Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 202
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jesu li Srbi(Serbi), ipak najstariji narod na planeti?  (Pročitano 567971 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da mi je neko pricao ne bi mu vjerovao. Srbi najstariji narod ma daj koje su to gluposti bez uvrede, ali pogledajte objektivno situaciju. Da ja napisem 10 knjiga kako su srbi porjeklom iz Greenlanda ljudi bi mi poceli vjerovati.
I sto se tice piramida nisu ih Maje pravili nego srbi dosli napravli piramide i otisli chillati u Juznu Ameriku, po postupku eeheej Milojko dodaj mi taj kamen da piramidu jednu slozim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T65
Iz jedne knjige koja opisuje Srbe kao takve, najstariji narod, ima data mapa migracije Srba toboze iz doline Inda u Evropu i zamislite Afriku! Krenuvsi negde iz doline Inda 3250 i neke godine p.n.e. Hm, posto po Bibliji potop se desio otprilike tako neke godine, mozemo zakljuciti da su Noje i njegovi sinovi bili Srbi. No posto su se raselili, jedan deo je otisao u donji Egpat oko 2250 godine p.n.e, sto verovatno znaci da su Srbi poceli izgradnju piramida. Zatim jedan deo je 1750 takodjer otisao u severni Egipat, tada otprilike je Mojsije koji je verovatno Srbin izveo Srbe iz egipatskog ropstva. Dalje migracioni talas koji se razdelio kod Persije, naseljava ural i dalje se siri, jedan talas odlazi kod danasnje Poljske drugi odlazi na Karpate. Talas od Poljske dalje se siri preko Velike Britanije, Nemacke Francuske i Spanije. Tako da su stari Iberi verovatno bili Srbi. Zatim ti stari Iberi prelaze na Afriku i migriraju celom Severnom Afrikom do Egipta....itd po ovoj mapi zakljucuje se da su Evropljani poreklom svi Srbi.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Costa jesi li ti uopste citao ove tekstove?
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
po postupku eeheej Milojko dodaj mi taj kamen da piramidu jednu slozim

Pa ako si ti takav ne moraju svi Srbi takvi biti.
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6680
hmmmmmmmm da vam ja fino kazem poreklo srba.srbi su deo naroda starih slovena koji su prije oko 2000 god. bili naseljini na karpatima.tada kao nomadski narod sloveni poicnju da okupiraju teritorije srednje istocne i juzne evrope gde se sukobljavaju sa lokalnim stanovnistvom (npr. ilirima) i brutalno se ophode prema njima.Ovde pada u vodu teorija da srbi su najstariji narod na ovim prostprima.dalje po nekoj legendi srbi su dobili ime po 'srpu' navodno,nakon sto su ih ostali sloveni protjerali i nisu im dali nista osim srpa da bi mogli da obrade zito da bi imali dovoljno samo da prezive.

dakle iz ovog kratkok teksta vidimo da od toga gore navedenog nema nista i da su to obicne 'izmisljote' nekog kruga ljudi.uostalom takve knjige o porijeklu naroda postoje i kod drugih naroda.sad ko je u pravu to niko ne zna nit ce u skorije vreme znati.pozzzzzzzzzzzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Veoma povalno je da jedan srednjoskolac iznese ovoliku masu podataka i postulira
ih na ovako ozbiljan nacin pozivajuci se na relevantne izvore sto pokazuje izuzetan talent.Od srca cestitam i zelim mnogo uspeha u daljem naobrazovanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Преслица и уживајте

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
pozdrav forumashima. ovo mi je prva poruka i tako...
i pre sam citao neke stvari na ovu temu i mogu reci da prilicno verujem u to.
svaka cast Rassaninu na tekstovima. i ja cu se potruditi da ubacim neke tekstove do kojih sam ja dosao...
IP sačuvana
social share
Чувајте панкреас
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson K700
Svaka ti čast na temi i na podacima, objavio sam ih i na mom forumu u nadi da će što više ljudi pročitati i obrazovati se!  Smile
IP sačuvana
social share
x (Ne znam da se podpišem)
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
poslao sam mejl natasi miljkovic emisija "kljuc", valjda ce poslusati sugestiju i dovesti goste koji ce izneti jos neke podatke i adekvatno prokomentarisati postojece. molim i ostale citaoce neka ucine nesto, da bar narod u srbiji zna nasu pravu istoriju, a za svet cemo lako   Smile
IP sačuvana
social share
kraljevi vole onoga ko pravo govori...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija je vecna

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 145
Zastava NS
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Pozdrav svima! Evo mene opet. Konacno sam uplatio internet i sad sam miran ceo mesec. Smile Smile

Nego da predjem na stvar.
Da i da se zahvalim svima koji su me podrzali, a i onima koji nisu, jer zahvaljujuci svima vama ova tema se odrzala, mada, moram da priznam, da sam strahovao, da mozda i nece i da necu uspeti u pokusaju da sto vise ljudi ubedim da makar razmisljaju i diskutuju o ovoj temi, obzirom da duze vreme nisam mogao da uplatim vreme na netu.
A sad da odgovorim na navedene opaske.

@Costa

Ovo sto cu napisati vazi i za sve ostale: Molim vas da pre nego sto pocnete da govorite, kako su sve ovo gluposti, prvo procitate ranije tekstove, razmislite i onda ulazite u raspravu. Ovako je besmisleno, ne mogu po 20 000 puta da ponavljam jedno te isto.
Sto se tice onog dela, gde kazes da nije bitno sta su Srbi radili pre 6. veka i da to tada i nisu bili Srbi, odgovoricu ti sledecim: "I vsa srbska idolu služaše Dagonu, ot sudu i Dagoni i Daki imenujut se; ot Sera že Srblje". Podatak iz Karlovackog rodoslova, koji govori da su svi Srbi služili idolu Dagonu, da su po njemu Daki i Dagonija (Dakija), dobili ime i da Srbi vode poreklo od Sera. Ako znamo da je Dagon prastaro bliskoistocno božanstvo, postavlja se pitanje kako je moguće da on ima ikakve veze sa vremenski (po zvaničnoj istoriji), a može se reći i prostorno, veoma udaljenim Dakima i Srbima.
Drugo, spominjao si da je nasa tradicija hrišćanska i da, pre nego što smo primili hrišćanstvo, nije ni bitno, šta se desilo i da zbog toga to ne može biti isti narod. Pa onda ni arapi nisu bili arapi pre nego sto su primili islam ili bilo koji drugi narod. Religije su se menjale u skoro svim narodima i to je nešto sasvim normalno.
Ostalima ću odgovoriti malo kasnije, jer sad moram da idem negde, ali ću se potruditi da požurim sa povratkom. Ajd pozdrav!!!
IP sačuvana
social share
Tetrakalcijumaluminoferit
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 202
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.