se nadje. Nemci imaju vrlo zdravu logiku.. niko spolja nece dobiti posao dok svi nemci ne budu dobili... isto je i za ostale stvari.
- Radikali za razliku od ostalih i imaju neki program.. da li je i koliko dobar, moze se raspravljati, ali u odnosu na nista reci da ce se boriti protiv korupcije i na taj nacin graditi svoju politiku.. to je ipak nesto..
- Nemaju vlast i ne postoje se volja naroda jer su svi ostali spremni i dupe dati samo da oni ne dodju na vlast jer znaju da ako oni dodju pola DS-a, G17+ i ostalih losih izgovora za politicke stranke ce zavrsitit po zatvorima za ono sta su radili.
- Kakvi su Radikali dovoljno govori cinjenica da ni jedan nije iza resetaka ni za sta (sem Shekija koji je i onako sam otisao i protiv koga nisu 2 godine u stanju da podignu normalnu optuznicu) Smiley
- Lets face it: Mozemo ih voleti ili ne, to je licna stvar, ali postovati ono sto su postigli, to bi trebao svako ko ima i malo svesti
Ukratko o tome.

I eto gde smo zavrsili od teme
B92 i Plakati
Te bih vas ja molio da se toj temi vratimo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Citat
Kakvi su Radikali dovoljno govori cinjenica da ni jedan nije iza resetaka ni za sta

To samo pokazuje da nista ne rade,da su pasivni, kao playback.

Citat
Costa.. ako ides sam protiv svih

Dobro si rekao sam protiv svih! Ko ide sam protiv svih obicno nastrada. Bolje je da se povucem dok jos ima vremena!

Sit sam bureka, odoh ja na pizzu! Smile

Gledam nepoznata lica
Svaki taj covek ja bih mogao biti
Gledam ljube se i placu
Putuju s nadom
Ja odlazim sam
Gledam oci decaku
Vraca se detinjstvo
Ugasena svetla na peronu
Kakva si mladosti

A sad adio, a sad adio
I ko zna gde i ko zna kad
A sad adio, a sad adio

Gledam jer zelim sve da pamtim
Nebo i kamen i pticu u letu
Gledam i kad zatvorim oci
Bicemo zajedno u dalekom svetu
Beskrajne ravnice gledam
Pozdravljam te zemljo, zemljo moja
Ti ces me cekati jedina ti

A sad adio, a sad adio
A sad adio, a sad adio

Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Vazi. Kako god, svako od nas ima neki svoj problem.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
da li je ovo site SRS?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Citat: ko zna zna
da li je ovo site SRS?

Не бих рекао. Да ли неко иоле здраве памети може и да помисли -- а камоли напише -- да само некакво нешто "SRS" пише ћирилицом?

Да ли су цела Русија, Бугарска, Монголија, Украјина, Белорусија, Македонија, румунска литература до друге половине 19. века, итд. по теби Шешељевци?

Ћирилица НЕМА НИКАКВЕ ДИРЕКТНЕ ВЕЗЕ са чињеницом да њоме пишу и конзервативци.

Зашто нема феминизма на ћирилици? Захтева за декриминализацију (барем) марихуане на ћирилици? Лезбигеј активизма на ћирилици? Текстова који подржавају абортус на ћирилици? Мондијализма на ћирилици?

Да ли неко неком забрањује да о овим темама савременог света пише на ћирилици? Или они који за себе верују да су прогресивни мисле да се то изражава ИСКЉУЧИВО папагајском имитацијом неког другог?

Зашто не реформишеш земљу у којој си али ЧИТАВУ ту земљу, дакле и онај њен део који се осећа пријатније у историјском и званичном писму ове нације?

С којим правом неко безобразно проглашава да се о темема које он сматра за напредне може дискутовати искључиво на писму које њему лично изгледа боље, а које је туђе и уосталом није званично?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Citat
24. март 2005. године

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ
ПОВОДОМ АНТИСЕМИТСКИХ ПЛАКАТА

Упознавши се са чињеницама везаним како за антисемитске плакате и графите који су осванули у Београду 22. марта текуће године тако и за раније сличне, а у неким случајевима још и грубље, нечовечније и злобније изливе предрасуда и нетрпељивости према јеврејском народу, Свети Архијерејски Синод Српске Православне Цркве, на својој седници, данас, 24. марта, када се молитвено сећамо невиних жртава бомбардовања од стране НАТО-пакта, саопштава следеће:

1. И овог пута, као што смо чинили и у протеклим годинама, најоштрије осуђујемо сваки облик и сваку манифестацију антисемитизма. Ради се о феномену који је неприхватљив и теолошки, и морално, и правно, и цивилизацијски, и са сваког становишта.

