Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 202
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jesu li Srbi(Serbi), ipak najstariji narod na planeti?  (Pročitano 570546 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia 
Citat
Uzelo je manje od 300 godina da od njihovog srpstva ne ostane nista. Danas svaki treci Ukrajinac ima nase gene ali nas ukrajinci kao narod ne gotive bas puno.
Како је сада не знам, Академик Крестић је сведочио да је чета која је ушла у Ђалу,њихово банастско село, била састављена од потомака некадашњих Срба из ИСТОГ СЕЛА, који су сви до једног знали своје Србско порекло.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Srbi su sveti narod koji je bozijom voljom naselio ove krajeve ,Sora -na sanskriptu znaci nebo-nebeski svod,Sorabi su na nasu planetu dosli sa nekog drugog mesta ,ne zna se tacno odakle ,ali je jasno da su ovde poslati od boga .
Хммм... Кад смо послати од Бога, како то да смо релативно касно постали хришћани?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
Srbi su sveti narod koji je bozijom voljom naselio ove krajeve ,Sora -na sanskriptu znaci nebo-nebeski svod,Sorabi su na nasu planetu dosli sa nekog drugog mesta ,ne zna se tacno odakle ,ali je jasno da su ovde poslati od boga .
Хммм... Кад смо послати од Бога, како то да смо релативно касно постали хришћани?
Decko napisao sam ti sve vrlo jasno ,precizno i koncizno,sta hoces,da ti nacrtam ? Zasto mislis da to recimo nije bio na neki nacin boziji trik ? Kao sto nemamo konkretne dokaze da bog postoji ,tako isto ni bog nije hteo da da dokaz da smo mi dosli sa neba ,poslati od njega samog ,pa kao neku vrtsu zavaravanja ostalih naroda ,mi smo hriscanstvo primili kasnije od drugih ,razmisljaj malo,nemoj sve da ti crtaju . Mi smo boziji ,nebeski narod ,to smo dokazali vise puta kroz istoriju ,a to dokazujemo i sada u ovim teskim vremenima ,kada uz njegovu pomoc ,boziju uspevamo da opstanemo kao narod iako je ceo svet protiv nas .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Svetska dijasapora srpskih potomaka ima oko 5 miliona ljudi . 3 miliona od toga nikada nije bilo u Srbiji.

Hteo bih da pitam par pitanja.

Koje su najstarije zlatne pare od srpskog vladara ?

Pri ovom  Ne mislim na nikakve Vizantijske koji su pripadali Rimskom carstvu.

Koja je najstarija Srpska stvar ili objekat ?

Zasto se Srbi zovu hriscanima kad se ne pridrzavaju nicega u bibliji?

Koje je godine biblija prevedena na srpski jezik ?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 263
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0

Lepo ti čovek kaže. Ko si ti da sumnjaš? Nisi ukapirao. Mi smo oduvek bili jednobošci, kao što su to i Jevreji, a Hrista smo prihvatili kao svog kad smo čuli da se odvojio od Jevreja i formirao svoju agenturu. A naročito kad se ispostavilo da je Srbin. E sad, to što smo mi tu vest primili osam, devet vekova kasnije, jebi ga, loš PTT.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
šteta je zatvoriti ovako dobrui široku temu.  Rasanine javi se sa nečim novim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Srbi pre Adama i posle njega

Radivoj Radić

TEATAR BOJAN STUPICA

Nedelja, 16:00

EKSKLUZIVNO! Razgovaramo sa poznatim istoričarem koji nam otkriva neverovatnu činjenicu – da Srbi uopšte nisu
najstariji narod u Evropi.

Radivoj Radić je poznati beogradski vizantolog, kritičar pseudoistorije i autor knjige: "Srbi pre Adama i posle njega".

Intervju vodi Slobodan Bubnjević, VREME

http://www.festivalnauke.rs/2011/rs/program/079.html

Дилеја, граЏанска... Smile    Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung 111111
Kako to najstariji na planeti ?  Smile Zar mi nismo stariji od planete  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Ma mi smo sa Batlle Star Galaktica ,dosli smo ovde pre 150 hiljada godina i pomesali smo se sa ovim humanoidnim primitivcima i tako smo stvorili ljudsku rasu. Zato sto smo bili progonjeni i zato sto smo dosli na zemlju neki nas zovu i palim Andjelima i resili smo da se oslobodimo sve tehnologije tako da smo sve nase svemirske brodove poslali prema Suncu da izgore .
Godinama i generacijama prica je zaboravljena i ostalo je samo secanje da smo "Nebeski Narod" ,
kako prevesti to ?
Heavenly People ,Sky People ,The One who came from the Stars,
Oni koji su pali sa Neba ,Oni koji su pali sa Marsa .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Ne znam ko ste vi,ali po profesoru Srboljubu Zivanovicu,ja sam Kromanjonac  Smile..imam ovu kvrgu na potiljku

Gledaj od `45.20:

IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 202
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.248 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.