Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jevreji unistavaju Srbe i Srbiju??  (Pročitano 22088 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
Zapitao sam se da li je ovo sajt SRS-a ne zbog cirilice nego zbog odusevljenja SF-a sekijem i radikalima uopste.Mislim da je imbecilno da prozivamo za sve probleme u zivotu uvek nekog drugog pa zvali se oni jevreji,amerikanci,nemci,nato itd.A upravo to radikali uvek rade za sve lose u ovoj zemlji okrivljuju nekog drugog pa i pripadnike svog naroda jer boze moj ne razmisljau patviotski(ogulin,kavlovac,vivovitica).Posto je broj jevreja kod nas simbolican bojim se da ce se prebaciti na nas koji na njih gledamo kao na najvece zlo i nesrecu koja nam se mogla dogoditi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
SF se odusevljava Sekijem jer je Seki najmladji doktor nauka u bivsoj Jugi i jer seki nikad nije imao dlake na jeziku.
Isto tako, covek je izuzetan, govornik, profesor i politicar, a fasciniraju me i mnoge stvari koje je uradio.
Daleko bilo da se sa svime sto je uradio slazem, ali takvu energiju i inteligenciju sem njega i pokojnog Djindjica ovaj narod nije imao.
Oni jesu imali razlicite cilje grupe i razlicite pristupe, ali su u sutini vrlo slicni.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Citat: SerbianFighter
SF se odusevljava Sekijem jer je Seki najmladji doktor nauka u bivsoj Jugi i jer seki nikad nije imao dlake na jeziku.
Isto tako, covek je izuzetan, govornik, profesor i politicar, a fasciniraju me i mnoge stvari koje je uradio.
Daleko bilo da se sa svime sto je uradio slazem, ali takvu energiju i inteligenciju sem njega i pokojnog Djindjica ovaj narod nije imao.
Oni jesu imali razlicite cilje grupe i razlicite pristupe, ali su u sutini vrlo slicni.

Da, obojica su (bili) Bosanci -- drski, vulgarni, brzeg jezika od pameti, lukavi=promucurni=lucidni, na trenutke do genijalnosti, ali sa ogromnim rupama u stvarnom akademskom obrazovanju, skloni klikama i patrijarhalnom radu za kulisama, itd.

Nisu ni do clanaka jednoj fantasticnoj spistalejici Isidori Sekulic, velikoj slikarki Nadezdi Petrovic, izuetnom pesniku Momcilu Nastasijevicu, pa cak ni svom Bosancu ugladjenom i obrazovanom Ivi Andricu, ili svom kolegi politicaru, takodje lukavom, ali i otvorenijem, demokraticnijem Nikoli Pasicu (koji je doduse sa drugog kraja srpstva, tj. sa bugarske granice).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ali su krem onoga sto smo za poslednjih 50 godina imali.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Citat
SF se odusevljava Sekijem jer je Seki najmladji doktor nauka u bivsoj Jugi

Neminovno covek je izuzetno inteligentan, ali covek je zavrio fakultet u Sarajevu, a tada je vladala izreka da pravni fakultet u Sarajevu moze da zavrsi svako ko je dovoljno jak da otvori vrata od fakulteta. Doktorat znas i sam da je mogao da dobije svako ko je bio moralno-politicki podoban, odnosno niko ko to nije, bez obzira da li ga je zaista zasluzio ili ne. Opet ako pogledas da je Karic doktor ili magistar, nisam siguran na Pristinskom univerzitetu, kao i da je Velja postao magistar u Cacku, onda to dosta govori o tezini tog Seseljevog dela biografije.

Citat
i jer seki nikad nije imao dlake na jeziku.

Zar zaista mislis da je ovo neka prednost, vrlina, nesto dobro? Zar upravo zahvaljujuci tome sto nije mogao da obuzda svoj jezik danas sedi u Hagu i zar to sto nije mogao da ga obuzda narod nije toliko toga trpeo? Zar nije on pricao da ce gadjati Rim raketama, da ce nam Rusi dati onaj raketni sistem, da ce da nam pomognu braca Rusi, Kina, Indija i ostale slobodoljubljive zemlje? Pa sta smo mi dobili od toga? Dobili smo da nas je nato bombardovao i da je izginulo par hiljada ljudi, a njemu nisam primetio da je osta falilo, cak ni koji kg.