2. Исто тако, одлучно и безусловно одбацујемо сваки и свачији покушај порицања, обезвређивања или минимизирања холокауста над Јеврејима у Другом светском рату. Такви покушаји нас посебно боле и вређају сада када се обележава шездесет година од затварања логора смрти у Аушвицу и у Јасеновцу, у којем су заједно страдали и умирали Срби и Јевреји само због тога што су били то што су били. Страдално разумевање према патњама и жртвама јеврејског народа морамо на изузетан начин показати управо ми Срби, и као православни хришћани и као народ који је у даљој и ближој прошлости искусио огромна страдања, а и данас страда на Косову и Метохији. Ако нас боле ране рода нашег, а боле нас, онда нас морају болети и све ране свих људи и свих народа, а посебно народа у којем се жртве геноцида броје на милионе.

3. Све клевете и подметања о тобожњој злочиначкој психичкој структури јеврејског народа такође одбацујемо и осуђујемо. Наш народ и наши верници врло добро знају шта значи бити оклеветан, изопштен, сатанизован. Јеврејски народ то искуствено и болно зна мимо осталих народа. Утолико је већи грех оних појединаца и група које се упуштају у клеветничке кампање против Јевреја.

4. Уверени смо да ће надлежни државни органи предузети све мере да се ове жалосне појаве спрече. Мир, слобода, безбедност и заједнички живот свих људи и свих етничких и верских заједница, у узајамном уважавању и сарадњи на опште добро, не представља само савремени европски кодекс јавног и приватног понашања, нити само међународну обавезу свих држава чланица Уједињених Нација, него, више од тога и већ вековима, морални императив који проистиче из наше вере у Бога љубави и мира, односно из наше хришћанске и православне савести. Ову духовну вредност без сумње деле са нама и остали хришћани, као и верници других верских заједница, у првом реду Јевреји, „који су – по речима Светог апостола Павла – Израиљци, чије је усиновљење, и слава, и завети, и Закон, и богослужење, и обећања, чији су и Оци, и од којих је Христос по телу, Који је над свима Бог, благословен у векове, амин.” (Римљ. 9, 4-5). Исти Апостол, на другом месту, каже и у своје и у наше име: „Слава и част и мир свакоме ко чини добро, а најпре Јудејину и Јелину”(Римљ. 2, 10).
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Citat: Tralalalala

С којим правом неко безобразно проглашава да се о темема које он сматра за напредне може дискутовати искључиво на писму које њему лично изгледа боље, а које је туђе и уосталом није званично?

a kakve ima veze sta ko proglasava? Smiley
jel moze na nesto da te natera? Smiley
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Citat: tomahavkic
Citat: Tralalalala

a kakve ima veze sta ko proglasava? Smiley
jel moze na nesto da te natera? Smiley

Увредљиво је.

Мене, наравно, нико не може да натера на нешто што нећу, па да и опстанак планете од тога зависи, али ме врло вређа кад ме идентификују са ретардираним фашистима само зато што пишем писмом Исидоре Секулић и Момчила Настасијевића.

Узгред, Шешељевци су по мени ретардирани фашисти као што су Ђинђићевци ретардирани социјалисти (партија чланица социјалистиче интернационале), Коштуничевци ретардирани плиткоумни националисти итд.

Мислим да се само барабе могу бавити нечим тако гнусним као што је политика и у Шведској, а нарочито у Србији.

Моја Србија је нешто сасвим друго (горе имаш двоје литерата који ЈЕСУ моју Србија).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Bravo Ciklo...itd (mnogo dugacak nick)

Mnogi pljuju na crkvu a da nikad nisu ni usli u nju, sramota!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Crkva svojim ponasanjem daje razloga da joj se svasta prigovori.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.