Citat
Isto tako, covek je izuzetan, govornik, profesor i politicar

Izuzetan govornik jeste, to priznajem, zanimljivo ga je slusati, ali profesor i posebno politicar, to ne bih komentarisao.

Citat
a fasciniraju me i mnoge stvari koje je uradio.

Name one

Citat

Sto se energije tice, tu se slazem.

@Tralala

Citat
Da, obojica su (bili) Bosanci -- drski, vulgarni, brzeg jezika od pameti

Zoran Djindic je bio vulgaran i brzeg jezika od pameti? Smile  Da je bio drzak ponekad, to jeste, ali ja sam i to cenio kod njega, jer neki bolje nisu ni zasluzili i nikada nije previse razmisljao da se uvlaci u dupe narodu, nego je rpicao ono sto mora da se uradi. Ovaj drugi, debeli jeste bio sve sto si naveo.

Citat
, lukavi=promucurni=lucidni, na trenutke do genijalnosti, ali sa ogromnim rupama u stvarnom akademskom obrazovanju, skloni klikama i patrijarhalnom radu za kulisama, itd.

Rupama u akademskom obrazovanju? Smile  Ma koliko ne volim Seselja, priznajem da je covek izuzetno obrazovan, nacitan. Gde si ti video i pronasao rupe to ne znam. Cak je i sam Zoran izjavio da pored svih razlika i sporova medju njima, on priznaje da je Seselj izuzetno obrazovan i nacitan.

Citat
Nisu ni do clanaka jednoj fantasticnoj spistalejici Isidori Sekulic, velikoj slikarki Nadezdi Petrovic, izuetnom pesniku Momcilu Nastasijevicu, pa cak ni svom Bosancu ugladjenom i obrazovanom Ivi Andricu, ili svom kolegi politicaru, takodje lukavom, ali i otvorenijem, demokraticnijem Nikoli Pasicu (koji je doduse sa drugog kraja srpstva, tj. sa bugarske granice).

I Mihajl Sumaher vozi bolje bolid od njih, to si zaboravio. Smile  Kakve veze pisci imaju sa njih dvojicom? Ja koliko znam oni nisu pisali, bar ne te vrste knjizevnih dela, znaci poeziju i prozu, tako da ne znam na osnovu cega si to zakljucio. Naravno ne osporavam veliko delo tih ljudi koje su ostavili za sobom, ali opet ne kapiram kakve veze to ima sa politikom i sa ovom dvojicom? Nikola Pasic jeste bio vleiki politicar, ali opet bih pomenuo Djindjica koji je na jednoj od sovjih tribina izjavio kako nama u sustini nikada u istoriji nije bilo dobro, da nam je samo bilo malo bolje ili losije, nikada dobro i onda nabraja kroz sta smo sve mi prolazili u nazad kroz istoriju i konstatuje da nam nikada nije bilo kroz istoriju dobro i da je ovo prva generacija koja ima sansu da od Srbije napravi zemlju ravnopravnu sa najvecim evropskim zemljama. To obuhvata i period Nikole Pasica koji i ako je bio veliki politicar, opet je vise mit i legenda nego sto je Srbija tada dozivela neki prosperitet koji nikada pre nije. Srbija je tada samo pokusavala da se promeni, ali kao sto vidis nije uspela, bar ne u nekoj vecoj meri, a u svakom slucaju nije imala sansu koju smo mi danas imali. Opet Zoran i Pasic su ziveli u razlicito vrmee bili pod razlicitim okolnostima tako da mislim da nije pametno njih porediti.

Citat

Oni jesu slicni ali samo po svojoj inteligenciji. Po svemu ostalnom su totalno suprotne osobe. To je najbolji primer kako covek svoju inteligenciju moze da iskoristi u destruktivne svrhe, kao sto je to slucaj sa Seseljem ili u konstruktivne kao sto je to slucaj sa Zoranom.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Back 2 topic!

Da se razumemo, nije da B92 smatram sjajnom televizijom, ali nesumnjivo poseduju odredjeni kvalitet, barem sto se sportskog i igranog programa tice, i to niko ne moze da im spori.
Istina, B92 tesko vari 80% stanovnistva Srbije, upravo zbog njihovog "politickog" stava...
Medjutim, mislim da ovde nije rec o B92 kao televiziji, niti o njihovoj uredjivackoj politici... (Nebuloze tipa: podrska sirenju narkomanije i homosexualizma... hello! Nije da simpatisem gay populaciju, ali meni je "Will & Grace" super serija... Sta sad, mozda cu da postanem lez ako nastavim da je gledam? Mozda je "to" zarazno? Please...  Smile  Smiley )
Problem je ovde mnogo ozbiljniji... Evidentno je da odredjene grupe koriste situaciju u zemlji (sto bi neko rekao "Vajmarska Srbija") da proturaju svoje "napredne ideje"... Necu da branim Jevreje (njima moja pomoc ne treba), ali srpski specijalitet je da uvek trazimo krivca na drugoj strani... Kalimero-trip.
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Odgovor SFu oko crkve:

A sta bi prigovorio crkvi? Jedna osoba ne cini crkvu, niti jedna izjava nekog od crkvenih poglavara znaci automatski i stav cele organizacije. Ima liberalnih i konzervativnih vladika ali je opstepoznato da je mnogo interesantnije citirati "crvene", nacionalisticke vladike na "demokratskim" medijima tipa B92, a da ne pominju ostalih sedamdesetak vladika (ne znam tacan broj) koji imaju drugacije misljenje.

A za gluposti da je nasa Crkva ucestvovala u nacionalistickom huskanju, to opet nije istina. Naravno, imalo je pojedinaca koji su neoprostivo lupali ali to su pojedinci! Suditi celoj crkvi zbog nekoliko vladika je isto sto i suditi meni i tebi zbog toga sto je neki drugi Srbin cinio ratne zlocine! Zar nije?

Takodje mi je smesno kad cujem da se crkva bogati. Gluposti, jedva mogu da skupe pare da ugrade recimo grejanje u cuvenoj Lazarici u Krusevcu a posle ljudi pricaju o popovima u mercedesima! (naravno ima i takvih ali su retkost, vecina ih vozi juga ili tako neki divan auto) Ovu temu znam dobro jer poznajem mnogo ljudi vezanih za crkvu u mom rodnom gradu.

A sto se B92 tice, oni suptilno provlace gay poruke, prozapadne ideje, i slicno. Ali neka! Ne zelimo da se vrati vreme gde se samo jedna TV gleda! Hocu da kazem da u demokratskoj zemlji treba da postoji sve. Ne smeju ipak da vredjaju vecinu ali oni to ne cine direktno. Nismo svi straight Srbi pravoslavci u nasoj zemlji! Inace kao sto rece lepo Ainhoa pre mene, serije su im super a i sajt je dobar za brze vesti. Forum je bruka ali to je gomila organizovanih likova koji pokusavaju da ideje jedne manjine predstave kao misljenje sirokih masa. Stalno idem tamo da dajem misljenje, prodje mi jedna od cetiri poruke...    Smile

Ovde se bar vode zdrave diskusije, steta sto ranije nisam nasao ovaj sajt!

***OFF TOPIC - Izabrao sam Avatara ali nece da se pojavi, u cemu je problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
@Ciklo...
Super.. jel to tako lako? A sto je onda samo on zavrsio tako i sto je samo on to uradio najmladji. Ne mlati malo i ti Smiley Karic ima zavrsenu geografiju i prirodnu matematiku, a toliko je pametan da pre neko vece na tv kaze da Boza Djelic ima zavrsen faklutet a da on nije takav Smiley Velja je svoje Masinstvo krvavo zaradio, a magistratura... to i nije toliko bitno.
Da, za mene je veliki kvalitet kad neko nema dlake na jeziku jer mi je lakse da sa takvim ljudima funckionisem jer sam i ja takav.
A to sta ti mislis o njemu kao profesoru krajnje je nebitno Smiley Ja do sada ni od jednog studenta kome je predavao nisam cuo nista osim reci hvale za njega i njegova predavanja, a o tome sto su mu prvih nedelja u Hagu govorili profesore Seselj, da i ne pricamo Smiley Kakav je to osecaj kad te sudija koji ti sudi zove profesore Smiley
Za pocetak Seselj je bio prvi koji je pobedio Milosevica na izborima.

@Ainhoa
Od kad to b92 proizvodi Will i Grace?
Nisu ni prvi ni poslednji koji su ih pustali kod nas i sto se izbora serije tice, kakve veze ima to sa b92, biraju gledane serije koje mogu dzabe dobiti i to je ok...
Pricamo o onome sto oni prave...
Uzmi za primer Sav Taj folk.. to je bilo uvredljivo obojeno.. do nivoa imbecilnosti. A jedno duze vreme su im sve emisije bile takve.

@marniko82
Crkva je ta koja bira ko ce je predstavljati.
Ako taj neko koga ona izabere radi nesto negativno, i ona snosi krivicu, ne samo on.
Da li se to tebi pak svidja ili ne, to je samo tvoja stvar... ni mene niko ne pita da li mi se nesto takvo svidja, ali je cinjenica da kad izadje onaj svestenik i govori o maestralnom organu, ili kad vidis kako se pojedini iz vrha crkve vrlo otvoreno mesaju u vlast... to je odvratno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
@SF

Nisam ja rekao da Seselj nije najmladji doktor prava i da je los pravnik. Rekao sam samo da postoji citav niz primera gde su ljudi poput Velje i Karica postajali doktori, magistri i tako dalje pa kada tako nesto vidis, onda to, bar kod mene, dosta degradira te titule. Inace doktor Karic je izjavio takodje pre neko vece u emisiji presing na politici kako je u zemlji zavladala jedna opsta "monarhija", misleci na anarhiju. Smile  Seselj jako mnogo zna to je cinjenica, ali rekao sam da to svoje znanje i uopste tu svoju inteligenciju korsiti na krajnje pogresan, destruktivan nacin. Uostalom zar najbolji primer toga nije cinjenica da sada sedi u Hagu, umesto da bude recimo predsednik Srbije? I nemoj da mi pricas o tome kako on nije hteoda se proda jer to su price koje ja ne priznajem.

Za mene je takodje kvalitet kada je neko otvoren i kada mi kaze sta ima. Takve ljude veoma cenim i trudim se da budem okruzen takvim ljudima. Problem je sto u politici takvi ljudi su opasni i to ne po sebe jer njima kao po pravili nista ne fali, nego po zemlju koju predstavljaju, sto je Seselj upravo demonstrirao u praksi i vidis kako smo zbog toga prosli.

Seselj je pobedio Lilica, ne Milosevica. Lilica je pobedio greskom, jer se Milosevic lose preracunao koliko prostora da mu da pa ga je ovaj zeznuo. Da je napravio gresku vidi se najbolje tako sto je MIlosevic proglasio povedu Lilica, umesto Seselja i tako ispravio svoju gresku.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Milosevic je frontman jedne kompletne garinuture koju niko nije mogao pobediti 15 godina Smiley
Seselj se okrenuo jednoj grupi ljudi koja je daleko veca od elite, to su seljaci, njih je 7miliona a gradjana mozda svega 3-3.5 a seljaku nema potrebe da pricas o transparentnosti tranzicije.. njemu lepo kazes ima dobijes pola tone nafte ako me izglasas i on izglasa Smiley
On sedi u Hagu jer je pre ili kasnije tamo morao otici... pa bolje da ode kao covek + izbegne sablju i sikaniranje nego da ga ovako jure ko ove nesrecnike od generala... Koliko je seki kriv dovoljno govori cinjenica da 2 godine nisu uspeli nista da pokrenu protiv njega.. a i to kad pokrenu to ce biti farsa a ne sudjenje.
A sad mi objasni zasto se uopste samnom raspravljas o Seselju na temi o B92?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.348 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.